link bovenaan

Header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
Nieuwe structuur BeGold ondersteunt doorstroming naar nationale jeugdploegen

11/09/2017 - De KBHB heeft de structuur van het High Performance BeGold-programma aangepast om de doorstroming naar de Red Lions en Red Panthers verder te ondersteunen. Michel Kinnen en Rob Haantjes zijn met ingang van 1 september verantwoordelijk voor de High Performance van U14 tot U21, waarbij ze rechtstreeks onder de hoede van Adam Commens, High Performance Director van de KBHB, vallen.


Rob en Michel behoren al verschillende jaren tot de kern van het team achter het Belgian Hockey Compass, het succesvolle trainingsprogramma dat de basis uitmaakt van de typisch Belgische speelstijl op topniveau. Ze zijn bovendien al jaren betrokken bij BeGold als mentor, trainer, coach of coördinator. Ze waren dan ook de aangewezen personen om de High Performance jeugdwerking van de KBHB onder hun hoede te nemen.

Rob zal als High Performance / BeGold Coaching Manager de leiding nemen over de U18 en U21 jongens en meisjes. Michel wordt als High Performance / BeGold Coaching Manager de eindverantwoordelijke voor District, U14 en U15, ook zowel bij de meisjes als de jongens. Rob en Michel zijn samen verantwoordelijk voor de U16.

“Michel en Rob zullen ook de volgende jaren een sleutelrol spelen in de verdere ontwikkeling van tophockey in België”, zegt Adam Commens. “De resultaten van onze jeugdploegen tonen aan dat we in de juiste richting zitten en dragen ook bij aan de snelle ontwikkeling van hockey in België.” Rob en Michel zullen zich toeleggen op de verdere professionalisering van de high performance jeugdwerking door het verbeteren en stroomlijnen van de organisatie. Effectieve trainingen, geïntegreerde selecties, gerichte doorstroming en persoonlijke ontwikkeling van spelers en coaches zijn andere topprioriteiten.

De KBHB wenst hen succes toe in hun nieuwe functies en heeft het volle vertrouwen dat deze benoemingen een investering inhouden in de toekomst van hockey op het hoogste niveau.

reageer
Enkel ingelogde personen kunnen op artikels reageren
BOIC Team Belgium

BeGold logo

© 2012, website powered by ONLI   |   editors