link bovenaan

Header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
banner BHF2018

Red Panthers – Belgische hockeydames winnen met 3-2 van China

Deze namiddag speelden de Red Panthers een vriendschappelijke oefenwedstrijd tegen de damesploeg uit China, de nummer acht op de wereldranking van de FIH. 

Deze wedstrijd vond plaats op het veld van Wolvendael HC in Sint-Agatha-Berchem.
België kon vandaag met 3-2 winnen dankzij een veldoelpunt van Boon in de eertse helft.
Versavel (PC) en Peeters (FG) konden in de tweede helft van de wedstrijd hun ploeg opnieuw op voorsprong brengen.

Herakles plaatst zich voor Final 4 van EHL !

Herakles heeft zich in Rotterdam op historische wijze kunnen plaatsen voor de Final 4 van de Euro Hockey League na een spannende shoot-outs serie tegen het Spaanse Real Club de Polo. Eerder konden de Lierenaars in de achtste finale van de EHL ook al het Spaanse Terrassa uitschakelen. De club uit Lier zorgt hier voor een waanzinnige stunt en zien hen dus als enige Belgische club in de laatste fase van dit prestigieuze toernooi dat zal plaatsvinden tijdens het laatste weekend van mei in Bloemendaal. 

Dragons onderuit tegen Bloemendaal

Landskampioen KHC Dragons kon zaterdag niet voor een Belgische drie op drie zorgen en heeft zich dus als enige Belgische ploeg niet kunnen plaatsen voor de kwartfinales van de Euro Hockey League in Rotterdam. Tegen Bloemendaal werd het een zware 8-0 nederlaag. Bloemendaal scoorde vier velddoelpunten.
Herakles en Racing Club de Bruxelles gaan door en strijden vandaag voor een plek in de Final 4 van de Euro Hockey League:

SV Kampong – Royal Racing Club de Bruxelles - SV Kampong (15:00)
Real Club de Polo – Royal Herakles HC (17:15)

Meer informatie vindt u terug op www.ehlhockey.tv
Foto: ehlhockey.tv

Red Lions: Bedankt Philippe Goldberg! Het ga je goed!

Na bijna zes jaar goede en trouwe dienst als assistent bondscoach van de Red Lions, na een vruchtbare samenwerking met drie hoofdcoaches en na zilveren medailles op de Olympische Spelen en op het EK, heeft Philippe Goldberg beslist om zijn carrière een nieuwe wending te geven door het voorstel van Braxgata HC te aanvaarden. 

Herakles en Racing door naar kwartfinales EHL

Royal Racing club de Bruxelles heeft zich vrijdag eenvoudig kunnen plaatsen voor de kwartfinales van de Euro Hockey League in Rotterdam. Racing verpletterde namelijk het Russische Dinamo Kazan met maar liefst 9-0. De Brusselse club speelt in de kwartfinale tegen het Nederlandse Kampong, de huidige competitieleider in Nederland.

Red Panthers: 19 speelsters geselecteerd voor de wedstrijden tegen China!

30/03/2018 - Op 2 en 4 april spelen onze Red Panthers twee vriendschappelijke wedstrijden tegen China (FIH 8). Deze twee oefenwedstrijden maken deel uit van de voorbereiding op het WK dat in juli in Londen zal plaatsvinden.

Deze twee wedstrijden vinden plaats in Brussel, op de B.Sports velden, waar Wolvendael HC zijn wedstrijden speelt!

Bondscoach Niels Thijssen heeft zijn lijst van speelsters aangekondigd voor deze wedstrijden. De groep bestaat in totaal uit 19 speelsters, maar er zullen per wedstrijd telkens 18 speelsters geselecteerd worden.
Hieronder vindt u de namen van de geselecteerde Red Panthers terug.

 

Audi Hockey League - Highlights Braxgata - Waterloo Ducks

Champions Trophy Breda: wedstrijdschema

Onze Red Lions nemen van 21 juni t.e.m. 1 juli deel aan de Hockey Champions Trophy in Breda. De FIH heeft vandaag het wedstrijdschema aangekondigd. Bekijk het schema hier.

Audi Hockey League - Highlights R. Racing Club de Bruxelles - KHC Dragons

Voorjaarsactie: nu 15% voordeel op alle Auping matrassen

1 2 3 4 ... 273 274
Audi HL MEN banner

Belfius HL WOMEN banner

HP MAG

Onliscores

Twitter

Instagram

Reece korting

Facebook

Hoofdsponsor 1
Hoofdsponsors2
search

 SEARCH

Subsonsor1
Subsponsor2
BOIC Team Belgium

BeGold logo

Footer

Koninklijke Belgische Hockey Bond  /  Charles Schallerlaan 52 - 1160 Brussel  /  T.(02).663.66.99  /  F.(02).663.66.80  /  info@hockey.be  

© 2012, website powered by ONLI   |   editors