link bovenaan

Header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
banner BHF2018

Audi Hockey League - Highlights Leopold - Racing Club de Bruxelles

Wereldbeker 2018 - De Red Lions treffen Canada, India en Zuid-Afrika.

Deze ochtend kondigde de Internationale Hockey Federatie (FIH) de poule indeling en het wedstrijdschema aan voor het wereldkampioenschap hockey bij de mannen dat in december 2018 in Bhubaneswar zal plaatsvinden. België werd in poule C ingedeeld, samen met India, Canada en Zuid-Afrika.


26/02 - Indoor Hockey: heren op de 10e en dames op de 14e plaats

De FIH (Internationale Hockey Federatie) publiceerde vanmiddag de nieuwe wereldrangschikking  indoor hockey. 


Red Panthers Ė Coach Niels Thijssen onthulde een eerste mogelijke selectie voor het wereldkampioenschap.

Niels Thijssen, de nationale coach van de Red Panthers, heeft vanmiddag zijn eerste selectie voor het wereldkampioenschap hockey bekendgemaakt, dat in juli van dit jaar zal plaatsvinden in Londen.

 Onze Belgische nationale damesploeg, de Red Panthers, heeft, na een succesvolle zomer vol uitdagingen en lessen, haar trainingsprogramma hervat sinds eind september 2017. Waar andere landen waarschijnlijk iets meer tijd nodig hadden om te recupereren van een intense zomer, hervatte de WBNT al redelijk vroeg haar trainingsprogramma, en dit aan een atletisch tempo.

De Red Panthers spelen op 2 en 4 april in Brussel tegen China.

16/02/2018 - Zoals u weet zullen de Red Panthers van 21 juli t.e.m. 5 augustus in Londen deelnemen aan het wereldkampioenschap. Om zich hierop voor te bereiden, zullen onze dames de komende maanden enkele oefenwedstrijden in België afronden tegen verschillende nationale teams.
De eerste twee vriendschappelijke wedstrijden zijn gepland op 2 en 4 april tegen China.
Deze wedstrijden worden op de nieuwe velden van B. Sports in Sint-Agatha-Berchem, in Brussel om 16u00 De toegang tot deze wedstrijden is geheel gratis..

Hier vindt u het Facebook-evenement voor de wedstrijd van 2 april en die van 4 april
Foto: Rodrigo Jaramillo

Indoor World Cup 2018 - Het avontuur eindigt in de kwartfinale voor BelgiŽ.

9/02/2018 - Na een redelijke moeizame start op dit toernooi, hebben de Indoor Red Lions zich wel herpakt om zich dan vanochtend tegen Zuid-Afrika te kwalificeren voor de kwartfinale van het WK. De verwachtingen waren hoog voor deze kwartfinale tegen Australië op vrijdagavond in Berlijn.

Klik op' lees meer'.
Foto's: P. Demaret

Indoor World Cup 2018 - BelgiŽ verslaat Zuid-Afrika en stoot door naar kwartfinale!

9/02/2018 – Deze ochtend rondden de Indoor Red Lions hun vijfde en laatste wedstrijd van de groepsfase af tegen Zuid-Afrika op het WK indoor hockey in Berlijn. Een wedstrijd die de Belgen moesten winnen om een kans te maken om alsnog door te stoten in dit toernooi. De Indoor Red Lions hebben dit gevecht tot een goed einde gebracht en konden overtuigend het veld verlaten met een knappe 2-8 overwinning! Ze halen hierdoor de beoogde top 6 plaats. Maar belangrijker, vanavond om 21u30 wacht hen een kwartfinale tegen Australië. Alles is mogelijk!

Foto: Ph. Demaret

Indoor World Cup 2018 - programma en resultaten Indoor Red Lions

7/02/2018 - Onze Indoor Red Lions, onlangs gekroond tot Europese vice-kampioen in Antwerpen, nemen deel aan het WK indoor hockey in Berlijn. Voor meer info, programma, resultaten en live streaming, klik op 'lees meer' 
Foto: PHDPH.com

Indoor World Cup 2018 - BelgiŽ wint zijn eerste wedstrijd tegen Zwitserland!

8/02/2018 – Vanavond stonden onze Indoor Red Lions tegenover de Zwitsers in de groepsfase van het wereldkampioenschap indoor hockey in Berlijn. Een overwinning was essentieel om de kwartfinales te bereiken.

Foto: Ph. Demaret

Indoor World Cup 2018 Ė Indoor Red Lions buigen het hoofd voor Rusland !

8/02/2018 - Onze Indoor Red Lions hebben vandaag hun derde wedstrijd van het WK met 4-5 verloren van de nummer vier op de wereldranglijst, nl. Rusland. Momenteel staat België op een vijfde plaats in poule B. Vanavond om 20:40 staat er een zeer belangrijke wedstrijd op het programma voor onze Belgen. Ze nemen het op tegen Zwitserland, de nummer acht op de ranking.

Foto's: Ph. Demaret

1 2 3 4 5 ... 273 274
Audi HL MEN banner

Belfius HL WOMEN banner

HP MAG

Onliscores

Twitter

Instagram

Reece korting

Facebook

Hoofdsponsor 1
Hoofdsponsors2
search

 SEARCH

Subsonsor1
Subsponsor2
BOIC Team Belgium

BeGold logo

Footer

Koninklijke Belgische Hockey Bond  /  Charles Schallerlaan 52 - 1160 Brussel  /  T.(02).663.66.99  /  F.(02).663.66.80  /  info@hockey.be  

© 2012, website powered by ONLI   |   editors