Van Gound Zero tot Olympisch zilver: 25 jaar Red Lions

21/09/2017 - Op 27 september verschijnt het boek De "Ground Zero" à l'argent olympique van de hand van Jean-François Jourdain. Dit boek traceert de geschiedenis van 25 jaar Red Lions. Een aanrader. Bestellen kan rechtstreeks bij de auteur: jean-francois.jourdain@saipm.com.


De Ground Zero à l'argent olympique (Van Ground Zero naar Olympisch zilver) is een uniek document dat in 320 blz de geschiedenis schetst van de Red Lions tegen de achtergrond van de snelle ontwikkeling van hockey in België. Het boek vertelt het verhaal van de acht coaches die de nationale ploeg hebben geleid sinds 1992. Het heeft aandacht voor de successen, zoals de zilveren medaille op de Spelen van Rio, en voor de ontgoochelingen, zoals de uitschakeling voor de Spelen in Athene tijdens de kwalificaties in Madrid in 2004 op 14 seconden vóór het laatste fluitsignaal. Het wordt opgeluisterd door 16 blz foto's.

De Ground Zero à l'argent olympique is te koop op 27 september bij de KBHB en kost € 24,90. In een Nederlandse vertaling is niet voorzien.

reageer
Enkel ingelogde personen kunnen op artikels reageren
© 2012, website powered by ONLI   |   editors