link bovenaan

Header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
Kwaliteitsvolle rust cruciaal voor (top)sporters

12/09/2017 - Onze Red Lions en Red Panthers hebben er een bijzonder intense zomer op zitten. Ze hebben deelgenomen aan toernooien op het hoogste niveau, zijn tot het uiterste gegaan, hebben zwaar getraind en veel gereisd. Kortom, ze hebben hun lichaam niet gespaard. Voor een optimale recuperatie van dergelijke zware inspanningen en onregelmatige leefpatronen is een goede nachtrust cruciaal. Onze partner Auping heeft hen daarbij geholpen met raad en daad.
Klik op 'lees meer' om de volledige tekst te lezen.


Voor topprestaties is rust minstens net zo belangrijk als trainen. Want een goede nachtrust zorgt voor het ontspannen en herstellen van spieren en gewrichten, en voor de energie die nodig is om een topprestatie te leveren. Langer slapen zorgt zelfs voor een beter reactievermogen en meer focus.

Bondscoach Shane McLeod van de Red Lions beseft het belang van een goede nachtrust maar al te goed:  “Op het allerhoogste niveau van de sport zijn het de kleine details die uiteindelijk het verschil maken. Bij de Red Lions zijn we dan ook steeds op zoek naar die kleine percenten die de wetenschap ons nog kan bijbrengen in allerlei domeinen.”

Geen verrassing dan ook dat onze Red Lions en Red Panthers voor advies over een betere nachtrust aankloppen bij de Sponsor van de Rust, onze partner Auping.

Je hoeft geen Red Lion of Red Panther te zijn om de vruchten te plukken van een goede nachtrust. Wil je je slaap verbeteren? Auping heeft een hele resem tips die je daarbij kunnen helpen.

Foto: Auping Belgium

reageer
Enkel ingelogde personen kunnen op artikels reageren
© 2012, website powered by ONLI   |   editors