Fan Day 2017 kent een overrompelend succes

Dit jaar was het de beurt aan de Red Panthers om de fans te verwennen.

Om 15 uur stonden zo’n 200 kinderen te dringen bij de ingang van Braxgata om deel te nemen aan de clinics van de Red Panthers. Ze kregen een vol programma voorgeschoteld: veldoefeningen, korte wedstrijdtechnieken, slidings en technische hoogstandjes en enkele demonstraties van de Red Panthers. De gezichten van de deelnemende kinderen straalden: ze genoten duidelijk van het directe contact met hun favoriete speelsters tijdens deze sessie. 


De weergoden waren ons niet al te goed gezind, maar dat belette niet dat de Fan Day eens te meer een succesverhaal schreef. Dankzij de uitstekende samenwerking met “Tom Boon Hockey Camp” konden de deelnemende kinderen een beroep doen op een kwalitatief hoogstaande omkadering met uitstekend materiaal. Het MW Fund was ook van de partij bij deze clinics. Dit fonds zorgt ervoor dat dat minder bevoorrechte kinderen toch toegang tot sport kunnen krijgen. Een kwart van de deelnemende kinderen had nog nooit een hockeystick in de hand gehad en heeft zo de eigen aard van hockey kunnen ontdekken.

Niets dan blijde gezichten ook na de clinics, wanneer de Panthers ruim de tijd namen om de talrijk opgekomen fans persoonlijk te ontmoeten voor een babbel, een handtekening en een selfie. En dan volgde nog de wedstrijd van de Red Lions tegen India, nog altijd op de velden van Braxgata. Na hun overwinning met 3-1 werden ook zij overrrompeld door fans voor handtekeningen en selfies.

We willen graag al onze partners bedanken die van deze mooie dag een succes gemaakt hebben, en in het bijzonder Braxgata HC voor de perfecte organisatie.

De volgende afspraak met de Red Lions en de Red Panthers is al over een goede week, wanneer ze allebei deelnemen aan de Europese Kampioenschappen in Amsterdam van 18 tot 27 augustus.

En noteer nu al in de agenda dat onze topspelers en –speelsters u ook volgend jaar graag zullen ontmoeten op de Fan Day 2018.

 

© 2012, website powered by ONLI   |   editors