link bovenaan

Header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
Selectie Red Panthers voor vriendschappelijk toernooi Spanje bekend

3/11/2017 - De Head Coach van de Red Panthers, Niels Thijssen, heeft de selectie aangekondigd voor het vriendschappelijk drielandentoernooi in Spanje van 28 november tot 3 december.

Klik op Lees meer.

Foto: PDPH

Red Panthers gekwalificeerd voor WK 2018 in Londen

11/2017 - De Red Panthers hebben zich zonder te spelen gekwalificeerd voor het WK 2018 in Londen.

Klik op Lees meer.

Selectie Red Panthers voor 2017-2018

21/09/2017 - Niels Thijsen, de hoofdcoach van de Red Panthers, heeft zijn basisselectie van 21 speelsters bekend gemaakt voor het seizoen 2017-2018. Bij de selectie voor het EK in Amstelveen van augustus dit jaar komen drie speelsters erbij: Estelle Meulemans, Emma Puvrez en Manon Simons. Meulemans vervoegt opnieuw de selectie na de zomer. Puvrez en Simons horen na een geslaagd EK voor U21 in Valencia opnieuw bij de kern. De vijf geselecteerde testspeelsters hebben ook allemaal een uitstekend EK U21 achter de rug.

Klik op Lees meer

EK 2017 - Samenvatting BelgiŽ - Nederland

560x315:

EK 2017 - Allereerst Europees zilver ooit voor de Red Panthers

26/08/2017 - Het Wagener Stadion zat propvol met een 500-tal Belgische Red Tribe supporters omringd door 10.000 polonaise zingende Nederlanders. Dit was het eerste zicht dat de Red Panthers vandaag kregen bij het betreden van het veld voor hun allereerste Europese finale ooit. Ze leken niet echt overmatig onder de indruk van deze omstandigheden en speelden opnieuw een verdedigend sterke partij. Maar tegenover hen stond de nummer 1 van de wereld, op eigen grondgebied en voor eigen publiek. Er was geen ontkomen aan, de druk was te groot, het ging te snel en te technisch. Nederland slaagde er uiteindelijk in om drie maal te scoren en won zo verdiend goud. Onze Belgische dames verlieten het stadion met een welverdiende en prachtige zilveren medaille om de hals. Historisch, onvergetelijk en ongetwijfeld de start van een mooi verhaal. To be continued!

Alle foto's: PHDPH.com

EK 2017 - Samenvatting Duitsland - BelgiŽ

HISTORISCH - De Red Panthers kwalificeren zich voor de finale van het EK!

24/08/2017 - Op het EK in Amstelveen was het halve finaledag in het damestoernooi. Onze Red Panthers stonden er tegenover Duitsland, in een remake van de halve finale van het EK 2013 in Boom ... maar deze keer hebben ze gewonnen! Deze overwinning op karakter tegen het 7e land ter wereld, opent hen de deuren van een Europese finale, wat een mooie première is voor het Belgische vrouwenhockey.

Alle foto's: PHDPH.com

EK 2017 - Red Panthers plaatsen zich voor halve finales

22/08/2017 - De derde wedstrijddag van poule A op het EK in Amstelveen zou alles beslissend worden voor de kwalificatie van Spanje of België voor de halve finales. Het was simpel: bij een gelijkspel of winst van de Belgen stoten deze laatsten door, bij verlies van België zijn het de Spaanse dames die zich plaatsen voor de laatste vier.  Deze wedstrijd was verre van gemakkelijk en het geleverde spelpeil ver beneden de capaciteiten van beide teams, maar uiteindelijk waren het onze Red Panthers die aan het langste eind trokken in deze confrontatie.

Alle foto's : PHDPH.com

EK 2017 - Red Panthers met maar 0-1 onderuit tegen Nederland

20/08/2017 - Vandaag stond de tweede poulewedstrijd van dit EK in Amstelveen op het programma van de Red Panthers, tegen niet minder dan 's werelds nummer 1 Nederland, dat gisteren nog Spanje met 3-1 naar huis had gestuurd.

Alle foto's: PHDPH.com

EK 2017 - Interviews Red Panthers voor BEL-NED

20/08/2017 - Na de openingswedstrijd van gisteren tegen de Tsjechische Republiek, spraken we met goalkeepster Elena Sotgiu en aanvalster Alix Gerniers over de start van de Red Panthers op dit EK en over de twee komende belangrijke wedstrijden tegen Nederland (vandaag 20:00) en van dinsdag tegen Spanje (17:00). Klik op onderstaande foto's om de geluidsfragmenten te beluisteren.

   

Foto's: PHDPH.com

1 2 3 ... 47 48
© 2012, website powered by ONLI   |   editors