link bovenaan

Header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
Banner BEL v IND

World League - rustdag op de golfclub

12/07/2017 - Na 2 sterke prestaties tegen Egypte en Ierland op de World League halve finale in Johannesburg, hadden de Red Lions hun 2e rustdag vandaag. Ze waren uitgenodigd om een paar holes te komen spelen in het prachtige Royal Johannesburg & Kensington Golf Club. Het werd een top team building dag ... en wij waren erbij!

World League - interview Tom Boon na de 6-2 overwinning tegen Ierland

11/07/2017 - Tom Boon over de stevige overwinning tegen Ierland, de progressie die het team maakt, zijn eigen vorderingen bij het slepen op PC, het vervolg van het toernooi en hun kleine golfcompetitie van morgen tijdens de rustdag.

World League - Red Lions ook te sterk voor Ierland (6-2)

11/07/2017 - De Red Lions wilden, voor hun tweede afspraak van het toernooi in Johannesburg, hun mooie start tegen Egypte zondag bevestigen. Ze waren erop gebrand om opnieuw een weergaloze prestatie op de mat te leggen, weliswaar tegen een tegenstander van een ander kaliber. En zelfs al waren de statistieken veruit in het voordeel van de Belgen in officiële wedstrijden (8 overwinningen, 1 gelijkspel), dit duel tegen het negende land van de wereld beloofde geen makkie te worden.

Foto: PHDPH.com

World League - we ontmoetten de jonge Augustin Meurmans op de eerste rustdag

10/07/2017-  Augustin 'GUS' Meurmans 
- geboren in Ottignies op 29/05/1997
- broer Alexandre (21) en zus Valentine (17)
- studeert 'engineering management' aan de UCL (3e jaar)
- startte met hockey op Lara HC / speelt voor Racing nu
- speelt het liefst op het middenveld
- eerste stick: Malik (hout) / speelt met Thurso vandaag
- is fan van de muziek van Mura Masa waarvan hij de plaat Second 2 None grijs draait voor het moment
- droomt ervan om een dag op de Olympische Spelen te staan

World League - interview Briels na BEL-EGY

World League - Red Lions gaan vol tegen Egypte (10-0)

9/07/2017 - Zelfs al startte België tegen het laagst geklasseerde team hier in Johannesburg, mochten de Red Lions in geen geval dit duel tegen Egypte, 19e land van de wereld, te licht opnemen. De spelers van Shane McLeod stonden erop om de start van hun World League in Zuid-Afrika niet te missen door het spektakel en doelpuntenverchil te verzorgen.  Ze waren goed bij de les en leverden een heel degelijke prestatie (10-0) tegen een tegenstander die goed het spel meespeelde, maar die veel ruimte liet, waardoor de Belgen hun snelheid en inspiratie konden laten gelden.

Foto: PHDPH.com

Red Lions - start van de World League Semifinal in Johannesburg

9/07/2017 - De World League Semifinal start vandaag voor de Red Lions. Ze spelen om 16u tegen Egypte in het stadion van Wits University Johannesburg.

Bondscoach Shane McLeod geeft in een video interview zijn inzichten over de doelstellingen van het toernooi, de wijzigingen in de teams sinds de Olympische Spelen en de inpassing van 4 jongeren in het Belgische team.

Klik op 'lees meer'

BeGold - U16 en U18 ploegen oefenen tegen Engeland

9/07/2017 - Dit weekend spelen onze BeGold U16 en U18 Boys & Girls twee oefenwedstrijden tegen hun Engelse leeftijdsgenoten. De wedstrijden van de jongens gaan door op het veld van Beerschot in Kontich terwijl de meisjes in Canterbury aan het oefenen zijn.
Binnen twee weken worden de U16 en U18 meisjes uitgenodigd op een zeslandentoernooi in Terrassa (Spanje) en de jongens zullen deelenemen aan het zeslandentoernooi in Nottingham (Engeland).

Hieronder vindt u de resultaten van het afgelopen weekend terug.

  U16 Boys
@ Beerschot
U16 Girls
@ Canterbury
U18 Boys
@ Beerschot
U18 Girls
@ Canterbury
8/07 BEL v ENG: 5-3 4-0 1-3 0-0
9/07 BEL v ENG:  6-2  1-1  6-0

 1-0

 

Red Lions - Belgische hockeymannen winnen oefenwedstrijd tegen Japan

6/07/2017 – De Red Lions speelden donderdag namiddag hun laatste oefenwedstrijd voor de start van de Men Hockey World League Semi-Final (9-23/07/2017) tegen de Japanse nationale mannenploeg (FIH #16) in Johannesburg, Zuid-Afrika. België kon deze oefenpot eenvoudig winnen met maar liefst 10-1.
Zondag is het eindelijk zover en spelen zij hun eerste belangrijke poulewedstrijd tegen Egypte (FIH #19) om 16u.
Foto: Marc Lequint

FINTRO HOCKEY WORLD LEAGUE – DANK AAN ALLE VRIJWILLIGERS!

4/07/2017 - De Fintro Hockey World League Semi-Final in het Fallon Stadion in St Lambrechts Woluwe is net achter de rug. De kans voor de KBHB om de club van la Rasante en het organisatiecomité te bedanken, alsook alle vrijwilligers die van dichtbij of van ietsje verder af, hebben meegewerkt aan het welslagen van dit internationale hockeyevent.
Van harte dank voor de tijd en energie die jullie er hebben in gestoken om ervoor te zorgen dat België haar positie van wereld hockeynatie kan blijven waarmaken. 

1 2 3 4 5 ... 256 257
EK Amsterdam

Twitter

Instagram

Reece korting

HP MAG

Facebook

Hoofdsponsor 1
Hoofdsponsors2
search

 SEARCH

Subsonsor1
Subsponsor2
Onli Scores

BOIC Team Belgium

BeGold logo

Footer

Koninklijke Belgische Hockey Bond  /  Charles Schallerlaan 52 - 1160 Brussel  /  T.(02).663.66.99  /  F.(02).663.66.80  /  info@hockey.be  

© 2012, website powered by ONLI   |   editors