link bovenaan

Header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
countdown
Recent News
Audi Hockey League banner

Hoofdsponsor 1
Womens Hockey League

Hoofdsponsors2
De wereldtop van het vrouwenhockey zakt van 21 juni tot 2 juli af naar Brussel af.

15/03/2017 - Tussen 21 juni en 2 juli 2017 worden in Brussel de halve finales van de World League in het vrouwenhockey gespeeld. In het kader van die prestigieuze internationale competitie meten de twintig beste vrouwenteams van de wereld zich met elkaar.

Wedstrijden District League 12 maart afgerond

14/03/2017 - Zondag 12 maart 217 vonden voor de tweede keer de wedstrijden plaats tussen de verschillende geselecteerde BeGold District spelers en speelsters. Het waren stuk voor stuk erg mooie wedstrijden van een zeer hoog spelniveau! De laatste rechte lijn voor het finale toernooi is nu aangebroken voor al deze jonge geselecteerde spelers en speelsters.
Het spannende Delhaize BeGold District Tournament 2017 vindt plaats op zaterdag 27 mei (geboortejaar 2004) én zondag 28 mei (geboortejaar 2003) op Royal Antwerp Hockey Club in Sint-Job-in-'t-Goor.

Klik hier om enkele actiefoto's van het afgelopen weekend te bekijken.

Charlotte De Vos & Jérôme Truyens genomineerd voor de Hall of Fame van de EHF: stem nu mee !

10/03/2017 - Charlotte De Vos en Jérôme Truyens maken deel uit van de lijst van tien genomineerden die kans maken om opgenomen te worden in de bekende Hall of Fame van de European Hockey Federation (EHF).
Het is vanaf nu mogelijk om je stem online via de website van de EHF uit te brengen voor onze twee Belgische legends. Vergeet dus zeker niet je stem uit te brengen en vertel het voort...
De stemming loopt af op 1 april. Uiteindelijk zullen er drie spelers worden toegevoegd aan de Hall of Fame van de EHF. De uitslag wordt deze zomer bekendgemaakt tijdens het EK in Amsterdam.

Red Panthers - Belgische hockeydames winnen van Wit-Rusland

13/03/2017 – Deze namiddag speelden de Red Panthers op het veld van Braxgata HC een vriendschappelijke oefenwedstrijd tegen de dames uit Wit-Rusland. België kon vanavond met 2-0 winnen dankzij doelpunten van Anne-Sophie Weyns en Aline Fobe.
Foto: PHDPH.com


Nederlands hockeyicoon Maartje Paumen vervoegt de Belgische competitie bij Royal Antwerp Hockey Club

10/03/2017 - Royal Antwerp Hockey Club en Maartje Paumen hebben vandaag bekend gemaakt dat de Nederlandse topspeelster vanaf volgend seizoen de club en de Belgische competitie zal vervoegen...

Twee Belgische scheidsrechters op de World League 2 in Belfast !

7/03/2017 - Van 11 t.e.m. 19 maart vindt de tweede ronde van de World League bij de mannen plaats in de Noord-Ierse hoofdstad: Belfast. Aangezien onze Red Lions al gekwalificeerd zijn voor de halve finales van de World League in juli (Johannesburg), zullen zij dus niet aanwezig zijn op dit toernooi. Twee van onze Belgische internationale scheidsrechters zullen wel de oversteek maken richting Belfast...

Auping verzekert goede nachtrust van de Red Panthers

2/03/2017 - Een goede en voldoende nachtrust zorgt er voor dat je energie op peil is om tijdens de dag te presteren. Rust is daarom minstens even belangrijk voor het neerzetten van topprestaties als trainen. Auping waarborgt nu de rust van de Belgian Red Panthers, de Belgische nationale nationale hockeyploeg. Als voorbereiding op het volgende Europese Kampioenschap kregen de dames van de Belgian Red Panters slaapadvies van Auping. 

France 2 geïnteresseerd in het fenomeen rond hockey in België

Toekenning van organisatie eindejaarsevents KBHB

27/02/2017 - Tijdens zijn meeting van vorige donderdag heeft de raad van bestuur van de KBHB, na grondige analyse van de kandidatuursdossiers, besloten om de organisatie van de eindeseizoensevenementen toe te vertrouwen aan volgende clubs:


Play-off Finales Dames en Heren Ere (20 & 21/05) - KHC LEUVEN
Play-off Finales Jeugd (25/05) - K MECHELSE THC
Delhaize District Trophy (27 & 28/05) - R ANTWERP HC

Audi Hockey League: Samenvatting Waterloo Ducks v Dragons via Play Sports

1 2 3 4 5 ... 247 248
Belgian Hockey Finals 2017

Twitter

Instagram

Reece korting

HP MAG

Facebook

search

 SEARCH

Subsonsor1
Subsponsor2
Onli Scores

BOIC Team Belgium

BeGold logo

Footer

Koninklijke Belgische Hockey Bond  /  Charles Schallerlaan 52 - 1160 Brussel  /  T.(02).663.66.99  /  F.(02).663.66.80  /  info@hockey.be  

© 2012, website powered by ONLI   |   editors