link bovenaan

Header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
Palmares
Olympische Spelen (13)  
2016 - Rio de Janeiro (BRA)    2e 
2012 - London (GB)   5e
2008 - Beijing (CHN)   9e
1976 - Montreal (CAN)   9e
1972 - Munich (GER)   10e
1968 - Mexico City (MEX)   9e
1964 - Tokyo (JAP)   11e
1960 - Rome (ITA)   11e
1956 - Melbourne (AUS)    7e
1952 - Helsinki (FIN)   9e
1948 - London (GB)   5e
1936 - Berlin (GER)   9e
1928 - Amsterdam (NED)   4e
1920 - Antwerpen (BEL)   3e
     
World Cup (6)    
2014 - The Hague (NED)   5e
2002 - Kuala Lumpur (MAL)   14e
1994 - Sydney (AUS)   11e
1978 - Buenos Aires (ARG)   14e
1973 - Amstelveen (NED)   8e
1971 - Barcelona (ESP)   13e
     
European Cup (13)    
2017 - Amsterdam (NED)    
2015 - London (GB)   5e
2013 - Boom (BEL)   2e
2011 - Mönchengladbach (GER)   4e
2009 - Amstelveen (NED)   5e
2007 - Manchester (ENG)   3e
2005 - Leipzig (GER)   4e
1999 - Padua (ITA)   4e
1995 - Dublin (IRL)   4e
1991 - Paris (FRA)   9e
1987 - Moscow (USSR)   10e
1983 - Amsterdam (NED)   8e
1974 - Madrid (ESP)   10e
1970 - Brussels (BEL)   5e
     
Champions Challenge (4)   
2011 - Johannesburg (RSA)   1e
2009 - Salta (ARG)   7e
2007 - Boom (BEL)   6e
2005 - Alexandria (EGY)   3e
2001 - Kuala Lumpur (MAL)   6e
     
BDO Hamburg Masters (1)    
2008 - Hamburg (GER)   4e
     
ERGO Masters Düsseldorf (1)    
2016 - Düsseldorf (GER)    
2012 - Düsseldorf (GER)   2e
     
Sultan Azlan Shah Cup (1)    
2008 - Ipoh (MAL)   6e
     
Champions Trophy (2)    
2014 - Bhubaneswar (IND)   8e
2012 - Melbourne (AUS)   5e
     
Hockey World League (2)    
2015 - Raipur (IND)   2e
2014 - Delhi (IND)   5e
     
Four Nations Cup (1)    
2014 - Glasgow (SCO)   1e


© 2012, website powered by ONLI   |   editors