link bovenaan

Header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
countdown
Recent News
Audi Hockey League banner

Hoofdsponsor 1
Womens Hockey League

Hoofdsponsors2
Audi Hockey League: Samenvatting Beerschot v Waterloo Ducks via Play Sports

Delhaize steunt ook dit jaar opnieuw de hockey clubs

Belgian Hockey Finals in Leuven!

20/04/2017 - Exact 110 jaar na de oprichting van het eerste Belgische hockey kampioenschap, kijken we met z’n allen opnieuw uit naar de Belgian Hockey Finals, de apotheose van dit hockeyseizoen, die zal plaatsvinden op zaterdag 20 en zondag 21 mei. Tijdens dit spannende weekend zullen de twee beste heren- en damesploegen het tegen elkaar opnemen en strijden voor het goud. Dit jaar werd KHC Leuven uit gekozen om de Belgian Hockey Finals 2017 te hosten. 

Tickets voor dit hockeyfeest kan u bekomen via de officiële website www.belgianhockeyfinals.be
Klik snel op 'lees meer' voor extra informatie. 

FINTRO HOCKEY WORLD LEAGUE BRUSSELS - De Red Panthers willen zich kwalificeren voor het WK 2018

La Rasante zal van 21 juni tot 2 juli 2017 de halve finales van de Hockey World League voor dames hosten. Tien van de twintig beste vrouwelijke hockeyteams van de wereld zullen er strijden voor een plaatsje op het WK 2018.

Delhaize.be actie - Hockey on web

4/04/2017 - Goed nieuws: de Koninklijke Belgische Hockey Bond en Delhaize.be slaan ook dit jaar de handen opnieuw in mekaar om je club aan nieuw sportmateriaal te helpen! Misschien heb je al deelgenomen vorig jaar of in 2015 en klinkt de actie je wel bekend in de oren of misschien ben je nieuw en weet je helemaal niet waarover dit gaat?
De actie HOCKEY ON WEB gaat van start op 1 april en eindigt op 30 juni 2017. De actie is bedoeld om je club te steunen met nieuw sportmateriaal.
Klik op 'lees meer' om er alles over te lezen. 

De nieuwe Auping boxspring : comfort in elke laag

18/04/2017 - Iedere dag uitgerust wakker worden. Niets is fijner als hockey speler dan je dag energiek beginnen en een goede nachtrust helpt je daarbij. Elke laag in de nieuwe Auping boxspring is met zorg ontwikkeld voor de juiste ondersteuning en ventilatie...

Belgisch Studentenkampioenschap - Finaledag op woensdag 26 april

19/04/2017 - Op woensdag 26 april 2017 organiseert BUSF in samenwerking met Studentensport Vlaanderen, ASEUS en de Universiteit Gent de BUSF-Finaledag te Gent. Tijdens deze dag strijden de beste 2 teams van Vlaanderen (Studentensport Vlaanderen) tegen de beste 2 teams uit Wallonië (ASEUS) in tal van verschillende disciplines, waaronder hockey, voor de titel van Belgisch kampioen...

Het BeGold District programma, de opvolger van de provinciale selecties.

19/04/2017 - Het recente project BeGold District Selection van de KBHB en de twee liga’s (VHL & LFH) heeft het licht gezien in het seizoen 2015-2016. Het project heeft als voornaamste doel het opsporen en de ontwikkeling van jonge talenten. Al deze spelers, keepers, maar ook coaches en scheidsrechters, allen zien zij de kwaliteit van hun programma’s verbeteren dankzij de nauwe samenwerking die werd opgezet met het BeGold Nationaal programma.

Nathan Stenier, onze nieuwe International Indoor Umpire

18/04/2017 - Nathan Stenier (25) heeft slechts twee jaar als scheidsrechter in zaal gefloten en is onlangs door de FIH gepromoveerd tot “International Indoor Umpire”. Deze jonge scheids is op zeven jarige leeftijd beginnen hockeyen op Léopold HC en werd recent beloond voor zijn goede prestaties tijdens zijn eerste Club Trophy toernooi in Kroatië in februari 2017. Gefeliciteerd Nathan !

BeGold - U15 Girls & Boys op tornooi Valkenswaard

15/04/2017 - Tijdens dit Paas w-e spelen de BeGold U15 Girls en Boys een hele reeks wedstrijden tegen andere Europese teams.

Klik op 'lees meer' voor de resultaten.

1 2 3 ... 247 248
Belgian Hockey Finals 2017

Twitter

Instagram

Reece korting

HP MAG

Facebook

search

 SEARCH

Subsonsor1
Subsponsor2
Onli Scores

BOIC Team Belgium

BeGold logo

Footer

Koninklijke Belgische Hockey Bond  /  Charles Schallerlaan 52 - 1160 Brussel  /  T.(02).663.66.99  /  F.(02).663.66.80  /  info@hockey.be  

© 2012, website powered by ONLI   |   editors