link bovenaan

Header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
Morgen spelen de Young Red Lions de finale tegen Nederland op het EK

2/09/2017 - Vandaag hebben onze Young Red Lions de halve finale van de EuroHockey Junior Championships in Valencia tegen Spanje met 0-1 gewonnen dankzij een doelpunt (strafbal) van Alexis Lemaire in de 37e minuut.  

Zondag spelen de Belgen de finale tegen Nederland om 17u30.  De wedstrijd zal LIVE uitgezonden worden via https://www.eurohockeytv.org/

Klik op 'lees meer' om de selectie van de Young Red Lions en het wedstrijdschema te bekijken. 
Foto: EHF / World Sport Pics

Young Red Panthers spelen de finale op het EK in Valencia !

2/09/2017 - Onze Young Red Panthers hebben zich vandaag in Valencia gekwalificeerd voor de finale van het Europees kampioenschap voor U21 meisjes, waar zij vandaag 1-3 hebben gewonnen van Engeland! De Belgische doelpunten werden in deze halve finale gescoord door Daphne Gose (FG), Ambre Ballenghein (FG) en Manon Simons (PC). 

Zondag kan u de finale (20u) tegen Nederland/Duitsland rechtstreeks meevolgen via https://www.eurohockeytv.org/
Klik op 'lees meer' om de selectie van de Young Red Panthers en het wedstrijdschema te bekijken. 

Foto: WorldSportPics.com 

Nieuwe velden van Louvain-la-Neuve vanaf 2 september

01/09/2017 - Vanaf zaterdag 2 september zullen alle wedstrijden van Louvain-la-Neuve Hockey Club (veld 1 en veld 2) op de nieuwe velden plaatsvinden. 

Ook de Young Red Panthers spelen de halve finale op het EK in Valencia

31/08/2017 - Onze Young Red Panthers hebben zich vandaag in Valencia in de laatste seconde gekwalificeerd voor de halve finale van het Europees kampioenschap voor U21 meisjes, waar zij 2-2 gelijk speelden tegen Spanje. De Belgische meisjes kwamen pas na 52 minuten hockeyen op voorsprong dankzij een velddoelpunt van Leylou Boey. Drie minuten later maakte Spanje  de gelijkmaker (1-1). Een minuut later verzilverde Spanje zelfs een strafbal. Met nog enkele seconden op de klok, werkte Emma Puvrez de bal knap af na een strafcorner waardoor België doorstoot naar de halve finale van het EK!. 

Zaterdag kan u de halve finale tegen Engeland rechtstreeks meevolgen via https://www.eurohockeytv.org/
Klik op 'lees meer' om de selectie van de Young Red Panthers en het wedstrijdschema te bekijken. 

Foto: WorldSportPics.com 

Young Red Lions winnen met 3-1 van Ierland op het EK

31/08/2017 - Vandaag hebben onze Young Red Lions hun derde poulewedstrijd van de EuroHockey Junior Championships in Valencia tegen de Ierse ploeg gewonnen. De spelers van Jeroen Baart wonnen de wedstrijd met 1-3 en staan momenteel op de tweede plaats in poule B, net achter Duitsland.
België kwam al na acht minuten een eerste keer op voorsprong dankzij een fieldgoal van Henri Raes. In de 22e minuut verzilverde Alexis Lemaire een strafbal (0-2). Henri Raes maakte in de 44e minuut zijn tweede doelpunt van de dag. Even later kon Ierland toch nog de eer redden (1-3).

