link bovenaan

Header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
StickToFairPlay - een campagne voor en door IEDEREEN !

14/04/2016 - Respect, fair-play, tolerantie, teamspirit, vriendschap. Ons hockeywereldje is fier op z'n kernwaarden en aarzelt niet om het aan iedereen die het wil horen te verkondigen.

Maar u zal, zoals ons, ook al gemerkt hebben dat deze waarden in onze huidige samenleving meer en meer onder druk komen te staan. Bij de KBHB stellen wij sinds geruime tijd een spectaculaire toename vast van het aantal rapporten over gevallen waar respect en fair-play ver te zoeken zijn. Daarom hebben we beslist om tot actie over te gaan!

>>>Klik op 'lees meer'


Fair-play is belangrijk voor iedereen. De federatie, de liga's, de clubs en de leden, allen dragen we een deel van de verantwoordelijkheid tot verdedigen en promoten van deze waarde die ons allen nauw aan het hart ligt.

Samen met het Panathlon en onze trouwe partners Fintro en AG Insurance, hebben wij een grote promotiecampagne opgezet, met als thema STICK TO FAIR-PLAY.

Deze positieve en dynamische campagne is opgebouwd rond twee videoclips, waarvoor we hebben kunnen rekenen op de enthousiaste medewerking van onze Red Lions.Vanaf komende zaterdag zullen er ook promoteams de baan op gaan om, samen met onze Stick To Fair-play mascotte Sporty, stickers en armbandjes uit te delen aan de kinderen. Daarnaast worden ook de ouders gewezen op het belang van fair-play binnen onze clubs via een bewustmakingsflyer.Maar deze campagne kan niet leven zonder uw hulp! Daarom hopen we op uw actieve medewerking!

 

Verschillende clubs zijn al actief rond fair-play en lanceren hun eigen sensibiliseringsacties.
Aarzel niet en doe zoals hen, opdat respect en fair-play in ons DNA blijft!

Allen samen, Stick To Fair-Play !


CONTACT KBHB:
pablo.gerard@hockey.be

reageer
Enkel ingelogde personen kunnen op artikels reageren
© 2012, website powered by ONLI   |   editors