link bovenaan

Header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
countdown
Recent News
Audi Hockey League banner

Hoofdsponsor 1
Womens Hockey League

Hoofdsponsors2
BeGold U16 - Resultaten oefenwedstrijden tegen Duitsland

04/04/2017 - Op vrijdag 14 april zullen de U16 Girls en U16 Boys deelnemen aan een stagedag op Beerschot. Op zaterdag 15 april (Beerschot) en zondag 16 april (Victory) spelen de U16 Girls en U16 Boys ook nog telkens een oefenwedstrijd tegen hun Duitse leeftijdsgenoten.
Foto: Cristel Dallons 

 

BeGold U18 - Selectie en uitslagen oefenwedstrijden tegen Duitsland en de Verenigde Staten

Van donderdag 13 t.e.m. maandag 17 april spelen de BeGold U18 Girls enkele oefenwedstrijden tegen Duitsland en de Verenigde Staten op het veld van Raffelberg te Duisburg in Duitsland (adres: Kalkweg 125, 47055 Duisburg). De BeGold U18 Boys spelen drie wedstrijden tegen Duitsland op het veld van Moerser TV te Moers in Duitsland (adres: Filder Str. 148, 47447 Moers).

Bekijk hier de selectie van de U18 Girls.
Bekijk hier de selectie van de U18 Boys

Vacature: BeGold District coaches

12/04/2017 - De Koninklijke Belgische Hockey Bond is in het kader van "BeGold District 2017-2018" op zoek naar coaches die als coach zijnde willen deelnemen aan het programma. Klik snel op deze link om de vacature te bekijken.
Foto: Xavier Piron 

Red Panthers - ook 2e wedstrijd verloren van Duitsland

15/04/2017 – Deze middag speelden de Red Panthers een 2e officiële testwedstrijd tegen Duitsland (FIH #7).
Deze wedstrijd vond plaats op het veld van Venlose Hockey Club in Venlo (NED).
Na het 3-4 verlies van gisteren, delfde België opnieuw het onderspit, door met 0-2 te verliezen.

Foto: Marc Lequint 

EHL - KHC Dragons wint de spannende wedstrijd tegen Racing Club de Bruxelles

14/04/2017 - De super spannende 1/8 finale van de Euro Hockey League tussen KHC Dragons en Royal Racing Club de Bruxelles heeft deze namiddag eindelijk plaatsgevonden op het veld van HC Oranje Rood in Eindhoven.
Al vroeg in de wedstrijd slaagde Thomas Verheijen (13') van Dragons er in om de score te openen via een intikker voor doel (1-0). Op zeven minuten van het einde van de wedstrijd verdubbelde Thomas Briels (53') de score voor zijn Dragons met een doelpunt aan de tweede paal (2-0). Niet veel later kan de club uit Ukkel alsnog een doelpunt scoren via een prachtig backhand schot van Jérôme Truyens (55') en dat van aan de rand van de cirkel (2-1). Eindscore 2-1 voor KHC Dragons
Hierdoor stoot KHC Dragons zondag door naar de KO8 en zal het moeten strijden tegen Racing Club de France die vandaag via shoot-outs (3-0) van Banbridge HC wist te winnen na een 1-1 gelijkspel.

Meer informatie kan u terugvinden via de website van de EHL. De wedstrijden zelf kan u live bekijken via Eleven Sports 1 (& 3) - www.elevensports.be

Foto: Marc Lequint

Red Panthers - Belgische hockeydames verliezen van Groot-BrittanniŽ

11/04/2017 – Na de knappe overwinning van gisteren (2-1), speelden de Red Panthers vanmiddag opnieuw een vriendschappelijke oefenwedstrijd tegen Groot-Brittannië op het veld van La Rasante HC in Sint-Lambrechts-Woluwe.

Helaas kwamen de Red Panthers vandaag niet tot scoren en verloren ze de wedstrijd met 0-3.

Aanstaande vrijdag en zaterdag spelen de Red Panthers tegen Duitsland. Meer informatie vind je hier terug.

Foto: Marc Lequint


Red Panthers - Belgische hockeydames winnen van Groot-BrittanniŽ

10/04/2017 – Vanavond speelden de Red Panthers een vriendschappelijke oefenwedstrijd tegen de dames uit Groot-Brittannië, de Olympisch kampioen van Rio vorige zomer.
Deze wedstrijd vond plaats op het veld van La Rasante HC in Sint-Lambrechts-Woluwe waar ook de halve finales van de World League (21/06 - 2/07) zullen plaatsvinden.
België kon vanavond met 2-1 winnen dankzij doelpunten in de eerste helft van Weyns en de jonge Ikeguwonu. In het laatste kwart kon Groot-Brittannië alsnog scoren na een face op penalty corner. De enige pc overigens van deze wedstrijd.
Morgen spelen de Red Panthers een tweede keer tegen Groot-Brittannië om 15u00De toegang is volledig gratis. Na afloop van de wedstrijd is er een handtekeningensessie gepland voor alle fans van de Red Panthers. 
Foto: Marc Lequint


Sporten tegen Kanker! Zet jij een actie op met je hockey club?

6/04/2017 - Maarten Vangramberen roept alle sportclubs en dus ook alle hockey clubs op een actie te organiseren en zo geld in te zamelen tegen kanker. Een sponsorloop, een vriendenwedstrijd, een benefiettoernooi, een veiling van shirtjes of gewoon een spaghettislag, een bbq, een wafelenbak of discofuif … Wat je doet maakt niet uit, als het maar geld in het laatje brengt. Haal alvast een Rospot-sticker bij KBC, Colruyt of OKay.

Meer info: Sporten Tegen Kanker - Iedereen Tegen Kanker

Ageeth Boomgaardt stopt als bondscoach Belgian Red Panther

Ageeth Boomgaardt heeft deze middag de bondstop en haar spelersgroep ingelicht dat zij met onmiddellijke ingang stopt als bondscoach van de Red Panthers.

 De afgelopen weken was er verschil van inzicht ontstaan tussen de bondscoach van de Belgische hockeydames en haar technische staf. Er werd de laatste tijd hard gewerkt om deze meningsverschillen weg te werken en de neuzen in dezelfde richting te zetten, maar dit bleek uiteindelijk niet mogelijk. Ageeth heeft uiteindelijk beslist dat het beter was voor haar en voor het team om een stap opzij te zetten. 

Gouden Sticks : de laureaten zijn bekend !

17/03/2017 - Vrijdagavond 17 maart 2017 werden de beste spelers uit de Belgische hockey competitie gehuldigd naar aanleiding van de jaarlijkse uitreiking van de Gouden Sticks. Arthur Van Doren en Barbara Nelen zijn de grote winnaars van de avond.

1 2 3 4 ... 247 248
Belgian Hockey Finals 2017

Twitter

Instagram

Reece korting

HP MAG

Facebook

search

 SEARCH

Subsonsor1
Subsponsor2
Onli Scores

BOIC Team Belgium

BeGold logo

Footer

Koninklijke Belgische Hockey Bond  /  Charles Schallerlaan 52 - 1160 Brussel  /  T.(02).663.66.99  /  F.(02).663.66.80  /  info@hockey.be  

© 2012, website powered by ONLI   |   editors