link bovenaan

Header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
Red Lions - Belgen winnen tweede oefenduel van India met 3-1

10/08/2017 - De Red Lions hebben vanavond hun tweede voorbereidingswedstrijd tegen India (FIH-6) afgerond op het veld van Braxgata HC in Boom.
Na de nipte overwinning van gisteren (1-0), heeft de ploeg van Shane McLeod een tweede overwinning binnengehaald. Al kwam India al na vier minuten op voorsprong en zette het de Belgische verdediging enorm onder druk, toch konden de Red Lions in de eerste helft nog drie maal scoren.
De Belgische doelpunten kwamen van de sticks van Amaury Keusters (FG), Loïck Luypaert (PC) en Cédric Charlier (FG). 

In de tweede helft zagen we een Belgisch elftal dat de bal goed kon rondspelen en mooie combinaties liet zien op het middenveld. Deze laatste dertig minuten bleef de score weliswaar ongewijzigd. India kreeg net voor het eindsignaal nog een poging om via pc een tweede doelpunt te scoren, maar deze werd vakkundig gestopt door de Belgische doelman.

Na afloop van de wedstrijd trakteerden de Red Lions alle uitgeregende fans op een handtekeningensessie en kans om op de foto te staan met hun geliefkoosde hockey helden.


De mannen van Shane McLeod bereiden zich voor op het EK dat zal plaatsvinden in Amsterdam (18-27 augustus). 

Maandag 14/08, om 19u30 zullen de Belgen een interland tegen Ierland in Beerschot spelen.

www.rabo-eurohockeychampionships2017.nl - Bestel hier alvast je tickets voor het Europees Kampioenschap en kom onze Red Panthers en Red Lions aanmoedigen in Amsterdam.

reageer
Enkel ingelogde personen kunnen op artikels reageren
© 2012, website powered by ONLI   |   editors