link bovenaan

Header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
countdown
Delhaize steunt ook dit jaar opnieuw de hockey clubs

Red Lions - Twee maal winst tegen China!

14/05/2017 - Gisteren wonnen de Belgische mannen nog met 7-1 van de Chinese provinciale ploeg. Deze middag speelde de Development Squad van Shane McLeod een tweede oefenwedstrijd tegen China op het veld van KHC Dragons, en opnieuw met succes! De Red Lions wonnen met 4-0 !
De doelpunten werden gemaakt door:  Luypaert (PS), Cosyns (PS),, Verhoeven en Robberechts

Klik op 'lees meer' om de selectie te bekijken van deze twee wedstrijden.
Foto: PHDPH.com 

Red Lions - 7-1 winst voor België tegen China!

13/05/2017 - De Belgian Red Lions (Development Squad) hebben deze middag op het veld van La Gantoise - een eerste oefenwedstrijd gespeeld tegen een Chinese provinciale ploeg. Onze Red Lions wonnen de wedstrijd met 7-1. 
De Belgische doelpunten werden gescoord door A. Van Linthoudt FG, T. Willems 2x FG, L. Luypaert PC, D. Thiéry FG, T. Cosyns PC en S. Dockier FG. Morgen spelen zij een tweede oefenwedstrijd om 12u op het veld van KHC Dragons in Brasschaat.
Foto: PHDPH.com

Gérald Duby, de nieuwe High Performance Operations Manager

10/05/2017 - De KBHB heeft onlangs Gérald Duby aangeworven als High Performance Operations Manager. Hij krijgt een centrale rol toebedeeld binnen het High Performance team, als budgetverantwoordelijke en coördinator binnen het departement. Verder zal hij de verschillende onderhandelingen met de sportieve staf, de spelers en de andere dienstverleners leiden. Uiteindelijk zal hij ook instaan voor het rapporteren alles aan de voornaamste “stakeholders”, zoals het BOIC, Sport Vlaanderen en Adeps. Gérald is officieel op 2 mei van start gegaan bij de KBHB en vervangt hierbij Tom Pirenne. 

Dragons, Herakles en Gantoise zetten grootste stap richting finals

8/05/2017 - Titelverdediger Dragons en seizoensrevelatie Herakles hebben zondag een serieuze optie genomen op de finale van de Audi Hockey League, het Belgisch kampioenschap in het veldhockey, in de heenwedstrijden van de halve finales. Lees er alles over op de speciale website van de Belgian Hockey Finals 2017.
Foto: Marc Lequint 

Red Lions - Wedstrijdschema halve finales Hockey World League in Johannesburg online

4/05/2017 - Van 8 t.em. 23 juli 2017 zullen de FIH en de South African Hockey Association de Hockey World League Semi-Final 2017 organiseren. De Red Lions zullen aan deze World Cup Qualifier deelnemen en moeten hiervoor naar Zuid-Afrika afzakken, meer bepaald naar Johannesburg. Gedurende deze 16 dagen zullen tien mannen en tien damesploegen uit 16 verschillende landen het tegen elkaar opnemen.

EHL-actie voor G-sporters

Belgian Hockey Finals in Leuven!

20/04/2017 - Exact 110 jaar na de oprichting van het eerste Belgische hockey kampioenschap, kijken we met z’n allen opnieuw uit naar de Belgian Hockey Finals, de apotheose van dit hockeyseizoen, die zal plaatsvinden op zaterdag 20 en zondag 21 mei. Tijdens dit spannende weekend zullen de twee beste heren- en damesploegen het tegen elkaar opnemen en strijden voor het goud. Dit jaar werd KHC Leuven uit gekozen om de Belgian Hockey Finals 2017 te hosten. 

Tickets voor dit hockeyfeest kan u bekomen via de officiële website www.belgianhockeyfinals.be
Klik snel op 'lees meer' voor extra informatie. 

FINTRO HOCKEY WORLD LEAGUE BRUSSELS - De Red Panthers willen zich kwalificeren voor het WK 2018

La Rasante zal van 21 juni tot 2 juli 2017 de halve finales van de Hockey World League voor dames hosten. Tien van de twintig beste vrouwelijke hockeyteams van de wereld zullen er strijden voor een plaatsje op het WK 2018.

De nieuwe Auping boxspring : comfort in elke laag

18/04/2017 - Iedere dag uitgerust wakker worden. Niets is fijner als hockey speler dan je dag energiek beginnen en een goede nachtrust helpt je daarbij. Elke laag in de nieuwe Auping boxspring is met zorg ontwikkeld voor de juiste ondersteuning en ventilatie...

1 2 3 4 ... 248 249
EHL Final 4

Twitter

Instagram

Reece korting

HP MAG

Facebook

Hoofdsponsor 1
Hoofdsponsors2
search

 SEARCH

Subsonsor1
Subsponsor2
Onli Scores

BOIC Team Belgium

BeGold logo

Footer

Koninklijke Belgische Hockey Bond  /  Charles Schallerlaan 52 - 1160 Brussel  /  T.(02).663.66.99  /  F.(02).663.66.80  /  info@hockey.be  

© 2012, website powered by ONLI   |   editors