link bovenaan

Header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
Banner BEL v IND

BeGold U21 ploegen bereiden zich voor op het Europees kampioenschap van deze zomer

Het hockeyseizoen ligt voor de meeste hockeyliefhebbers onder ons al een tijdje stil, maar achter de schermen trainen onze nationale U21 ploegen gedreven door om zich voor te bereiden op de EuroHockey Junior Championship 2017 in Valencia (28/08 - 3/09/2017). Oefenwedstrijden, voorbereidingswedstrijden of toernooien, in de komende maanden juli en augustus, staan er tal van wedstrijden gepland en geven we u graag een overzicht van alle wedstrijden van onze Young Red Lions en Young Red Panthers.
Klik op 'lees meer' om de resultaten en het overzicht van de wedstrijden voor de maand juli/augustus te bekijken. 


Red Panthers - Twee testwedstrijden tegen Nederland in Schiedam

26/07/2017 - De Red Panthers zijn zich volop aan het voorbereiden voor het Europees kampioenschap, want van 19 t.e.m. 27 augustus nemen zij deel aan de EuroHockey Championships 2017 in Amsterdam.

Ter voorbereiding van dit belangrijke toernooi, zullen de Belgische dames nog twee oefenwedstrijden spelen tegen de Oranje vrouwen (FIH #1). 

De videoscheidsrechter in de hockeywereld

26/07/2017 - De videoscheidsrechter, die voor de eerste keer werd getest tijdens de Champions Trophy 2009 in Melbourne, maakt de dag van vandaag deel uit van het veldhockey op wereld niveau. We mogen zelfs zeggen dat het als inspiratiebron dient voor andere sportdisciplines. Wanneer mag deze videoscheidsrechter aangevraagd worden? Speelt het in het voordeel van beide ploegen? Hoe ver staan wij in België? Hieronder focussen wij op deze tool die in de loop der jaren aanpassingen heeft gekend, steeds ten voordele van de sport.

World League - Highlights BelgiŽ v Duitsland

World League - Red Lions winnen de finale en geven pandoering aan Duitsland

23/07/2017 - Na de mooie overwinning tegen Australië in de halve finale, hadden de Belgen maar één doelstelling: revanche nemen van Duitsland, na hun nipt verloren poulewedstrijd. De Red Lions hadden in die wedstrijd niet echt hun beste niveau gehaald. 

Foto: PHDPH.com

World League - Arthur Van Doren over de halve finale en de finale

BeGold U18 - Resultaten en programma zeslandentoernooi in Nottingham en Barcelona

Van maandag 17 t.e.m. zondag 23 juli nemen de BeGold U18 Girls en Boys deel aan een zeslandentoernooi. Momenteel bevinden de Belgische meisjes zich in het Spaanse Terrassa terwijl de jongens in het Engelse Nottingham gaan strijden.
Klik op 'lees meer' om de selectie, de resultaten en het programma te bekijken.
Foto: Cristel Dallons

BeGold U16 - Resultaten en programma zeslandentoernooi in Nottingham en Barcelona

Van maandag 17 t.e.m. zondag 23 juli nemen de BeGold U16 Girls en Boys deel aan een zeslandentoernooi. Momenteel bevinden de Belgische meisjes zich in het Spaanse Terrassa terwijl de jongens in het Engelse Nottingham gaan strijden.
Klik op 'lees meer' om de selectie, de resultaten en het programma te bekijken.
Foto: André Lemaire

World League - BelgiŽ opnieuw tegen Duitsland in de finale

21/07/2017 - Na e WK kwalificatie en een overtuigende prestatie tegen Nieuw-Zeeland in de kwartfinale, waren de Red Lions van plan om tegen Australië, tweede op de wereldranglijst, van hetzelfde laken een broek te maken. Bijna één jaar na de Olympische Spelen in Rio, waar ze in e poulefase met 1-0 gewonnen hadden, stonden de Belgen opnieuw tegenover de Kookaburras voor een spannende halve finale.

Foto : PHDPH.com

EHL 2017-2018 - De eerste ronde gaat van start in Barcelona

20/07/2017 - De loting voor de eerste ronde van de elfde editie van de Euro Hockey League heeft gisteren plaatsgevonden in Barcelona. Deze groepsfase zal tussen 6 en 8 oktober 2017 georganiseerd worden in de Catalaanse hoofdstad zelf. Er werden gisteren vier poules bestaande uit telkens drie ploegen geloot. De vier ploegen die als eerste eindigen, zullen nl. de 12 reeds gekwalificeerde ploegen vervoegen in de tweede ronde.

1 2 3 ... 256 257
EK Amsterdam

Twitter
Instagram

Reece korting

HP MAG

Facebook

Hoofdsponsor 1
Hoofdsponsors2
search

 SEARCH

Subsonsor1
Subsponsor2
Onli Scores

BOIC Team Belgium

BeGold logo

Footer

Koninklijke Belgische Hockey Bond  /  Charles Schallerlaan 52 - 1160 Brussel  /  T.(02).663.66.99  /  F.(02).663.66.80  /  info@hockey.be  

© 2012, website powered by ONLI   |   editors