link bovenaan

Header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
FINTRO HOCKEY WORLD LEAGUE BRUSSELS - De Red Panthers willen zich kwalificeren voor het WK 2018

La Rasante zal van 21 juni tot 2 juli 2017 de halve finales van de Hockey World League voor dames hosten. Tien van de twintig beste vrouwelijke hockeyteams van de wereld zullen er strijden voor een plaatsje op het WK 2018.

Red Panthers - ook 2e wedstrijd verloren van Duitsland

15/04/2017 – Deze middag speelden de Red Panthers een 2e officiële testwedstrijd tegen Duitsland (FIH #7).
Deze wedstrijd vond plaats op het veld van Venlose Hockey Club in Venlo (NED).
Na het 3-4 verlies van gisteren, delfde België opnieuw het onderspit, door met 0-2 te verliezen.

Foto: Marc Lequint 

Red Panthers - Belgische hockeydames verliezen van Groot-BrittanniŽ

11/04/2017 – Na de knappe overwinning van gisteren (2-1), speelden de Red Panthers vanmiddag opnieuw een vriendschappelijke oefenwedstrijd tegen Groot-Brittannië op het veld van La Rasante HC in Sint-Lambrechts-Woluwe.

Helaas kwamen de Red Panthers vandaag niet tot scoren en verloren ze de wedstrijd met 0-3.

Aanstaande vrijdag en zaterdag spelen de Red Panthers tegen Duitsland. Meer informatie vind je hier terug.

Foto: Marc Lequint


Red Panthers - Twee testwedstrijden tegen Duitsland in Venlo

11/04/2017 – De Red Panthers spelen na twee jaar nog eens een testwedstrijd ter voorbereiding van de Fintro Hockey World League (21/06 - 2/07) tegen de Duitse nationale damesploeg (FIH #7).
Deze twee officiële testwedstrijden vinden eind deze week plaats in het Nederlandse Venlo (VHC: Louisenburgweg 5, Venlo). Klik op 'lees meer' om de selectie te bekijken.
- vrijdag 14/04: BEL-GER @ 16u00
- zaterdag 15/04: BEL-GER @ 13u00 

Foto: Marc Lequint

Red Panthers - Belgische hockeydames winnen van Groot-BrittanniŽ

10/04/2017 – Vanavond speelden de Red Panthers een vriendschappelijke oefenwedstrijd tegen de dames uit Groot-Brittannië, de Olympisch kampioen van Rio vorige zomer.
Deze wedstrijd vond plaats op het veld van La Rasante HC in Sint-Lambrechts-Woluwe waar ook de halve finales van de World League (21/06 - 2/07) zullen plaatsvinden.
België kon vanavond met 2-1 winnen dankzij doelpunten in de eerste helft van Weyns en de jonge Ikeguwonu. In het laatste kwart kon Groot-Brittannië alsnog scoren na een face op penalty corner. De enige pc overigens van deze wedstrijd.
Morgen spelen de Red Panthers een tweede keer tegen Groot-Brittannië om 15u00De toegang is volledig gratis. Na afloop van de wedstrijd is er een handtekeningensessie gepland voor alle fans van de Red Panthers. 
Foto: Marc Lequint


Red Panthers - Selectie oefenwedstrijd BelgiŽ - Groot BrittanniŽ

7/04/2017 - De Red Panthers spelen na twee jaar nog eens een oefeninterland tegen de dames uit Groot-Brittannië

Deze twee oefenwedstrijden vinden volgende week plaats op La Rasante (Sint-Lambrechts-Woluwe: Avenue JF Debecker 157) waar ook de halve finales van de World League (21/06 - 2/07) zullen plaatsvinden.
- maandag 10/04: BEL-GBR @ 20u00
- dinsdag 11/04: BEL-GBR @ 15u00 
De toegang is volledig gratis. Na afloop van de wedstrijd op dinsdag 11/04 is er een handtekeningensessie gepland voor alle fans van de Red Panthers. 

Klik op 'lees meer' om de selectie voor de wedstrijden van volgende week te bekijken.

Foto: Xavier Piron 

Red Panthers - Twee oefeninterlands tegen Groot-BrittanniŽ op La Rasante

3/04/2017 – De Red Panthers spelen na twee jaar nog eens een oefeninterland tegen de dames uit Groot-Brittannië.
Deze twee oefenwedstrijden vinden volgende week plaats op La Rasante (Sint-Lambrechts-Woluwe: Avenue JF Debecker 157) waar ook de halve finales van de World League (21/06 - 2/07) zullen plaatsvinden.
- maandag 10/04: BEL-GBR @ 20u00
- dinsdag 11/04: BEL-GBR @ 15u00 
De toegang is volledig gratis. Na afloop van de wedstrijd op dinsdag 11/04 is er een handtekeningensessie gepland voor alle fans van de Red Panthers. 

Foto: Xavier Piron 

Ageeth Boomgaardt stopt als bondscoach Belgian Red Panther

Ageeth Boomgaardt heeft deze middag de bondstop en haar spelersgroep ingelicht dat zij met onmiddellijke ingang stopt als bondscoach van de Red Panthers.

 De afgelopen weken was er verschil van inzicht ontstaan tussen de bondscoach van de Belgische hockeydames en haar technische staf. Er werd de laatste tijd hard gewerkt om deze meningsverschillen weg te werken en de neuzen in dezelfde richting te zetten, maar dit bleek uiteindelijk niet mogelijk. Ageeth heeft uiteindelijk beslist dat het beter was voor haar en voor het team om een stap opzij te zetten. 

De wereldtop van het vrouwenhockey zakt van 21 juni tot 2 juli af naar Brussel af.

15/03/2017 - Tussen 21 juni en 2 juli 2017 worden in Brussel de halve finales van de World League in het vrouwenhockey gespeeld. In het kader van die prestigieuze internationale competitie meten de twintig beste vrouwenteams van de wereld zich met elkaar.

Red Panthers - Belgische hockeydames winnen van Wit-Rusland

13/03/2017 – Deze namiddag speelden de Red Panthers op het veld van Braxgata HC een vriendschappelijke oefenwedstrijd tegen de dames uit Wit-Rusland. België kon vanavond met 2-0 winnen dankzij doelpunten van Anne-Sophie Weyns en Aline Fobe.
Foto: PHDPH.com


1 2 3 ... 43 44
© 2012, website powered by ONLI   |   editors