link bovenaan

Header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
Belgian Hockey Finals in Leuven!

20/04/2017 - Exact 110 jaar na de oprichting van het eerste Belgische hockey kampioenschap, kijken we met z’n allen opnieuw uit naar de Belgian Hockey Finals, de apotheose van dit hockeyseizoen, die zal plaatsvinden op zaterdag 20 en zondag 21 mei. Tijdens dit spannende weekend zullen de twee beste heren- en damesploegen het tegen elkaar opnemen en strijden voor het goud. Dit jaar werd KHC Leuven uit gekozen om de Belgian Hockey Finals 2017 te hosten. 

Tickets voor dit hockeyfeest kan u bekomen via de officiële website www.belgianhockeyfinals.be
Klik snel op 'lees meer' voor extra informatie. 


U mag ervan uitgaan dat wij, samen met KHC Leuven er momenteel alles aan doen om van deze Belgian Hockey Finals een onvergetelijke edite te maken. We willen alle aanwezige supporters een uitzonderlijke beleving meegeven: zo komt er een echt fanzone voor alle hockeyfans, er worden originele animaties voorzien voor de allerkleinsten, er zijn gratis parkeerplaatsen en zijn tal van verschillende exclusieve VIP arrangementen beschikbaar…  en uiteraard de aanwezigheid van de crème de la crème van het Belgisch hockey, waaronder verschillende Red Lions en Red Panthers.

De finalisten van de Belgian Hockey Finals zijn tot op de dag van vandaag uiteraard nog niet gekend. Wat al wel geweten is, zijn de vier halve finalsten van de Audi Hockey League bij de heren:

Dragons, dat droomt van zijn tiende landstitel, de derde opeenvolgende en wie weet van de dubbele jackpot EHL/kampioenschap,

Racing, dat al sinds 1941 geen titel meer heeft kunnen vieren en die alsnog het seizoen zou willen redden na zijn eliminatie in de achtste finale van de EHL,

Waterloo Ducks, die als enige ploeg drie maal achter elkaar het kampioenschap heeft gewonnen. Wist u trouwens dat tot 15 jaar terug geen enkele andere ploeg hen dat voordeed,

- en uiteindelijk Herakles, dé verrassing van dit kampioenschap. Niemand die in het begin van het seizoen zou hebben ingezet op de ploeg uit Lier, maar zij hebben hun tegenstanders laten zien dat een ploeg met vertrouwen alle kansen heeft om heel ver te geraken.

Wie zal er tijdens de halve finales tegen elkaar spelen ? De laatste twee speeldagen van het reguliere seizoen zullen het ons verklappen.

Bij de dames hebben BraxgataGantoise en Antwerp hun ticket reeds op zak voor de halve finales van de play-offs.  WellingtonWaterloo Ducks en Dragons strijden intussen nog voor de vierde en tevens laatste plek in de halve finales. 
Net zoals bij de heren zullen de laatste twee speeldagen van de reguliere competite plaatsvinden op 23 en 30 april. 
De halve finales worden afgerond op 7 en 13 of 14 mei van de respectievelijke clubs.

Mis dé apotheose van dit seizoen op 20 en 21 mei in Leuven niet! 

Reserveer nu al je tickets via www.belgianhockeyfinals.be

Wie de apotheose van het hockeyseizoen en het kampioenenfeest op 20 en 21 mei in Leuven niet wil missen, kan nu al zijn plekje in de tribune reserveren via www.belgianhockeyfinals.be.

PROGRAMMA BELGIAN HOCKEY FINALS

Zaterdag 20 mei

10:00 uur : Opening site voor publiek
11:00 uur : HEREN - Heenwedstrijd voor 3de plaats (o.v.)
13:00 uur : DAMES - Finale heenwedstrijd
15:30 uur: HEREN - Finale heenwedstrijd
18:00 uur: Afterparty (tot 22u)

Zondag 21 mei

10:00 uur : Opening site voor publiek
11:00 uur : HEREN - Wedstrijd voor 3de plaats (o.v.)
13:00 uur : DAMES - Finale terugwedstrijd
15:30 uur: HEREN - Finale terugwedstrijd
18:00 uur: Afterparty (tot 22u)

LOCATIE KHC Leuven Hertogstraat 203, 3001 Heverlee (Leuven)

MEER INFO

www.belgianhockeyfinals.be

De Belgian Hockey Finals is een organisatie van de Koninklijke Hockey Bond en Koninklijke Hockey Club Leuven, in samenwerking met Golazo sports en Sportizon.

reageer
Enkel ingelogde personen kunnen op artikels reageren
© 2012, website powered by ONLI   |   editors