link bovenaan

Header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
Speelschema Odisha Menís Hockey World League Final, Bhubaneswar 2017 is bekend

7/09/2017 – Met nog 84 dagen te gaan voor de start van de Odisha Men’s Hockey World League Final (1-10/12/2017) in Bhubaneswar, India, heeft de Internationale Hockey Federatie (FIH) deze voormiddag het officiële speelschema voor onze Red Lions bekend gemaakt. Zij werden ingedeeld in poule A met Argentinië, Nederland en Spanje.
Klik hier om het volledige speelschema te bekijken op de officiële website van de HWL Finale!
Foto: PHDPH.com

EK 2017 - Samenvatting finale BelgiŽ - Nederland

EK 2017 - Red Lions storten in na de pauze en verliezen finale

27/08/2017 - De finale van het EK 2017 in Amstelveen was de heruitgave van de poulewedstrijd van vorige maandag. Toen versloegen de Red Lions nog gastland Nederland met een droge 5-0. Vandaag werd het gans anders, de Nederlanders hadden hun lesje geleerd. Ze grepen de Belgen naar de keel en met de hulp van 10.000 uitzinnige Oranje supporters, versloegen ze de Belgen met 2-4. De Belgen wonnen dus opnieuw zilver, na de Olympische finale in Rio. Bij de uitreiking van de persoonlijke awards werd Arthur Van Doren uitgeroepen tot Beste Speler van het tornooi, Vincent Vanasch tot Beste Keeper. Maar wees zeker dat ze deze prijzen graag hadden kunnen inwisselen voor een eerste gouden medaille op een groot tornooi. Maar uitstel is geen afstel ...

Alle foto's: PHDPH.com

EK 2017 - Samenvatting Duitsland - BelgiŽ

EK 2017 - Red Lions gaan voor goud!

25/08/2017 - Na de kwalificatie van de Panthers donderdag hebben nu ook de Lions hun ticket voor de finale van het EK in Amstelveen op zak. Tegen opnieuw Duitsland hebben de spelers van Shane McLeod moeten wachten tot het einde van de zo gevreesde shoot-outs om zich te kwalificeren voor hun 4e finale op rij in 22 maanden (World League 4, Olympische Spelen, World League 3 en EK). Nochtans hadden ze, gezien hun prestatie in deze halve finale, de wedstrijd al in de reguliere tijd naar hun hand kunnen zetten.

Alle foto's: PHDPH.com

EK 2017 - Red Lions verliezen verrassend van Spanje

23/08/2017 - Zelfs al was België al zeker van deelname aan de halve finales van dit EK, het wou de poulefase afsluiten aan kop van poule A met het maximum aan punten. Maar tegen Spanje verliep de wedstrijd duidelijk niet zoals verhoopt. Manu Stockbroeckx was nochtans opnieuw komen aansluiten bij de groep na blessure en ook Arthur De Sloover was speelklaar, weliswaar met een dikke tape, een aangepaste handschoen en een infiltratie.  

Alle foto's : PHDPH.com

EK 2017 - Red Lions geven Nederland les in realisme (5-0)

21/08/2017 - In deze tweede poulewedstrijd van het EK in Amstelveen ging België zich kunnen testen tegen Nederland, dat als favoriet wordt getipt voor de eindoverwinning, samen met Duitsland. Want na het succes van zaterdag tegen Oostenrijk, gingen de Red Lions zich meten met een Nederlandse ploeg vol vertrouwen na de 7-1 winst in hun eerste wedstrijd tegen Spanje.

Alle foto's: PHDPH.com

 

EK 2017 - Samenvatting BelgiŽ - Oostenrijk

EK 2017 - Een goede start voor de Red Lions op het EK

19/08/2017 - De Red Lions zijn hun EK in Amstelveen begonnen tegen een tegenstander die uiteindelijk lastiger leek dan vooraf verwacht.  Deze eerste wedstrijd tegen Oostenrijk was minder eveident dan de score het misschien laat uitschijnen. Het nummer 22 van de wereld heeft laten zien dat het zeker een hogere klassering waard is, door stevig weerwerk te bieden aan een goed geconcentreerd Belgisch team.  

Alle foto's: PHDPH.com

Red Lions - Belgen winnen tweede oefenduel van India met 3-1

10/08/2017 - De Red Lions hebben vanavond hun tweede voorbereidingswedstrijd tegen India (FIH-6) afgerond op het veld van Braxgata HC in Boom.
Na de nipte overwinning van gisteren (1-0), heeft de ploeg van Shane McLeod een tweede overwinning binnengehaald. Al kwam India al na vier minuten op voorsprong en zette het de Belgische verdediging enorm onder druk, toch konden de Red Lions in de eerste helft nog drie maal scoren.
De Belgische doelpunten kwamen van de sticks van Amaury Keusters (FG), Loïck Luypaert (PC) en Cédric Charlier (FG). 

In de tweede helft zagen we een Belgisch elftal dat de bal goed kon rondspelen en mooie combinaties liet zien op het middenveld. Deze laatste dertig minuten bleef de score weliswaar ongewijzigd. India kreeg net voor het eindsignaal nog een poging om via pc een tweede doelpunt te scoren, maar deze werd vakkundig gestopt door de Belgische doelman.

Na afloop van de wedstrijd trakteerden de Red Lions alle uitgeregende fans op een handtekeningensessie en kans om op de foto te staan met hun geliefkoosde hockey helden.

1 2 3 ... 79 80
© 2012, website powered by ONLI   |   editors