Zaterdag spelen de Belgen de halve finale tegen Spanje, de nummer 1 uit poule A.  De wedstrijd zal LIVE uitgezonden worden via https://www.eurohockeytv.org/

Klik op 'lees meer' om de selectie van de Young Red Lions en het wedstrijdschema te bekijken. 
Foto: EHF / World Sport Pics

Young Red Lions verliezen met 1-2 van Duitsland op het EK

30/08/2017 - Vandaag hebben onze Young Red Lions hun tweede poulewedstrijd van de EuroHockey Junior Championships in Valencia tegen Duitsland verloren. België verloor deze wedstrijd nipt met 1-2. België kwam na negen minuten achter via een Duitse strafcorner (1-0). In de 28e minuut kon Antoine Kina de gelijkmaker net voor rust afwerken via een velddoelpunt. Op het einde van de wedstrijd kon Duitsland alsnog scoren en werd het uiteindelijk 1-2 in het voordeel van Duitsland.

Donderdag om 11u15 spelen de Belgen tegen Ierland. 

Klik op 'lees meer' om de selectie van de Young Red Lions en het wedstrijdschema te bekijken. 
Foto: EHF / World Sport Pics

Hockey Namur verhuist naar Hastedon

30/08/2017 - Vanaf 2 september zullen alle wedstrijden van Hockey Namur gespeeld worden op hun nieuwe watervelden. Het nieuwe adres is: Montagne d'Hastedon N°47, 5002 Saint Servais.

Klik op lees meer.

Arbitrage – Project “Club Umpire”

30/08/2017 - De arbitrage in België kent een grote kloof tussen het eerste theoretisch examen dat elke scheidsrechter moet afleggen om op een volledig veld te kunnen fluiten en de volgende stappen op de ladder. Daarnaast is er een toenemend verschil in het arbitragebeleid van de verschillende clubs. De meeste clubs bieden geen of een onvoldoende ondersteunend kader voor hun scheidsrechters. Het project “Club Umpire” wil dit probleem oplossen.

Young Red Panthers verliezen nipt van Nederland op het EK in Valencia

28/08/2017 - Vanavond hebben de Young Red Panthers van bondscoach Simon Letchford in Valencia hun eerste wedstrijd van het Europees kampioenschap voor U21 meisjes, nipt verloren met 2-1 van Nederland. De Belgische meisjes kwamen 2-0 achter te staan na een velddoelpunt en een strafcorner. In de 60e minuut kon Marie Ronquetti de eer redden met een mooi velddoelpunt (2-1). 

België zit samen met Nederland en Spanje in groep A. In groep B zitten Engeland, Duitsland, Ierland en Frankrijk. Donderdag om 17u45 spelen de Belgen tegen Spanje. Klik op 'lees meer' om de selectie van de Young Red Panthers en het wedstrijdschema te bekijken. 

Foto: WorldSportPics.com 

Young Red Lions winnen openingswedstrijd op het EK in Valencia

Deze ochtend hebben onze Young Red Lions hun eerste wedstrijd van de EuroHockey Junior Championships in Valencia tegen Oostenrijk positief afgerond. België won de openingswedstrijd met 5-1 dankzij drie doelpunten van Gregory Stockbroekx (10', 20' en 34'), een doelpunt via strafcorner van Louis Capelle (37') en een velddoelpunt via Tommy Willems (54').

België zit samen met Oostenrijk, Duitsland en Ierland in groep B. In groep A zitten Engeland, Nederland, Spanje en Portugal. Woensdag om 11u15 spelen de Belgen tegen Duitsland. 
Klik op 'lees meer' om de selectie van de Young Red Lions en het wedstrijdschema te bekijken. 
Foto: Paul Jacobs 

1 2 3 4 ... 261 262
Audi Hockey League banner

Womens Hockey League

Reece korting

Onliscores

Twitter

Instagram

Facebook

Hoofdsponsor 1
Hoofdsponsors2
search

 SEARCH

Subsonsor1
Subsponsor2
BOIC Team Belgium

BeGold logo

Footer

Koninklijke Belgische Hockey Bond  /  Charles Schallerlaan 52 - 1160 Brussel  /  T.(02).663.66.99  /  F.(02).663.66.80  /  info@hockey.be  

© 2012, website powered by ONLI   |   editors