link bovenaan

Header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
Delhaize steunt ook dit jaar opnieuw de hockey clubs

Belgian Hockey Finals in Leuven!

20/04/2017 - Exact 110 jaar na de oprichting van het eerste Belgische hockey kampioenschap, kijken we met z’n allen opnieuw uit naar de Belgian Hockey Finals, de apotheose van dit hockeyseizoen, die zal plaatsvinden op zaterdag 20 en zondag 21 mei. Tijdens dit spannende weekend zullen de twee beste heren- en damesploegen het tegen elkaar opnemen en strijden voor het goud. Dit jaar werd KHC Leuven uit gekozen om de Belgian Hockey Finals 2017 te hosten. 

Tickets voor dit hockeyfeest kan u bekomen via de officiële website www.belgianhockeyfinals.be
Klik snel op 'lees meer' voor extra informatie. 

Delhaize.be actie - Hockey on web

4/04/2017 - Goed nieuws: de Koninklijke Belgische Hockey Bond en Delhaize.be slaan ook dit jaar de handen opnieuw in mekaar om je club aan nieuw sportmateriaal te helpen! Misschien heb je al deelgenomen vorig jaar of in 2015 en klinkt de actie je wel bekend in de oren of misschien ben je nieuw en weet je helemaal niet waarover dit gaat?
De actie HOCKEY ON WEB gaat van start op 1 april en eindigt op 30 juni 2017. De actie is bedoeld om je club te steunen met nieuw sportmateriaal.
Klik op 'lees meer' om er alles over te lezen. 

Belgisch Studentenkampioenschap - Finaledag op woensdag 26 april

19/04/2017 - Op woensdag 26 april 2017 organiseert BUSF in samenwerking met Studentensport Vlaanderen, ASEUS en de Universiteit Gent de BUSF-Finaledag te Gent. Tijdens deze dag strijden de beste 2 teams van Vlaanderen (Studentensport Vlaanderen) tegen de beste 2 teams uit Wallonië (ASEUS) in tal van verschillende disciplines, waaronder hockey, voor de titel van Belgisch kampioen...

EHL - KHC Dragons wint de spannende wedstrijd tegen Racing Club de Bruxelles

14/04/2017 - De super spannende 1/8 finale van de Euro Hockey League tussen KHC Dragons en Royal Racing Club de Bruxelles heeft deze namiddag eindelijk plaatsgevonden op het veld van HC Oranje Rood in Eindhoven.
Al vroeg in de wedstrijd slaagde Thomas Verheijen (13') van Dragons er in om de score te openen via een intikker voor doel (1-0). Op zeven minuten van het einde van de wedstrijd verdubbelde Thomas Briels (53') de score voor zijn Dragons met een doelpunt aan de tweede paal (2-0). Niet veel later kan de club uit Ukkel alsnog een doelpunt scoren via een prachtig backhand schot van Jérôme Truyens (55') en dat van aan de rand van de cirkel (2-1). Eindscore 2-1 voor KHC Dragons
Hierdoor stoot KHC Dragons zondag door naar de KO8 en zal het moeten strijden tegen Racing Club de France die vandaag via shoot-outs (3-0) van Banbridge HC wist te winnen na een 1-1 gelijkspel.

Meer informatie kan u terugvinden via de website van de EHL. De wedstrijden zelf kan u live bekijken via Eleven Sports 1 (& 3) - www.elevensports.be

Foto: Marc Lequint

EHL – Een 100% