link bovenaan

Header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
Audi Hockey League - Highlights Leopold - Waterloo Ducks

Indoor Club Cup - Racing verliest met 2-5 van Rot-Weiss KŲln in finale van de Club Cup

18/02/2018 - Deze namiddag is Racing Club de Bruxelles er helaas niet in geslaagd om de finale van de EuroHockey Indoor Club Cup in het Zwitserse Wettingen te winnen. In de laatste wedstrijd van het toernooi was het Duitse Rot-Weiss Köln met 2-5 cijfers te sterk voor de Brusselse club.

Desondanks het verlies, willen we graag alle spelers en stafleden van Racing feliciteren voor deze mooie zilveren medaille !
Foto: PHDPH.com

Indoor Club Cup - Racing wint van het Russische Elektrostal en plaatst zich voor de finale van de Club Cup

18/02/2018 - Racing heeft zich gisteren in het Zwitserse Wettingen geplaatst voor de finale van de EuroHockey Indoor Club Cup op het hoogste Europese niveau. Racing Club de Bruxelles speelde gisteren 4-4 gelijk tegen het Russische Elektrostal en won nadien de shoot-outs serie met 3-2. Eerder die die dag versloeg de Brusselse club het Oostenrijkse SV Arminen met 4-3. 
Om 14u30 speelt Racing Club de Bruxelles de finale tegen het Duitse Rot-Weiss Köln.
Bekijk alle resultaten via de website van de EHF. Alle wedstgrijden kan u LIVE volgen via https://www.eurohockeytv.org/.
Foto: PHDPH.com

Indoor Club Cup - Racing speelt 3-3 tegen Complutense

17/02/2018 - Gisteren hebben de kersverse Belgische indoor kampioenen, Racing Club de Bruxelle in het Zwitserse Wettingen 3-3 gelijk gespeeld tegen de Spaanse landskampioen in de Champions Cup indoorhockey. In de voormiddag incasseerden de Brusselaars een pijnlijke 2-8 nederlaag tegen Amsterdam. De Belgische zaalhockeykampioen moet vandaag  in zijn derde groepswedstrijd tegen het Oostenrijkse Arminem minstens winnen om nog eens kans te maken op de halve finales.
Bekijk alle resultaten via de website van de EHF. Alle wedstgrijden kan u LIVE volgen via https://www.eurohockeytv.org/.
Foto: PHDPH.com

 

De Red Panthers spelen op 2 en 4 april in Brussel tegen China.

16/02/2018 - Zoals u weet zullen de Red Panthers van 21 juli t.e.m. 5 augustus in Londen deelnemen aan het wereldkampioenschap. Om zich hierop voor te bereiden, zullen onze dames de komende maanden enkele oefenwedstrijden in België afronden tegen verschillende nationale teams.
De eerste twee vriendschappelijke wedstrijden zijn gepland op 2 en 4 april tegen China.
Deze wedstrijden worden op de nieuwe velden van B. Sports in Sint-Agatha-Berchem, in Brussel om 16u00 De toegang tot deze wedstrijden is geheel gratis..

Hier vindt u het Facebook-evenement voor de wedstrijd van 2 april en die van 4 april
Foto: Rodrigo Jaramillo

Indoor World Cup 2018 - Het avontuur eindigt in de kwartfinale voor BelgiŽ.

9/02/2018 - Na een redelijke moeizame start op dit toernooi, hebben de Indoor Red Lions zich wel herpakt om zich dan vanochtend tegen Zuid-Afrika te kwalificeren voor de kwartfinale van het WK. De verwachtingen waren hoog voor deze kwartfinale tegen Australië op vrijdagavond in Berlijn.

Klik op' lees meer'.
Foto's: P. Demaret

Indoor World Cup 2018 - BelgiŽ verslaat Zuid-Afrika en stoot door naar kwartfinale!

9/02/2018 – Deze ochtend rondden de Indoor Red Lions hun vijfde en laatste wedstrijd van de groepsfase af tegen Zuid-Afrika op het WK indoor hockey in Berlijn. Een wedstrijd die de Belgen moesten winnen om een kans te maken om alsnog door te stoten in dit toernooi. De Indoor Red Lions hebben dit gevecht tot een goed einde gebracht en konden overtuigend het veld verlaten met een knappe 2-8 overwinning! Ze halen hierdoor de beoogde top 6 plaats. Maar belangrijker, vanavond om 21u30 wacht hen een kwartfinale tegen Australië. Alles is mogelijk!

Foto: Ph. Demaret

Indoor World Cup 2018 - programma en resultaten Indoor Red Lions

7/02/2018 - Onze Indoor Red Lions, onlangs gekroond tot Europese vice-kampioen in Antwerpen, nemen deel aan het WK indoor hockey in Berlijn. Voor meer info, programma, resultaten en live streaming, klik op 'lees meer' 
Foto: PHDPH.com

Indoor World Cup 2018 - BelgiŽ wint zijn eerste wedstrijd tegen Zwitserland!

8/02/2018 – Vanavond stonden onze Indoor Red Lions tegenover de Zwitsers in de groepsfase van het wereldkampioenschap indoor hockey in Berlijn. Een overwinning was essentieel om de kwartfinales te bereiken.

Foto: Ph. Demaret

Indoor World Cup 2018 Ė Indoor Red Lions buigen het hoofd voor Rusland !

8/02/2018 - Onze Indoor Red Lions hebben vandaag hun derde wedstrijd van het WK met 4-5 verloren van de nummer vier op de wereldranglijst, nl. Rusland. Momenteel staat België op een vijfde plaats in poule B. Vanavond om 20:40 staat er een zeer belangrijke wedstrijd op het programma voor onze Belgen. Ze nemen het op tegen Zwitserland, de nummer acht op de ranking.

Foto's: Ph. Demaret

1 2 3 ... 271 272
Audi HL MEN banner

Belfius HL WOMEN banner

Onliscores

Twitter

Instagram

Reece korting

Facebook

Hoofdsponsor 1
Hoofdsponsors2
search

 SEARCH

Subsonsor1
Subsponsor2
BOIC Team Belgium

BeGold logo

Footer

Koninklijke Belgische Hockey Bond  /  Charles Schallerlaan 52 - 1160 Brussel  /  T.(02).663.66.99  /  F.(02).663.66.80  /  info@hockey.be  

© 2012, website powered by ONLI   |   editors