link bovenaan

Header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
Europese successen voor Braxgata en Gantoise

21/05/2018 - De dames van Braxgata speelden vorig w-e in het Schotse Edinburg de EuroHockey Club Challenge I. Ze deden het uitstekend en kwalificeren zich voor het hoger aangeschreven EuroHockey Cub Trophy, door al hun wedstrijden overtuigend te winnen. >>>alle resultaten

Ook de dames van la Gantoise promoveren van EuroHockey Club Challenge II naar Club Challenge I. In de eigen infrastructuur aan de Watersportbaan werd maar liefst 37 keer gescoord! >>>alle resultaten 

Proficiat dames!

Foto: PHDPH.com

Belgian Youth Finals 2018 - zondag 20/05 te KHC Leuven

20/05/2018 - Vorige zondag vonden de finales plaats van de jeugdkampioenschappen U14, U16 en U19 girls en boys. Deze apotheose van het seizoen in deze categorieën werd op mooie wijze gehost door Koninklijke Hockey Club Leuven.
Hieronder alle resultaten.

Klik op 'lees meer'

Eurohockey Club Challenge II Women op La Gantoise

17/05/2018 - Van vrijdag 18 mei tot maandag 21 mei zal Gantoise Hockey Club het Europees clubkampioenschap voor dames organiseren, de Eurohockey Club Challenge II Women. Naast de dames van La Gantoise, treden ook clubs uit Oostenrijk, Italië, Zwitserland, Polen, Frankrijk, Litouwen en Tsjechië aan op dit toernooi.

Info en programma >>> KLIK HIER

Audi Hockey League - highlights finale Waterloo Ducks-Dragons

Belgian Hockey Finals 2018 - dag 1

10/05/2018 - Het was iets frisser dan de dagen ervoor, maar het weer in Boom deze voormiddag bleef al bij al nog aangenaam. Ideaal hockeyweer!  

De Federatie en Braxgata HC hadden voor de finales van de Audi Hockey League en van de Belfius Hockey League, alle registers open getrokken om een setting aan te bieden, een EK waardig.  Het publiek kreeg waar voor z'n geld: kwaliteitscatering, allerhande kinderanimatie, hockeyshops, sponsoractivaties en natuurlijk hockey van de bovenste plank op het veld!

Klik op 'lees meer'
Foto's: PHDPH.com

Belfius Hockey League - highlights finale Antwerp-Waterloo Ducks

Audi Hockey League - highlights finale Waterloo-Ducks-Dragons

AUDI Parking @ the Belgian Hockey Finals

9/05/2018 - Audi en Audi Financial Services, sinds jaren partner van de KBHB, voorzien een speciale actie voor de opening van de hockey finales. De 120 eersten die zich op donderdag 10 mei aanbieden in een Audi, krijgen de kans om in stijl aan te komen op de Play Offs en te genieten van de premiumservice eigen aan het merk.

>>>klik op lees meer

Finalisten bekend!

We mogen ons gaan opmaken voor de Belgian Hockey Finals deze week!

Bij de heren in de Audi Hockey League zijn het de verwachte twee teams die in de finale zullen mogen strijden voor de titel. Maar dat ging niet zonder slag of stoot.... kortom niet zonder shoot-out.

Racing leek goed op weg hun zwarte beest Dragons eindelijk te gaan verslaan. Thuis werd het 2-1 en de ploeg uit ...Klik hier om het volledige artikel te lezen...

Koop nu je tickets !

Belgian Hockey Finals - Bijna alles beslist

23/04/2018 - In de Belfius Hockey League moesten de dames van Dragons dit weekend afhaken voor een plekje in de play off. Ze verloren van Wellington en zo kennen we nu de vier halvefinalisten bij de dames.

1 2 3 ... 48 49
© 2012, website powered by ONLI   |   editors