link bovenaan

Header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
Palmares
Olympische Spelen (1)
  
2012 - London (GB)   11e
     
 World Cup (5)    
2014 - The Hague (NED)   12e
1981 - Buenos Aires (ARG)   8e
1978 - Madrid (ESP)   3e
1976 - Berlin (W-GER)   6e
1974 - Mandelieu (FRA)   5e
     
European Cup (7)    
2017 - Amsterdam (NED)    
2015 - London (GB)   5e
2013 - Boom (BEL)   4e
2011 - Mönchengladbach (GER)   5e
1999 - Cologne (GER)   11e
1995 - Amsterdam (NED)   11e
1991 - Brussels (BEL)   7e
1987 - London (GB)   9e
1984 - Lille (FRA)   8e
     
Champions Challenge II (2)    
2011 - Vienna (AUT)        1e
2009 - Kazan (RUS)   2e 
     
FIH World League (2)    
2014-15 - Antwerp (BEL)   7e
2012-13 - Vienna (AUT)   1e
     
Champions Challenge I (2)    
 2014 - Glasgow (SCO)   6e
2012 - Dublin (IRL)   5e


© 2012, website powered by ONLI   |   editors