link bovenaan

Header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
FIH Hockey Star Awards 2017 Ė 4 prijzen voor BelgiŽ !

5/02/2018 - België eens te meer de ster van de FIH Hockey Star Awards, met o.m. de titel van Beste Speler ter wereld!  

De FIH had vanavond het kruim van de internationale hockeywereld uitgenodigd in Berlijn voor een prestigieuze gala-avond. Op het programma de ‘Hockey Star Awards 2017‘, die de beste hockeyspelers van de planeet bekronen. Vorig jaar hadden John-John Dohmen (beste speler), Arthur Van Doren (beste belofte) en Laurine Delforge (beste vrouwelijke scheidsrechter) deze prestigieuze trofeeën gewonnen. 

Dit jaar waren er niet minder dan 4 Belgen genomineerd, voor vijf mogelijke titels : Aisling D’Hooghe voor beste vrouwelijke keeper, Vincent Vanasch voor beste mannelijke keeper, Victor Wegnez als beste beloftevolle speler en Arthur Van Doren voor de titel van zowel beste belofte als beste speler van de wereld ‘tout court’! 

BelgiŽ wint opnieuw de finale van de Four Nations in Hamilton: bekijk de resultaten!

28/01/2018 - De Red Lions hebben deze ochtend na het nemen van shootouts met 3-0 gewonnen in de finale van het vierlandentoernooi in Hamilton, nadat de score op het einde van de wedstrijd op 4-4 bleef steken.
De Red Lions winnen voor de tweede keer de Four Nations tijdens hun tournee in Nieuw-Zeeland !

Dit toernooi speelde zich af in Hamilton, Nieuw-Zeeland. Naast België (FIH #3) en Nieuw-Zeeland (FIH #9), namen India (FIH #6) en Japan (FIH #16) ook deel aan deze competitie. 
Klik op 'lees meer' om de resultaten te bekijken.
Foto PHDPH.com

BelgiŽ wint van Nieuw-Zeeland en speelt finale van de Four Nations in Hamilton: bekijk de resultaten!

27/01/2018 - De Red Lions hebben vanmorgen hun derde wedstrijd van het vierlandentoernooi University of Waikato Four Nations, overtuigend met 0-4 gewonnen van Nieuw-Zeeland !

Morgenvroeg  (4u Belgische tijd) spelen de Red Lions de finale tegen India. U kan deze wedstrijd live volgen via de Facebook pagina van de Vantage Black Sticks (facebook.com/nzblacksticks). 
Dit toernooi speelt zich af in Hamilton, Nieuw-Zeeland. Naast België (FIH #3) en Nieuw-Zeeland (FIH #9), nemen India (FIH #6) en Japan (FIH #16) ook deel aan deze competitie. 
Klik op 'lees meer' om de resultaten te bekijken.
Foto PHDPH.com

World League Finale 2017 - 3 awards voor de Red Lions

10/12/2017 - De Red Lions speelden zaterdag hun laatste wedstrijd van het toernooi, dat hen de 5e plaats opleverde. Tijdens de finaledag gisteren, waar India derde werd en Australië van Argentinië won en kampioen werd, werden er ook een aantal awards uitgereikt. België won er drie:

Meest Scorend Team (15 doelpunten)
Top Scorer - Loïck Luypaert (8 doelpunten)
Beste Jonge Speler - Victor Wegnez

Foto's: PHDPH.com

World League Finale 2017 - Red Lions eindigen op 5e plaats

9/12/2017 – Na de verloren kwartfinale tegen India woensdag was voor de Red Lions het hoogst haalbare in deze World League Finale 2017, een vijfde plaats. Hiervoor moesten ze vandaag Spanje kloppen, aan wie ze tijdens de poulewedstrijden nog een zware 5-0 hadden aangesmeerd. Vandaag kwamen de Belgen niet verder dan een zuinige 1-0 overwinning. Klus geklaard!

Foto’s: PHDPH.com

World League Finale 2017 - grote desillusie voor Red Lions in kwartfinale

6/12/2017 - Kwartfinaledag op de World League Finale in Bhubaneswar vandaag. In een bomvol Kalinga Stadion moest er worden afgerekend met het thuisteam en hun 8.000 hockeygekke fans. Het werd een hele desillusie voor de Red Lions, die uiteindelijk na de 60 reguliere speelminuten en een serie van zes shoot-outs vandaag hun meerdere moesten erkennen in India. Eindscore: BEL-IND 3-3 en 2-3 na shoot-outs.

Foto's: PHDPH.com

World League Finale 2017 - Red Lions ook een pak te sterk voor Nederland

5/12/2017 - Op de World League Finale in India hebben de Red Lions ook hun derde poulewedstrijd overtuigend gewonnen. Kersvers Europees kampioen Nederland werd met een droge 3-0 terug naar hun hotel gestuurd. En deze sccore had nog een stuk groter kunnen zijn, indien de Belgen nog iets accurater waren geweest in de afwerking. Maar er zit duidelijk groei in deze groep op dit prestigieus toernooi.

Foto's: PHDPH.com

World League Finale 2017 - ontmoeting met nieuwbakken Red Lion Antoine Kina

World League - overtuigende overwinning Red Lions tegen Spanje

3/12/2017 - De Red Lions hebben in hun tweede poulewedstrijd van deze World League Final in India overtuigend van de Spaanse Red Sticks gewonnen. Zoals tegen Argentinië gisteren, namen ze snel de teugels in handen, om ze nooit meer af te geven. De Spanjaarden kregen een forfait score (5-0) aan hun broek.

World League Final - Red Lions winnen eerste match van ArgentiniŽ

2/12/2017 - De Red Lions speelden vandaag hun eerste poulewedstrijd van de World League Final, die tot 10 december in Bhubaneswar, India, plaatsvindt. Ze hebben Argentinië, nr 1 van de wereld en regerend Olympisch kampioen, met 3-2 verslagen. 

Klik op Lees meer

Foto's: PHDPH.com

1 2 3 ... 80 81
© 2012, website powered by ONLI   |   editors