link bovenaan

Header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
Red Lions oefenen tegen Frankrijk op 22 november

15/11/2017 – Volgende week woensdag 22/11 spelen de Red Lions (FIH #3) een oefenwedstrijd tegen de nummer 18 van de FIH-wereldranking op het veld van Gantoise om 14u.
De ploeg van bondscoach Shane McLeod is in volle voorbereiding voor de finale van de Odisha Hockey World League (1-10/12) in Bhubaneswar, India.
Foto: PHDPH.com

Selectie Red Lions voor finale World League in India bekend

3/11/2017 - Shane McLeod, de coach van de Red Lions, heeft zijn selectie bekend gemaakt voor de finale van de World League van volgende maand in India.

Klik op Lees meer.

Foto: PDPH

Red Lions kennen speeltijden HWL finale in India

11/10/2017 - De Red Lions kennen de speeltijden van hun poulewedstrijden op de finale van de Hockey World League begin december in Bhubaneswar, India.

Klik op Lees meer.

Red Lions ontvangen diplomatieke erkenning

4/10/2017 - De Red Lions ontvangen op 6 oktober een diplomatieke erkenning. De “Belgian Consular Union”, die alle in België erkende ereconsuls verenigt, overhandigt hen de Michele Di Gianni Award. 

Klik op Lees meer.

Speelschema Odisha Menís Hockey World League Final, Bhubaneswar 2017 is bekend

7/09/2017 – Met nog 84 dagen te gaan voor de start van de Odisha Men’s Hockey World League Final (1-10/12/2017) in Bhubaneswar, India, heeft de Internationale Hockey Federatie (FIH) deze voormiddag het officiële speelschema voor onze Red Lions bekend gemaakt. Zij werden ingedeeld in poule A met Argentinië, Nederland en Spanje.
Klik hier om het volledige speelschema te bekijken op de officiële website van de HWL Finale!
Foto: PHDPH.com

EK 2017 - Samenvatting finale BelgiŽ - Nederland

EK 2017 - Red Lions storten in na de pauze en verliezen finale

27/08/2017 - De finale van het EK 2017 in Amstelveen was de heruitgave van de poulewedstrijd van vorige maandag. Toen versloegen de Red Lions nog gastland Nederland met een droge 5-0. Vandaag werd het gans anders, de Nederlanders hadden hun lesje geleerd. Ze grepen de Belgen naar de keel en met de hulp van 10.000 uitzinnige Oranje supporters, versloegen ze de Belgen met 2-4. De Belgen wonnen dus opnieuw zilver, na de Olympische finale in Rio. Bij de uitreiking van de persoonlijke awards werd Arthur Van Doren uitgeroepen tot Beste Speler van het tornooi, Vincent Vanasch tot Beste Keeper. Maar wees zeker dat ze deze prijzen graag hadden kunnen inwisselen voor een eerste gouden medaille op een groot tornooi. Maar uitstel is geen afstel ...

Alle foto's: PHDPH.com

EK 2017 - Samenvatting Duitsland - BelgiŽ

EK 2017 - Red Lions gaan voor goud!

25/08/2017 - Na de kwalificatie van de Panthers donderdag hebben nu ook de Lions hun ticket voor de finale van het EK in Amstelveen op zak. Tegen opnieuw Duitsland hebben de spelers van Shane McLeod moeten wachten tot het einde van de zo gevreesde shoot-outs om zich te kwalificeren voor hun 4e finale op rij in 22 maanden (World League 4, Olympische Spelen, World League 3 en EK). Nochtans hadden ze, gezien hun prestatie in deze halve finale, de wedstrijd al in de reguliere tijd naar hun hand kunnen zetten.

Alle foto's: PHDPH.com

EK 2017 - Red Lions verliezen verrassend van Spanje

23/08/2017 - Zelfs al was België al zeker van deelname aan de halve finales van dit EK, het wou de poulefase afsluiten aan kop van poule A met het maximum aan punten. Maar tegen Spanje verliep de wedstrijd duidelijk niet zoals verhoopt. Manu Stockbroeckx was nochtans opnieuw komen aansluiten bij de groep na blessure en ook Arthur De Sloover was speelklaar, weliswaar met een dikke tape, een aangepaste handschoen en een infiltratie.  

Alle foto's : PHDPH.com

1 2 3 ... 79 80
© 2012, website powered by ONLI   |   editors