link bovenaan

Header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
Vergeet niet te stemmen: 4 Belgen genomineerd voor Hockey Stars Awards!

Niet minder dan vier Belgen zijn genomineerd voor de Hockey Stars Awards, de jaarlijkse toekenningen van de FIH voor de beste spelers en speelsters van het jaar. Mogen wij jullie vragen om even de tijd te nemen om voor onze Belgen te stemmen via deze link (dit kan nog tot zondag 14 januari) ?
Klik op Lees meer voor meer informatie! 


De stijle klim van de Red Lions en de Red Panthers op de wereldrankings en de mooie resultaten van de afgelopen zomer hebben duidelijk hun effect op de Hockey Stars Awards van de FIH niet gemist. Niet minder dan vier Belgen zijn genomineerd voor de meest prestigieuze hockeyprijzen van het jaar.

Arthur Van Doren spant de kroon, met twee nominaties: als speler en als belofte van het jaar. Opvallend is verder dat de goalkeepers van zowel de Red Lions, Vincent Vanasch, als die van de Red Panthers, Aisling D'hooghe, genomineerd zijn. De laatste Belgische genomineerde is Victor Wegnez, in de categorie belofte van het jaar.

Alle vier de Belgische genomineerden zijn op dit moment aan de slag met de nationale ploegen. De Red Lions beginnen op zaterdag 2 december aan de Hockey World League finale in Bhubaneswar, India, met een rematch van de Olympische finale tegen Argentinië. D'hooghe rondt zaterdag en zondag het vriendschappelijk drielandentoernooi af in en tegen Spanje en tegen Ierland. 

De winnaars worden gekozen door een openbare stemming op de website van de FIH. Stemmen kan tot 14 januari 2018. We wensen onze genomineerde Red Lions en Red Panthers alle succes toe en hopen van harte dat iedere Belgische hockeyliefhebber op hen zal stemmen. De prijzen worden uitgereikt in Berlijn op 5 februari. Indien u deelneemt aan de stemming, kan ook u daarbij aanwezig zijn.

reageer
Enkel ingelogde personen kunnen op artikels reageren
© 2012, website powered by ONLI   |   editors