link bovenaan

Header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
Drukke week voor tophockeyjeugd

27/10/2017 - De Belgische tophockeyjeugd heeft een drukke week voor de boeg.

Klik op Lees meer.

Nieuwe structuur BeGold ondersteunt doorstroming naar nationale jeugdploegen

11/09/2017 - De KBHB heeft de structuur van het High Performance BeGold-programma aangepast om de doorstroming naar de Red Lions en Red Panthers verder te ondersteunen. Michel Kinnen en Rob Haantjes zijn met ingang van 1 september verantwoordelijk voor de High Performance van U14 tot U21, waarbij ze rechtstreeks onder de hoede van Adam Commens, High Performance Director van de KBHB, vallen.

BeGold U21 ploegen bereiden zich voor op het Europees kampioenschap van deze zomer

Het hockeyseizoen ligt voor de meeste hockeyliefhebbers onder ons al een tijdje stil, maar achter de schermen trainen onze nationale U21 ploegen gedreven door om zich voor te bereiden op de EuroHockey Junior Championship 2017 in Valencia (28/08 - 3/09/2017). Oefenwedstrijden, voorbereidingswedstrijden of toernooien, in de komende maanden juli en augustus, staan er tal van wedstrijden gepland en geven we u graag een overzicht van alle wedstrijden van onze Young Red Lions en Young Red Panthers.
Klik op 'lees meer' om de resultaten en het overzicht van de wedstrijden voor de maand juli/augustus te bekijken. 


BeGold U18 - Resultaten en programma zeslandentoernooi in Nottingham en Barcelona

Van maandag 17 t.e.m. zondag 23 juli nemen de BeGold U18 Girls en Boys deel aan een zeslandentoernooi. Momenteel bevinden de Belgische meisjes zich in het Spaanse Terrassa terwijl de jongens in het Engelse Nottingham gaan strijden.
Klik op 'lees meer' om de selectie, de resultaten en het programma te bekijken.
Foto: Cristel Dallons

BeGold U16 - Resultaten en programma zeslandentoernooi in Nottingham en Barcelona

Van maandag 17 t.e.m. zondag 23 juli nemen de BeGold U16 Girls en Boys deel aan een zeslandentoernooi. Momenteel bevinden de Belgische meisjes zich in het Spaanse Terrassa terwijl de jongens in het Engelse Nottingham gaan strijden.
Klik op 'lees meer' om de selectie, de resultaten en het programma te bekijken.
Foto: André Lemaire

Vacature: BeGold District coaches

De Koninklijke Belgische Hockey Bond is in het kader van "BeGold District 2017-2018" op zoek naar coaches die als coach zijnde willen deelnemen aan het programma. Klik snel op deze link om de vacature te bekijken.
Foto: Xavier Piron 

BeGold ploegen U18 Girls tegenover BeGold U21 Girls op Beerschot

2/06/2017 - Op vrijdag 2,9 en 16 juni spelen onze BeGold U18 & U21 Girls een oefenwedstrijd op het veld van R. Beerschot T.H.C. in Kontich.
De wedstrijden gaan telkens van start om 18u45.

Bekijk hier de selectie van de BeGold U18 Girls.

Bekijk hier de selectie van de BeGold U21 Girls.

BeGold - Selecties na Delhaize BeGold District Days 2017

30/05/2017 - Proficiat aan alle geselecteerde spelers/speelsters na de Delhaize BeGold District Days 2017 op R. Antwerp H.C.   
De selectie van de BeGold U14 en U15 ploegen werden aan de spelers meegedeeld.

Selectie BeGold U15 : http://bit.ly/2rQJGrz 
Selectie BeGold U14 : http://bit.ly/2shn8g6

De namen zijn terug te vinden op de site www.districthockey.be 

Foto: Xavier Piron

Het BeGold District programma, de opvolger van de provinciale selecties.

19/04/2017 - Het recente project BeGold District Selection van de KBHB en de twee liga’s (VHL & LFH) heeft het licht gezien in het seizoen 2015-2016. Het project heeft als voornaamste doel het opsporen en de ontwikkeling van jonge talenten. Al deze spelers, keepers, maar ook coaches en scheidsrechters, allen zien zij de kwaliteit van hun programma’s verbeteren dankzij de nauwe samenwerking die werd opgezet met het BeGold Nationaal programma.

BeGold U16 - Resultaten oefenwedstrijden tegen Duitsland

04/04/2017 - Op vrijdag 14 april zullen de U16 Girls en U16 Boys deelnemen aan een stagedag op Beerschot. Op zaterdag 15 april (Beerschot) en zondag 16 april (Victory) spelen de U16 Girls en U16 Boys ook nog telkens een oefenwedstrijd tegen hun Duitse leeftijdsgenoten.
Foto: Cristel Dallons 

 

1 2 3 ... 6 7
BOIC Team Belgium

BeGold logo

© 2012, website powered by ONLI   |   editors