link bovenaan

Header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
EK 2017 - Samenvatting finale BelgiŽ - Nederland

EK 2017 - Red Lions storten in na de pauze en verliezen finale

27/08/2017 - De finale van het EK 2017 in Amstelveen was de heruitgave van de poulewedstrijd van vorige maandag. Toen versloegen de Red Lions nog gastland Nederland met een droge 5-0. Vandaag werd het gans anders, de Nederlanders hadden hun lesje geleerd. Ze grepen de Belgen naar de keel en met de hulp van 10.000 uitzinnige Oranje supporters, versloegen ze de Belgen met 2-4. De Belgen wonnen dus opnieuw zilver, na de Olympische finale in Rio. Bij de uitreiking van de persoonlijke awards werd Arthur Van Doren uitgeroepen tot Beste Speler van het tornooi, Vincent Vanasch tot Beste Keeper. Maar wees zeker dat ze deze prijzen graag hadden kunnen inwisselen voor een eerste gouden medaille op een groot tornooi. Maar uitstel is geen afstel ...

Alle foto's: PHDPH.com

EK 2017 - Samenvatting BelgiŽ - Nederland

560x315:

EK 2017 - Allereerst Europees zilver ooit voor de Red Panthers

26/08/2017 - Het Wagener Stadion zat propvol met een 500-tal Belgische Red Tribe supporters omringd door 10.000 polonaise zingende Nederlanders. Dit was het eerste zicht dat de Red Panthers vandaag kregen bij het betreden van het veld voor hun allereerste Europese finale ooit. Ze leken niet echt overmatig onder de indruk van deze omstandigheden en speelden opnieuw een verdedigend sterke partij. Maar tegenover hen stond de nummer 1 van de wereld, op eigen grondgebied en voor eigen publiek. Er was geen ontkomen aan, de druk was te groot, het ging te snel en te technisch. Nederland slaagde er uiteindelijk in om drie maal te scoren en won zo verdiend goud. Onze Belgische dames verlieten het stadion met een welverdiende en prachtige zilveren medaille om de hals. Historisch, onvergetelijk en ongetwijfeld de start van een mooi verhaal. To be continued!

Alle foto's: PHDPH.com

EK 2017 - Samenvatting Duitsland - BelgiŽ

EK 2017 - Red Lions gaan voor goud!

25/08/2017 - Na de kwalificatie van de Panthers donderdag hebben nu ook de Lions hun ticket voor de finale van het EK in Amstelveen op zak. Tegen opnieuw Duitsland hebben de spelers van Shane McLeod moeten wachten tot het einde van de zo gevreesde shoot-outs om zich te kwalificeren voor hun 4e finale op rij in 22 maanden (World League 4, Olympische Spelen, World League 3 en EK). Nochtans hadden ze, gezien hun prestatie in deze halve finale, de wedstrijd al in de reguliere tijd naar hun hand kunnen zetten.

Alle foto's: PHDPH.com

EK 2017 - Samenvatting Duitsland - BelgiŽ

Belgium Red Giants winnen brons op het EK G-hockey in Amsterdam

24/08/2017 - Deze week vond het Euro ParaHockey Championship plaats voor hockeyers met een fysieke of verstandelijke beperking plaats. Twee Belgische nationale G-hockeyploegen mochten ons land vertegenwoordigen. Als de Belgian Red Giants hebben onze twee G-hockeyploegen gisteren in het gloednieuwe Wagener Stadion in het Amsterdamse Bos gestreden voor de derde plaats. Onder het toeziend oog van de Red Panthers en menige enthousiaste supporters heeft België twee bronzen medailles gewonnen. 
Klik op 'lees meer' om het volledige verslag te lezen.

HISTORISCH - De Red Panthers kwalificeren zich voor de finale van het EK!

24/08/2017 - Op het EK in Amstelveen was het halve finaledag in het damestoernooi. Onze Red Panthers stonden er tegenover Duitsland, in een remake van de halve finale van het EK 2013 in Boom ... maar deze keer hebben ze gewonnen! Deze overwinning op karakter tegen het 7e land ter wereld, opent hen de deuren van een Europese finale, wat een mooie première is voor het Belgische vrouwenhockey.

Alle foto's: PHDPH.com

EK 2017 - Red Lions verliezen verrassend van Spanje

23/08/2017 - Zelfs al was België al zeker van deelname aan de halve finales van dit EK, het wou de poulefase afsluiten aan kop van poule A met het maximum aan punten. Maar tegen Spanje verliep de wedstrijd duidelijk niet zoals verhoopt. Manu Stockbroeckx was nochtans opnieuw komen aansluiten bij de groep na blessure en ook Arthur De Sloover was speelklaar, weliswaar met een dikke tape, een aangepaste handschoen en een infiltratie.  

Alle foto's : PHDPH.com

1 2 3 4 5 ... 261 262
Audi Hockey League banner

Womens Hockey League

Reece korting

Onliscores

Twitter

Instagram

Facebook

Hoofdsponsor 1
Hoofdsponsors2
search

 SEARCH

Subsonsor1
Subsponsor2
BOIC Team Belgium

BeGold logo

Footer

Koninklijke Belgische Hockey Bond  /  Charles Schallerlaan 52 - 1160 Brussel  /  T.(02).663.66.99  /  F.(02).663.66.80  /  info@hockey.be  

© 2012, website powered by ONLI   |   editors