link bovenaan

Header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
De Red Panthers spelen op 2 en 4 april in Brussel tegen China.

16/02/2018 - Zoals u weet zullen de Red Panthers van 21 juli t.e.m. 5 augustus in Londen deelnemen aan het wereldkampioenschap. Om zich hierop voor te bereiden, zullen onze dames de komende maanden enkele oefenwedstrijden in België afronden tegen verschillende nationale teams.
De eerste twee vriendschappelijke wedstrijden zijn gepland op 2 en 4 april tegen China.
Deze wedstrijden worden op de nieuwe velden van B. Sports in Sint-Agatha-Berchem, in Brussel om 16u00 De toegang tot deze wedstrijden is geheel gratis..

Hier vindt u het Facebook-evenement voor de wedstrijd van 2 april en die van 4 april
Foto: Rodrigo Jaramillo

Red Panthers - Zes oefenwedstrijden tegen Las Leonas in Buenos Aires : bekijk de resultaten!

De Red Panthers zijn sinds vorige week donderdag aan het tweede deel van hun Zuid-Amerikaanse tournee gestart en spelen in totaal maar liefst zes wedstrijden tegen Argentinië (FIH #3) in het Buenos Aires CeNARD National Training Centre. Gisteren om 22u lokale tijd, speelden zij hun zesde en laatste wedstrijd tegen Las Leonas. Klik op 'lees meer' om de resultaten van de Panthers te ontdekken.
Foto: Rodrigo Jaramillo

De Red Panthers zijn aan hun Argentijnse tournee gestart : bekijk de resultaten!

De Red Panthers zijn aan hun Argentijnse tournee gestart en spelen in totaal nog zes wedstrijden tegen Argentinië (FIH #3) spelen in het Buenos Aires CeNARD National Training Centre.

Klik op 'lees meer' om de resultaten van de Panthers te ontdekken.
Foto: Rodrigo Jaramillo

Red Panthers - blessures op winterstage Chili/ArgentiniŽ

21/01/2018 - De Red Panthers verblijven momenteel in Chili voor een voorbereidingsstage met het oog op het WK in juli.
De Belgische ploeg kende een positieve start van de stage, met twee keer winst tegen het thuisland. Maar de Belgen bleven echter niet gespaard van een aantal belangrijke tegenslagen.


Klik op 'Lees meer'

De Red Panthers zijn aan hun Zuid-Amerikaanse tournee gestart : bekijk de resultaten!

De Red Panthers hebben hun tweede oefenwedstrijd van hun winterstage in Santiago tegen 'las Diablas', het nationale Chileense dameselftal gespeeld. België (FIH #13) zal in totaal acht oefenwedstrijden spelen: twee wedstrijden tegen Chili (FIH #15) en nadien zes wedstrijden tegen Argentinië (FIH #3).
Klik op 'lees meer' om de resultaten van de Panthers te ontdekken.

Red Panthers - Selectie winterstage Zuid-Amerika

8/01/2018 - Bondscoach Niels Thijssen heeft zijn selectie bekend gemaakt voor de winterstage van de Red Panthers in Zuid-Amerika van 16 januari t.e.m. 6 februari.  Klik snel op 'lees meer' om de lijst van 21 spelers te ontdekken. 
Foto: PHDPH.com

Niels Thijssen tevreden met vriendschappelijk toernooi in Spanje

5/12/2017 - De Red Panthers hebben een geslaagd vriendschappelijk toernooi afgewerkt in Spanje, waar ze drie van hun vier wedstrijden tegen het gastland en Ierland hebben gewonnen. Head Coach Niels Thijssen is vooral tevreden dat zijn ploeg de trainingspunten van de afgelopen maanden tijdens de wedstrijden kon uitvoeren, al was er nog ruimte voor verbetering.

Klik op Lees meer.

WK 2018: Red Panthers tegen AustraliŽ, Nieuw-Zeeland en Japan

26/11/2017 - De Red Panthers treffen Australië, Nieuw-Zeeland en Japan in de poulefase van de Wereldbeker in Londen volgend jaar.

Voor wedstrijdschema en tickets, klik op Lees meer.

Selectie Red Panthers voor vriendschappelijk toernooi Spanje bekend

3/11/2017 - De Head Coach van de Red Panthers, Niels Thijssen, heeft de selectie aangekondigd voor het vriendschappelijk drielandentoernooi in Spanje van 28 november tot 3 december.

Klik op Lees meer.

Foto: PDPH

Red Panthers gekwalificeerd voor WK 2018 in Londen

11/2017 - De Red Panthers hebben zich zonder te spelen gekwalificeerd voor het WK 2018 in Londen.

Klik op Lees meer.

1 2 3 ... 48 49
© 2012, website powered by ONLI   |   editors