link bovenaan

Header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
Reserveer tijdig je plaats op Gala Golden Sticks 24 november!

14/11/2017 - Zoals eerder aangekondigd worden de Golden Sticks en Golden Whistles overhandigd tijdens een Gala-avond op 24 november. Ook jij kan erbij zijn. Reserveer dan tijdig je plaats(en).

Klik op Lees meer.


Het Hôtel de la Poste op Tour & Taxis aan de Havenlaan in Brussel is de schitterende lokatie waar op 24 november de Golden Sticks en Golden Whistles van het seizoen 2016-2017 overhandigd worden. De genomineerde spelers / speelsters en scheidsrechters werden verleden week al bekend gemaakt. 

De Gala-avond heeft een vol en spetterend programma. Na een champagne-aperitief vanaf 19.30 u kan u aanzitten voor een driegangenmaaltijd. Tijdens het galadiner zal gastvrouw Marlène de Wouters de laureaten bekend maken. Verder kan u optredens verwachten van de Baba Yega dancing crew (uit Belgium’s Got Talent) en van de cover- en ambianceband Cookies & Cream. De avond wordt afgesloten rond 23.30 u.

Niet alleen de genomineerden en KBHB-partners zullen aanwezig zijn op de Golden Sticks. Ook jij kan dit gala bijwonen. Je kan je tickets reserveren via deze link. Ze kosten € 95 per persoon of € 950 per tafel van 10 personen (BTW niet inbegrepen).

Mis dit unieke hockeygala niet en reserveer tijdig.

reageer
Enkel ingelogde personen kunnen op artikels reageren
© 2012, website powered by ONLI   |   editors