link bovenaan

Header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
Het uur van de waarheid voor Vincent Vanasch ?

26/12/2017 - Ook een andere Belgische doelwachter werd onlangs genomineerd voor de Hockey Stars Awards.
We hebben het hier uiteraard over onze “Wall”, Vincent Vanasch. Zal deze grote speler deze keer in de prijzen vallen?


Enkele dagen geleden is hij dertig geworden, maar in feite moeten we de keeper van de Red Lions niet meer aan u voorstellen.

Deze iconische figuur van de ploeg is, zoals jullie weten, een erg betrokken speler op het veld. Vincent Vanasch is geboren met een stick in de hand. Zijn papa was de man achter de jeugdschool van White Star, in Evere. Eigenlijk ontdekte hij pas op een latere leeftijd hoe de ballen uit een hockeydoel te houden. Hij was pas 18 toen hij effectief besliste om in doel te gaan staan. Sindsdien is hij één van de beste doelwachters van deze planeet. Zeer efficiënt, vaak zelfs heel spectaculair! De carrière van Vincent kende verschillende hoogtes en laagtes, maar telkens bereikte hij weer de absolute top.
In 2013 won hij reeds de titel van beste goalkeeper op de halve finales van de World League. Sindsdien heeft hij zijn keeper skills nog aangescherpt. Het bewijs hiervan zagen we onlangs nog tijdens het EK in Amstelveen, waar hij, net als Aisling D'Hooghe, de keepster van de Red Panthers, werd gekroond tot beste keeper van het toernooi.

Vincent heeft nu uw hulp modig om officieel de beste doelman van de wereld te worden?
Aarzel dus niet en breng vandaag je stem nog uit voor onze nationale doelman, Vincent Vanasch: stemmen maar !

reageer
Enkel ingelogde personen kunnen op artikels reageren
© 2012, website powered by ONLI   |   editors