link bovenaan

Header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
KBHB-partner Domo Sports Grass levert vier watervelden op

28/09/2017 - KBHB-partner Domo Sports Grass heeft de afgelopen maanden vier nieuwe watervelden opgeleverd in België. De vier velden van het type DOMO Fast Play liggen op White Star in Evere, Lara in Waver en Louvain-la-Neuve (2 terreinen).


Voor ambitieuze hockeyclubs is een waterveld een absolute noodzaak. Vandaar dat vele clubs aankloppen bij Domo Sports Grass, wereldwijd expert in kwalitatieve oplossingen voor sportterreinen en tevens Europa’s grootste kunstgrasproducent. Wereldwijd heeft Domo Sports Grass meer dan 80 miljoen m² kunstgras geïnstalleerd voor voetbal, hockey, tennis, Amerikaans voetbal, rugby, golf en multifunctionele sporttoepassingen.

De vier aangelegde watervelden zijn van het type DOMO Fast Play. Dit topproduct is ontworpen in samenspraak met internationale tophockeyspelers en vangt de bewegingen van zowel de speler als de bal perfect op. Op dit terrein met uiterst snelle en consistente balrol wordt dan ook technisch sterk en snel hockey gespeeld.

De vier onlangs opgeleverde DOMO Fast Play-velden zijn geïnstalleerd bij White Star (Evere), Lara (Waver) en Louvain-la-Neuve (2 velden).

reageer
Enkel ingelogde personen kunnen op artikels reageren
© 2012, website powered by ONLI   |   editors