link bovenaan

Header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
Indoor Red Lions - Selectie Indoor Hockey World Cup in Berlijn

29/01/2018 - Alexandre de Chaffoy, de bondscoach van de nationale indoorploeg, heeft vandaag zijn selectie voor de wereldbeker bekend gemaakt.  Na de Belfius EuroHockey Indoor Championship die begin januari plaatsvond in België in de Lotto Arena, zullen onze Indoor Red Lions over tien dagen (7-11/2) weer paraat staan voor het volgende indoor event. Zij zullen in Berlijn tegen de twaalf beste landen ter wereld moeten strijden.
Klik op 'lees meer' om de selectie te ontdekken.
Foto: PHDPH.com

BelgiŽ wint opnieuw de finale van de Four Nations in Hamilton: bekijk de resultaten!

28/01/2018 - De Red Lions hebben deze ochtend na het nemen van shootouts met 3-0 gewonnen in de finale van het vierlandentoernooi in Hamilton, nadat de score op het einde van de wedstrijd op 4-4 bleef steken.
De Red Lions winnen voor de tweede keer de Four Nations tijdens hun tournee in Nieuw-Zeeland !

Dit toernooi speelde zich af in Hamilton, Nieuw-Zeeland. Naast België (FIH #3) en Nieuw-Zeeland (FIH #9), namen India (FIH #6) en Japan (FIH #16) ook deel aan deze competitie. 
Klik op 'lees meer' om de resultaten te bekijken.
Foto PHDPH.com

Indoor Red Panthers - BelgiŽ wint laatste oefenduel 4-2 van AustraliŽ !

27/01/2018 - De Indoor Red Panthers hebben gisteravond hun laatste oefenwedstrijd van het indoorzeisoen afgerond tegen Australië in Court-Saint-Etienne. De ploeg van bondscoach Sven van der Most speelde een goede wedstrijd tegen een ploeg in voorbereiding voor het WK dat in februari van start gaat.

Indoor Red Lions - BelgiŽ speelt 6-6 gelijk tegen AustraliŽ !

26/01/2018 - De Indoor Red Lions hebben gisteravond hun laatste voorbereidingswedstrijd afgerond tegen Australië in Court-Saint-Etienne. De ploeg van Alexandre de Chaffoy is in volle voorbereiding voor de  Indoor Hockey World Cup die over twaalf dagen van start gaat (7-11/02/2018 – Berlijn).
Foto: Marc Lequint

Onze 5 Belgen in de Top 3 van de beste spelers ter wereld !

26-01-2018 – Vanmorgen heeft de Internationale Hockey Federatie (FIH) al een tipje van de sluier  opgelicht omtrent de toekomstige winnaars van de Hockey Stars Awards door telkens de Top 3 voor elke categorie te onthullen. Ter herinnering, deze titel beloont de beste spelers ter wereld.

Red Panthers - blessures op winterstage Chili/ArgentiniŽ

21/01/2018 - De Red Panthers verblijven momenteel in Chili voor een voorbereidingsstage met het oog op het WK in juli.
De Belgische ploeg kende een positieve start van de stage, met twee keer winst tegen het thuisland. Maar de Belgen bleven echter niet gespaard van een aantal belangrijke tegenslagen.


Klik op 'Lees meer'

Belfius EuroHockey Indoor : La Belgique gagne 3-0 et assure la montťe en division A !

21/01/2018 - La Belgique affrontait l’Angleterre pour leur dernier match du tournoi. Match d’importance capitale car une victoire serait synonyme de remontée en division A.

Belfius EK Indoor Red Panthers : Oostenrijk - BelgiŽ: 0-3!

De Indoor Red Panthers halen een vierde overwinning op rij binnen zonder tegendoelpunten en maken hierdoor nu een grote kans om door te stoten naar de A divisie !

Indoor Red Lions Ė Oefenwedstrijd tegen AustraliŽ draait uit op een 7-5 overwinning voor BelgiŽ.

20/01/2018 – Onze kersverse Europese Indoor vice-kampioenen, de Indoor Red Lions , zijn in volle voorbereiding voor de Indoor Hockey World Cup (7-11/02/2018 – Berlijn) en hebben deze middag een oefenpot gespeeld tegen Australië (FIH #11) in het sportcomplex Neerstalle in Ukkel.
Foto: PHDPH

Belfius EK Indoor Red Panthers - BelgiŽ verslaat Wales met monsterscore: 7-0 !

20/01/2018 – Na de twee knappe overwinningen van onze Indoor Red Panthers op dag 1 van het Belfius Indoor EK in Ukkel, moesten de Belgen hun laatste poulewedstrijd spelen tegen Wales (EHF #24). De Belgische damesploeg zorgde weer voor veel entertainment in het sportcomplex van Neerstalle in Ukkel door Wales met maar liefst 7-0 de pan in te hakken.
Foto: Piron

1 2 3 4 5 ... 271 272
Audi HL MEN banner

Belfius HL WOMEN banner

Onliscores

Twitter

Instagram

Reece korting

Facebook

Hoofdsponsor 1
Hoofdsponsors2
search

 SEARCH

Subsonsor1
Subsponsor2
BOIC Team Belgium

BeGold logo

Footer

Koninklijke Belgische Hockey Bond  /  Charles Schallerlaan 52 - 1160 Brussel  /  T.(02).663.66.99  /  F.(02).663.66.80  /  info@hockey.be  

© 2012, website powered by ONLI   |   editors