link bovenaan

Header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
Binnenkort een nieuwe prijs voor de beste internationale belofte van 2016?

23/12/2017 - Net zoals onze doelvrouw Aisling D’Hooghe, is ook Arthur Van Doren één van die jonge spelers die barsten van het talent! Ook hij is genomineerd voor Beste Speler van de Wereld en dat op 23-jarige leeftijd !


Het moet gezegd, het talent van Arthur Van Doren was reeds op heel jonge leeftijd merkbaar.

Met de eerste ploeg van KHC Dragons neemt hij op 15-jarige leeftijd al deel aan de Euro Hockey League. Hij heeft ondertussen zijn lievelingsclub nooit verlaten en legt een quasi perfect parcours af. In 2012 wint hij de Gouden Stick bij de Beloften. Enige tijd later wordt hij opgeroepen bij de Belgische U21, waar hij uiteindelijk slechts één jaar meespeelt, want hij wordt heel snel opgeroepen als verdediger bij de Red Lions. Op zijn twintigste wint Arthur de Gouden Stick en wordt hij uitgeroepen tot beste speler van België. En in 2016 volgt voor Van Doren de titel van "FIH Rising Star 2016", wat zoveel betekent als beste internationale belofte ter wereld ! 

Hij werd onlangs opnieuw in dezelfde categorie genomineerd en maakt dus opnieuw kans om deze titel te winnen. Maar afgelopen zomer werd hij op het EK in Amstelveen ook uitgeroepen tot beste speler van het toernooi en won hij in november opnieuw de Gouden Stick. Dit leverde hem bij de FIH ook een nominatie op in de categorie « Beste Speler van de Wereld » oplevert. Dit moet de volgende logische stap zijn voor deze speler van wereldklasse.

Zal Arthur binnenkort uitgeroepen worden tot Beste Speler van onze planeet, net zoals John-John Dohmen vorig jaar? Kan België opnieuw schitteren door deze prijs voor de tweede opeenvolgende keer binnen te halen?

U kan uiteraard ook mee gewicht in de schaal leggen, door uw stem uit te brengen voor Arthur Van Doren.

Klik op deze link om voor hem te stemmen !

reageer
Enkel ingelogde personen kunnen op artikels reageren
© 2012, website powered by ONLI   |   editors