link bovenaan

Header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
Audi Hockey League - Highlights Dragons - Racing

Audi Hockey League - Highlights Racing - Dragons

De apotheose van het Belgische hockey vindt plaats in Boom op 10 en 13 mei !

4/05/2018 - Na de reguliere fase van het kampioenschap, is het nu tijd voor de Play-Offs ! En deze beloven spannend te worden!
In de Audi Hockey League heeft Dragons de laatste jaren bewezen top te zijn in de finales, maar dit seizoen zijn het de spelers van Waterloo Ducks die aan kop eindigen van het reguliere kampioenschap. Deze laatsten spelen al weken op heel hoog niveau en lijken dit jaar klaar om de club uit Brasschaat uit te dagen. Maar laten we de challengers toch niet zomaar afschrijven. Racing jaagt al sinds 1941 op de titel en recordkampioen Leopold heeft zijn halve finaleplaats in extremis veilig kunnen stellen. Één ding is zeker: twee van deze vier ploegen zullen de Belgian Hockey Finals halen, die komende donderdag 10 mei en zondag 13 mei zullen plaatsvinden. Deze zullen in een heen-en-terug format gespeeld worden op het veld van Braxgata in Boom.
Mis dit topevent niet en reserveer uw tickets hier!

Toegang ex-internationals Belgian Hockey Finals 2018

3/05/2018 - Ex-internationals met minimum 50 caps bij de dames en minimum 100 caps bij de heren hebben, mits voorinschrijving, gratis toegang tot de Belgian Hockey Finals 2018 op 10 en 13 mei 2018 te Braxgata HC.

Inschrijven voor maandag 7 mei 2018 om 12:00, via email naar events@hockey.be : gelieve uw naam, de periode waarin u actief was bij de nationale ploeg en het aantal caps te vermelden!

Stick to Fair-play - een nieuwe bewustzijnscampagne over Fair-play en respect

ONZE WAARDEN, WE GAAN ERVOOR!

Herinnert u zich nog de allereerste keer dat u uw kind naar de hockey bracht.
De eerste stick, het eerste doelpunt, de nieuwe vriend(innet)jes... Voor jou was het belangrijk dat zij/hij in de buitenlucht kon sporten, dat zij/hij het teamgevoel leerde kennen, dat zij/hij kon openbloeien en vooral plezier maken.
Dit is de essentie van onze prachtige sport.
Om ervoor te zorgen dat hockey deze waarden kan blijven doorgeven, is het van essentieel belang dat de sport zijn natuur niet verliest. Dit is ons aller verantwoordelijkheid.

Belgian Hockey Finals - Op naar de finales

30/04/2018 - Na een dubbel weekend in de Audi Hockey League zijn we aan het eind gekomen van het reguliere seizoen 2017-2018. De halvefinalisten waren vrijdagavond al bekend nadat ook Racing zich mathematisch wist te verzekeren van de play off met winst op bezoek bij Pingouin.

Audi Hockey League - Highlights Leopold - Dragons

UPDATE! Red Lions – voorrangsperiode tickets voor de Champions Trophy in Breda verlengd !

5/04/2018 - Van zaterdag 23 juni tot zondag 1 juli spelen onze Red Lions de allerlaatste Champions Trophy van de geschiedenis van het hockey.
We hebben bij de organisatie verkregen dat er een tribune wordt gereserveerd voor de Belgische supporters. Wegens de Paasvakantie en het feit dat veel Belgische fans toen op vakantie waren, heeft de KNHB de voorrangsperiode voor Belgische supporters verlengd! De voorrangsperiode om uw kaarten te reserveren duurt nu tot 30 april.
Koop dus snel uw tickets.

In dit prestigieuze toernooi bekampen de beste teams ter wereld elkaar in Breda :

 

Australië (AUS) – nr 1 op de wereldranglijst en wereldkampioen
Argentinië (ARG) – nr 2 en olympisch kampioen
België (BEL) – nr 3 en vice olympisch en Europees kampioen  
Nederland (NED) – nr 4 en europees kampioen
India (IND) – nr 6 en kampioen van Azië
Pakistan (PAK) – nr 13

Meer informatie, klik snel op 'lees meer'!

 

Audi Hockey League - Highlights Dragons - Gantoise

Belgian Hockey Finals - Bijna alles beslist

23/04/2018 - In de Belfius Hockey League moesten de dames van Dragons dit weekend afhaken voor een plekje in de play off. Ze verloren van Wellington en zo kennen we nu de vier halvefinalisten bij de dames.

1 2 3 4 5 ... 276 277
HP MAG

Twitter

Onliscores

Instagram

Reece korting

Facebook

Hoofdsponsor 1
Hoofdsponsors2
search

 SEARCH

Subsonsor1
Subsponsor2
BOIC Team Belgium

BeGold logo

Footer

Koninklijke Belgische Hockey Bond  /  Charles Schallerlaan 52 - 1160 Brussel  /  T.(02).663.66.99  /  F.(02).663.66.80  /  info@hockey.be  

© 2012, website powered by ONLI   |   editors