link bovenaan

Header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
Red Panthers – Belgische hockeydames verslaan China met 2-1

Na de 3-2 overwinning van onze Red Panthers eerder deze week, speelden zij vandaag voor de tweede keer een vriendschappelijke oefenwedstrijd tegen de Chinese damesploeg (FIH 8).

Deze wedstrijd vond plaats op het veld van Wolvendael HC in Sint-Agatha-Berchem en lokte ondanks het mindere weer toch een 300-tal enthousiaste supporters rondom het veld. Vooraf werd Louise Versavel in de bloemetjes gezet naar aanleiding van haar 150e officiële wedstrijd met de Red Panthers.

Red Panthers – Belgische hockeydames winnen met 3-2 van China

Deze namiddag speelden de Red Panthers een vriendschappelijke oefenwedstrijd tegen de damesploeg uit China, de nummer acht op de wereldranking van de FIH. 

Deze wedstrijd vond plaats op het veld van Wolvendael HC in Sint-Agatha-Berchem.
België kon vandaag met 3-2 winnen dankzij een veldoelpunt van Boon in de eertse helft.
Versavel (PC) en Peeters (FG) konden in de tweede helft van de wedstrijd hun ploeg opnieuw op voorsprong brengen.

Red Panthers: 19 speelsters geselecteerd voor de wedstrijden tegen China!

30/03/2018 - Op 2 en 4 april spelen onze Red Panthers twee vriendschappelijke wedstrijden tegen China (FIH 8). Deze twee oefenwedstrijden maken deel uit van de voorbereiding op het WK dat in juli in Londen zal plaatsvinden.

Deze twee wedstrijden vinden plaats in Brussel, op de B.Sports velden, waar Wolvendael HC zijn wedstrijden speelt!

Bondscoach Niels Thijssen heeft zijn lijst van speelsters aangekondigd voor deze wedstrijden. De groep bestaat in totaal uit 19 speelsters, maar er zullen per wedstrijd telkens 18 speelsters geselecteerd worden.
Hieronder vindt u de namen van de geselecteerde Red Panthers terug.

 

Red Panthers – Coach Niels Thijssen onthulde een eerste mogelijke selectie voor het wereldkampioenschap.

Niels Thijssen, de nationale coach van de Red Panthers, heeft vanmiddag zijn eerste selectie voor het wereldkampioenschap hockey bekendgemaakt, dat in juli van dit jaar zal plaatsvinden in Londen.

 Onze Belgische nationale damesploeg, de Red Panthers, heeft, na een succesvolle zomer vol uitdagingen en lessen, haar trainingsprogramma hervat sinds eind september 2017. Waar andere landen waarschijnlijk iets meer tijd nodig hadden om te recupereren van een intense zomer, hervatte de WBNT al redelijk vroeg haar trainingsprogramma, en dit aan een atletisch tempo.

De Red Panthers spelen op 2 en 4 april in Brussel tegen China.

16/02/2018 - Zoals u weet zullen de Red Panthers van 21 juli t.e.m. 5 augustus in Londen deelnemen aan het wereldkampioenschap. Om zich hierop voor te bereiden, zullen onze dames de komende maanden enkele oefenwedstrijden in België afronden tegen verschillende nationale teams.
De eerste twee vriendschappelijke wedstrijden zijn gepland op 2 en 4 april tegen China.
Deze wedstrijden worden op de nieuwe velden van B. Sports in Sint-Agatha-Berchem, in Brussel om 16u00 De toegang tot deze wedstrijden is geheel gratis..

Hier vindt u het Facebook-evenement voor de wedstrijd van 2 april en die van 4 april
Foto: Rodrigo Jaramillo

Red Panthers - Zes oefenwedstrijden tegen Las Leonas in Buenos Aires : bekijk de resultaten!

De Red Panthers zijn sinds vorige week donderdag aan het tweede deel van hun Zuid-Amerikaanse tournee gestart en spelen in totaal maar liefst zes wedstrijden tegen Argentinië (FIH #3) in het Buenos Aires CeNARD National Training Centre. Gisteren om 22u lokale tijd, speelden zij hun zesde en laatste wedstrijd tegen Las Leonas. Klik op 'lees meer' om de resultaten van de Panthers te ontdekken.
Foto: Rodrigo Jaramillo

De Red Panthers zijn aan hun Argentijnse tournee gestart : bekijk de resultaten!

De Red Panthers zijn aan hun Argentijnse tournee gestart en spelen in totaal nog zes wedstrijden tegen Argentinië (FIH #3) spelen in het Buenos Aires CeNARD National Training Centre.

Klik op 'lees meer' om de resultaten van de Panthers te ontdekken.
Foto: Rodrigo Jaramillo

Red Panthers - blessures op winterstage Chili/Argentinië

21/01/2018 - De Red Panthers verblijven momenteel in Chili voor een voorbereidingsstage met het oog op het WK in juli.
De Belgische ploeg kende een positieve start van de stage, met twee keer winst tegen het thuisland. Maar de Belgen bleven echter niet gespaard van een aantal belangrijke tegenslagen.


Klik op 'Lees meer'

De Red Panthers zijn aan hun Zuid-Amerikaanse tournee gestart : bekijk de resultaten!

De Red Panthers hebben hun tweede oefenwedstrijd van hun winterstage in Santiago tegen 'las Diablas', het nationale Chileense dameselftal gespeeld. België (FIH #13) zal in totaal acht oefenwedstrijden spelen: twee wedstrijden tegen Chili (FIH #15) en nadien zes wedstrijden tegen Argentinië (FIH #3).
Klik op 'lees meer' om de resultaten van de Panthers te ontdekken.

Red Panthers - Selectie winterstage Zuid-Amerika

8/01/2018 - Bondscoach Niels Thijssen heeft zijn selectie bekend gemaakt voor de winterstage van de Red Panthers in Zuid-Amerika van 16 januari t.e.m. 6 februari.  Klik snel op 'lees meer' om de lijst van 21 spelers te ontdekken. 
Foto: PHDPH.com

1 2 3 ... 48 49
© 2012, website powered by ONLI   |   editors