link bovenaan

Header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
Gratis tickets voor basketwedstrijd Spiroudome en finales Indoor hockey

8/11/2017 - De KBHB kan 500 personen gelukkig maken met een gratis dubbelticket voor een basketbalwedstrijd in de Spiroudome in Charleroi op 18 november.

Deze actie is beëindigd. Indien u zich hebt ingeschreven, zal u in de loop van zaterdag 17 november een email van de organisatie ontvangen. We wensen u een aangename wedstrijd toe.

Klik op Lees meer.


De gratis tickets zijn het resultaat van de samenwerking tussen de KBHB en de Spiroudome bij de organisatie van de finales van het indoorseizoen, die van 2 tot 4 februari zullen doorgaan in Charleroi. De Spiroudome is de thuisbasis van de basketbalclub Charleroi, die ons 1,000 gratis tickets ter beschikking heeft gesteld voor de thuiswedstrijd van 18 november tegen Okapi Aalstar.

Geïnteresseerden kunnen hier tot 17 november inschrijven voor twee gratis tickets. De 500 eersten ontvangen een bevestigingsemail met hun tickets.

Maar er is meer. Onder de 2 x 500 gelukkigen wil de KBHB xx gratis tickets voor de indoor hockeyfinales in februari 2018 uitdelen. Daar moet je wel wat extra moeite voor doen. Post een originele selfie op Facebook van jezelf en je partner tijdens de basketwedstrijd in hockeykledij en wie weet kan jij de indoorfinales gratis bijwonen. Gebruik de hashtag #spirouhockey. De competitie sluit af op 30 november. De winnaars zullen rechtstreeks gecontacteerd worden.

reageer
Enkel ingelogde personen kunnen op artikels reageren
© 2012, website powered by ONLI   |   editors