link bovenaan

Header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
Red Lions Ė Nog twee keer oefenen tegen Groot-BrittanniŽ

10/06/2018 - De Red Lions zijn zich volop aan het voorbereiden voor de laatste editie van de Champions Trophy die wordt gehouden van 23 juni tot en met 1 juli 2018 in Breda, Nederland.

Ter voorbereiding van dit toernooi, zullen de Belgische mannen nog vier oefenwedstrijden spelen tegen drie Europese landen: Frankrijk, Spanje en Groot-Brittannië. 

Wil je onze Red Lions in volle actie zien, kom hen gerust aanmoedigen aan de zijlijn. De ploeg van Shane McLeod rekent hiervoor op jullie enthousiaste steun !

Foto: PHDPH.com

Craig Fulton wordt Assistant Coach Red Lions

31/05/2018 - Oud Zuid-Afrikaans en Olympisch hockeyspeler Craig Fulton, wordt de nieuwe assistent bondscoach van de Belgische mannenploeg. Craig was tot vandaag de hoofdcoach van de Ierse nationale mannenploeg. Hij vervangt in deze rol Philippe Goldberg, die onlangs had aangegeven te willen stoppen als assistent bij de Red Lions na de Champions Trophy in juni. Craig start bij België vanaf 1 juli 2018.

>>>klik op 'lees meer'

UPDATE! Red Lions Ė voorrangsperiode tickets voor de Champions Trophy in Breda verlengd !

5/04/2018 - Van zaterdag 23 juni tot zondag 1 juli spelen onze Red Lions de allerlaatste Champions Trophy van de geschiedenis van het hockey.
We hebben bij de organisatie verkregen dat er een tribune wordt gereserveerd voor de Belgische supporters. Wegens de Paasvakantie en het feit dat veel Belgische fans toen op vakantie waren, heeft de KNHB de voorrangsperiode voor Belgische supporters verlengd! De voorrangsperiode om uw kaarten te reserveren duurt nu tot 30 april.
Koop dus snel uw tickets.

In dit prestigieuze toernooi bekampen de beste teams ter wereld elkaar in Breda :

 

Australië (AUS) – nr 1 op de wereldranglijst en wereldkampioen
Argentinië (ARG) – nr 2 en olympisch kampioen
België (BEL) – nr 3 en vice olympisch en Europees kampioen  
Nederland (NED) – nr 4 en europees kampioen
India (IND) – nr 6 en kampioen van Azië
Pakistan (PAK) – nr 13

Meer informatie, klik snel op 'lees meer'!

 

Red Lions: 10-2 tegen Japan !

17/04/2018 - De Red Lions hebben deze namiddag op het veld van Beerschot THC in Kontich een oefenwedstrijd gespeeld tegen Japan, de nummer 16 op de FIH wereldranking. 

België won de wedstrijd met 10-2. Het was een wedstrijd waar aan beide kanten vooral veel nieuwe mogelijkheden werden uitgetest en waar nieuwe tactische afspraken werden toegepast.

Doelpunten: Boon (2x), van Aubel (2x), Luypaert (2x), Thiéry, Dockier, De Kerpel en Cosyns.

Red Lions: Bedankt Philippe Goldberg! Het ga je goed!

Na bijna zes jaar goede en trouwe dienst als assistent bondscoach van de Red Lions, na een vruchtbare samenwerking met drie hoofdcoaches en na zilveren medailles op de Olympische Spelen en op het EK, heeft Philippe Goldberg beslist om zijn carrière een nieuwe wending te geven door het voorstel van Braxgata HC te aanvaarden. 

Champions Trophy Breda: wedstrijdschema

Onze Red Lions nemen van 21 juni t.e.m. 1 juli deel aan de Hockey Champions Trophy in Breda. De FIH heeft vandaag het wedstrijdschema aangekondigd. Bekijk het schema hier.

Wereldbeker 2018 - De Red Lions treffen Canada, India en Zuid-Afrika.

Deze ochtend kondigde de Internationale Hockey Federatie (FIH) de poule indeling en het wedstrijdschema aan voor het wereldkampioenschap hockey bij de mannen dat in december 2018 in Bhubaneswar zal plaatsvinden. België werd in poule C ingedeeld, samen met India, Canada en Zuid-Afrika.


FIH Hockey Star Awards 2017 Ė 4 prijzen voor BelgiŽ !

5/02/2018 - België eens te meer de ster van de FIH Hockey Star Awards, met o.m. de titel van Beste Speler ter wereld!  

De FIH had vanavond het kruim van de internationale hockeywereld uitgenodigd in Berlijn voor een prestigieuze gala-avond. Op het programma de ‘Hockey Star Awards 2017‘, die de beste hockeyspelers van de planeet bekronen. Vorig jaar hadden John-John Dohmen (beste speler), Arthur Van Doren (beste belofte) en Laurine Delforge (beste vrouwelijke scheidsrechter) deze prestigieuze trofeeën gewonnen. 

Dit jaar waren er niet minder dan 4 Belgen genomineerd, voor vijf mogelijke titels : Aisling D’Hooghe voor beste vrouwelijke keeper, Vincent Vanasch voor beste mannelijke keeper, Victor Wegnez als beste beloftevolle speler en Arthur Van Doren voor de titel van zowel beste belofte als beste speler van de wereld ‘tout court’! 

BelgiŽ wint opnieuw de finale van de Four Nations in Hamilton: bekijk de resultaten!

28/01/2018 - De Red Lions hebben deze ochtend na het nemen van shootouts met 3-0 gewonnen in de finale van het vierlandentoernooi in Hamilton, nadat de score op het einde van de wedstrijd op 4-4 bleef steken.
De Red Lions winnen voor de tweede keer de Four Nations tijdens hun tournee in Nieuw-Zeeland !

Dit toernooi speelde zich af in Hamilton, Nieuw-Zeeland. Naast België (FIH #3) en Nieuw-Zeeland (FIH #9), namen India (FIH #6) en Japan (FIH #16) ook deel aan deze competitie. 
Klik op 'lees meer' om de resultaten te bekijken.
Foto PHDPH.com

BelgiŽ wint van Nieuw-Zeeland en speelt finale van de Four Nations in Hamilton: bekijk de resultaten!

27/01/2018 - De Red Lions hebben vanmorgen hun derde wedstrijd van het vierlandentoernooi University of Waikato Four Nations, overtuigend met 0-4 gewonnen van Nieuw-Zeeland !

Morgenvroeg  (4u Belgische tijd) spelen de Red Lions de finale tegen India. U kan deze wedstrijd live volgen via de Facebook pagina van de Vantage Black Sticks (facebook.com/nzblacksticks). 
Dit toernooi speelt zich af in Hamilton, Nieuw-Zeeland. Naast België (FIH #3) en Nieuw-Zeeland (FIH #9), nemen India (FIH #6) en Japan (FIH #16) ook deel aan deze competitie. 
Klik op 'lees meer' om de resultaten te bekijken.
Foto PHDPH.com

1 2 3 ... 81 82
© 2012, website powered by ONLI   |   editors