link bovenaan

Header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
banner BHF2018

Belgian Hockey Finals - Heb jij je tickets al ?

De tijd vliegt en voor je het weet is het zover... De Belgian Hockey Finals staan voor de deur. Bij Braxgata in Boom, ideaal gelegen tussen Antwerpen en Brussel in... waar ze weten hoe ze er een waar hockeyfeest van moeten maken. Herinner je je het fameuze EK van 2013 op dezelfde club?

Stick to Fair-play - een nieuwe bewustzijnscampagne over Fair-play en respect

ONZE WAARDEN, WE GAAN ERVOOR!

Herinnert u zich nog de allereerste keer dat u uw kind naar de hockey bracht.
De eerste stick, het eerste doelpunt, de nieuwe vriend(innet)jes... Voor jou was het belangrijk dat zij/hij in de buitenlucht kon sporten, dat zij/hij het teamgevoel leerde kennen, dat zij/hij kon openbloeien en vooral plezier maken.
Dit is de essentie van onze prachtige sport.
Om ervoor te zorgen dat hockey deze waarden kan blijven doorgeven, is het van essentieel belang dat de sport zijn natuur niet verliest. Dit is ons aller verantwoordelijkheid.

UPDATE! Red Lions – voorrangsperiode tickets voor de Champions Trophy in Breda verlengd !

5/04/2018 - Van zaterdag 23 juni tot zondag 1 juli spelen onze Red Lions de allerlaatste Champions Trophy van de geschiedenis van het hockey.
We hebben bij de organisatie verkregen dat er een tribune wordt gereserveerd voor de Belgische supporters. Wegens de Paasvakantie en het feit dat veel Belgische fans toen op vakantie waren, heeft de KNHB de voorrangsperiode voor Belgische supporters verlengd! De voorrangsperiode om uw kaarten te reserveren duurt nu tot 30 april.
Koop dus snel uw tickets.

In dit prestigieuze toernooi bekampen de beste teams ter wereld elkaar in Breda :

 

Australië (AUS) – nr 1 op de wereldranglijst en wereldkampioen
Argentinië (ARG) – nr 2 en olympisch kampioen
België (BEL) – nr 3 en vice olympisch en Europees kampioen  
Nederland (NED) – nr 4 en europees kampioen
India (IND) – nr 6 en kampioen van Azië
Pakistan (PAK) – nr 13

Meer informatie, klik snel op 'lees meer'!

 

Red Lions: 10-2 tegen Japan !

17/04/2018 - De Red Lions hebben deze namiddag op het veld van Beerschot THC in Kontich een oefenwedstrijd gespeeld tegen Japan, de nummer 16 op de FIH wereldranking. 

België won de wedstrijd met 10-2. Het was een wedstrijd waar aan beide kanten vooral veel nieuwe mogelijkheden werden uitgetest en waar nieuwe tactische afspraken werden toegepast.

Doelpunten: Boon (2x), van Aubel (2x), Luypaert (2x), Thiéry, Dockier, De Kerpel en Cosyns.

Belgian Hockey Finals - Drie halve finalisten zijn bekend

Met nog drie wedstrijden te gaan zijn de heren van Waterloo Ducks en Dragons, na winst op respectievelijk Leuven (1-4) en Daring (0-4), nu ook mathematisch zeker van hun plek in de halve finale.

Audi Hockey League - Highlights Gantoise - Racing

Audi Hockey League - Highlights Racing - Waterloo Ducks

Resultaten BeGold U16 en U18 jongens en meisjes tegen Duitsland

Onze BeGold U16 en U18 jongens en meisjes ploegen spelen de komende dagen enkele oefenwedstrijden tegen hun Duitse leeftijdsgenoten. De U16 ploegen zijn dinsdagochtend vertrokken richting Moers in Duitsland. De wedstrijden van de U18 ploegen vinden plaats op de velden van Parc HC in Oudergem.

Klik op 'lees meer' om de resultaten en de programmatie van onze BeGold ploegen te bekijken.

Red Panthers – Belgische hockeydames verslaan China met 2-1

Na de 3-2 overwinning van onze Red Panthers eerder deze week, speelden zij vandaag voor de tweede keer een vriendschappelijke oefenwedstrijd tegen de Chinese damesploeg (FIH 8).

Deze wedstrijd vond plaats op het veld van Wolvendael HC in Sint-Agatha-Berchem en lokte ondanks het mindere weer toch een 300-tal enthousiaste supporters rondom het veld. Vooraf werd Louise Versavel in de bloemetjes gezet naar aanleiding van haar 150e officiële wedstrijd met de Red Panthers.

Resultaten BeGold U15 jongens en meisjes toernooi in Valkenswaard

3/04/2018 - Vorig weekend namen onze U15 Boys & Girls deel aan een internationaal paastoernooi in Valkenswaard, Nederland. Klik op 'lees meer' om de goede resultaten van onze jonge BeGold ploegen te bekijken.

1 2 3 ... 273 274
Audi HL MEN banner

Belfius HL WOMEN banner

HP MAG

Onliscores

Twitter

Instagram

Reece korting

Facebook

Hoofdsponsor 1
Hoofdsponsors2
search

 SEARCH

Subsonsor1
Subsponsor2
BOIC Team Belgium

BeGold logo

Footer

Koninklijke Belgische Hockey Bond  /  Charles Schallerlaan 52 - 1160 Brussel  /  T.(02).663.66.99  /  F.(02).663.66.80  /  info@hockey.be  

© 2012, website powered by ONLI   |   editors