Header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
De apotheose van het Belgische hockey vindt plaats in Boom op 10 en 13 mei !

4/05/2018 - Na de reguliere fase van het kampioenschap, is het nu tijd voor de Play-Offs ! En deze beloven spannend te worden!
In de Audi Hockey League heeft Dragons de laatste jaren bewezen top te zijn in de finales, maar dit seizoen zijn het de spelers van Waterloo Ducks die aan kop eindigen van het reguliere kampioenschap. Deze laatsten spelen al weken op heel hoog niveau en lijken dit jaar klaar om de club uit Brasschaat uit te dagen. Maar laten we de challengers toch niet zomaar afschrijven. Racing jaagt al sinds 1941 op de titel en recordkampioen Leopold heeft zijn halve finaleplaats in extremis veilig kunnen stellen. Één ding is zeker: twee van deze vier ploegen zullen de Belgian Hockey Finals halen, die komende donderdag 10 mei en zondag 13 mei zullen plaatsvinden. Deze zullen in een heen-en-terug format gespeeld worden op het veld van Braxgata in Boom.
Mis dit topevent niet en reserveer uw tickets hier!


Opmerkelijk is dat Waterloo Ducks erin is geslaagd om naast hun herenteam, ook hun dames- en hun Open League team te plaatsen voor de halve finales. De finales van de Belfius Hockey League (dames) en van de Open League worden ook tijdens de Belgian Hockey Finals op 10 en 13 mei gespeeld. Het zijn trouwens de dames van Braxgata die eerste eindigen na de reguliere competitie. Zij zullen het dit weekend in de halve finales opnemen tegen Antwerp, terwijl La Gantoise Watducks zal moeten bekampen. Gaat het Watducks lukken om de dubbel dames-heren in de wacht te slepen? Zal Dragons zijn derde titel op rij bij de mannen binnenhalen ?

Koop uw tickets voor de Belgian Hockey Finals !

reageer
Enkel ingelogde personen kunnen op artikels reageren
dim@sports

© 2012, website powered by ONLI   |   editors