Header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
Belgian Hockey Finals - Drie halve finalisten zijn bekend

Met nog drie wedstrijden te gaan zijn de heren van Waterloo Ducks en Dragons, na winst op respectievelijk Leuven (1-4) en Daring (0-4), nu ook mathematisch zeker van hun plek in de halve finale.


Deze week was Leopold (3e) aan de beurt om een steek te laten vallen. Slechts 3-3 uit op bezoek bij Beerschot maakt dat ze nu weer de hete adem van Racing in de nek voelen in de strijd voor de derde plek. Want Racing deed immers wel wat van ze verwacht werd. En ging met overtuigende 1-4 cijfers winnen op Gantoise in de wedstrijd waar eigenlijk vooral de vierde plek op het spel stond. Met vijf punten achterstand voor Gantoise (5e) en Braxgata (6e) op de vierde plek en nog negen punten te verdelen is nog niets zeker voor de derde en vierde plek in de halve finale. Maar Racing en Leopold hebben duidelijk de beste papieren voor een plaatsje in de play off.

Waar de heren van Gantoise hun kans verkeken lijken te hebben, was het deze zondag wel feest voor de Gentse dames. Zij stelden hun plek in de halve finale zeker met een duidelijke 3-0 zege op White Star. Ook de dames van Braxgata (2e) deden goede zaken met een 2-1 zege op Antwerp die over enkele weken ook wel eens hun tegenstander zou kunnen zijn in de halve finale. De dames van Waterloo Ducks zijn ook nog niet zeker van die halve finale maar deden wel een goede zaak met de 1-5 winst op Leuven waardoor ze zich nestelen op de 3e plek. De dames van Antwerp blijven op play off koers ondanks hun verlies bij Braxgata maar worden op de voet gevolgd, 1 puntje verschil slechts, door de dames van Dragons.

Kortom drie teams plaatsten zich afgelopen zondag mathematisch voor de halve finale en 5 plekjes zijn nog te verdienen de komende drie speeldagen.

Meer informatie en tickets: www.belgianhockeyfinals.be

 

 

Foto: Marc Lequint


reageer
Enkel ingelogde personen kunnen op artikels reageren
dim@sports

© 2012, website powered by ONLI   |   editors