link bovenaan

Header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
Red Lions en Red Panthers geven initiatie bij Audi Freestyle Hockey Tour

7/11/2017 - Op 11 november gaat de tweede editie van de Audi Freestyle Hockey Tour door aan de voet van het Atomium in Brussel. Verschillende Red Lions en Red Panthers geven er initiaties aan kansarme jongeren tussen 10 en 14 jaar.

Klik op Lees meer.


 

 

 

De Audi Freestyle Hockey Tour wordt georganiseerd door MW Fund, dat tot doel heeft de toegang tot sport voor kansarme kinderen in België te vergemakkelijken. In ons land leven momenteel 420.000 kinderen tussen de 0-18 jaar onder de armoedegrens. Dat is alarmerend hoog. Deze kinderen komen niet aan sport toe. Nochtans draagt sport bij aan de ontwikkeling van kinderen via een hoger doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen, wat leidt tot een sterkergroepsgevoel, discipline en zelfontplooiing. Hockey is een van de zeven sporten die deelnemen aan MW Fund. Red Panther Jill Boon is als mede-oprichtster rechtstreeks betrokken bij MW Fund.

Een van de MW Fund-projecten is de Audi Freestyle Hockey Tour. Na een eerste geslaagd event in Molenbeek op 11 juni strijkt de tour op zaterdag 11 november neer aan de voet van het Atomium met een gesloten, compact en modern ‘urban hockey’ veld van 12 X 7,5m. De animaties zullen worden verzorgd door de KBHB en MW Fund. Verschillende Red Lions en Red Panthers, waaronder Anouk Raes en Tom Boon, zullen deelnemen aan dit event. De crew van SelfPass, wereldvermaarde freestylers, zal er ook het ‘showgehalte’ verzorgen met demo’s en spectaculaire battles. De animaties worden muzikaal ondersteund door een DJ. De tweede editie van de Audi Freestyle Hockey Tour verloopt in samenwerking met Primerose HC en gaat door van 13.30 tot 17 u. Vooraf inschrijven is niet nodig.

reageer
Enkel ingelogde personen kunnen op artikels reageren
© 2012, website powered by ONLI   |   editors