Header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
Belfius EK Indoor Red Panthers : Oostenrijk - BelgiŽ: 0-3!

De Indoor Red Panthers halen een vierde overwinning op rij binnen zonder tegendoelpunten en maken hierdoor nu een grote kans om door te stoten naar de A divisie !


Voor deze laatste wedstrijd van de dag moest België het hoofd bieden wegens de blessure van zijn aanvoerder, Ophélie Duquesne, waardoor de bondscoach zijn verdediging moest verschuiven.

Vanaf het begin van de wedstrijd zetten de Oostenrijkers de Indoor Red Panthers onder druk. Onze meisjes lieten zich niet ontmantelen en verdedigen goed de Belgische cirkel. Eenmaal de dames in de wedstrijd geraakten, werd de wedstrijd redelijk gelijk verdeeld met kansen aan beide kanten. het scorebord bleef op nul staan: 0-0.

De aanvallend Laurine Delforge scoorde het eerste doelpunt van de wedstrijd in de 22e minuut. Dit doel bevrijdde de Belgen en met name France de Mot die haar twee minuten later imiteerde met een sublieme sleep; 2-0. De Belgen werden steeds agressiever in deze wedstrijd en bezaten meer de bal dan hun tegenstanders. Dit heeft geleid tot Justine Rasir het derde doelpunt van de wedstrijd scoorde in de 32e minuut (FG).

Oostenrijk speelde op het einde van de wedstrijd zonder doelvrouw en zette alles op alles. Elodie Picard keepte aan Belgische zijde een ongelooflijke wedstrijd met verscheidene super saves!

De score blijft ongewijzigd! Overwinning van onze panters 0-3! .
Morgen spelen de Belgen om 13 uur tegen Engeland. 

Le score restera inchangé ! Victoire de nos panthères 0-3 ! . Demain les Belges joueront à 13h contre l’Angleterre. Il reste des places ! (en vente sur place).

Klik hier om het programma te bekijken.

België:

Breyne Lucie, Delforge Laurine, Ronquetti Marie, Englebert Charlotte, De Mot France, Elodie Picard, Wagemans Caroline vervolgens Rasir Justine, Vander Gracht Charlotte, Massart Emeline en Spaey Morgane.

Bekijk hier het wedstrijdblad.

Doelpunten Oostenrijk - België:

0-1  Delforge L. (22e minuut)

0-2  De Mot F. (24e minuut)

0-3  Rasir J. (32e minuut)


reageer
Enkel ingelogde personen kunnen op artikels reageren
© 2012, website powered by ONLI   |   editors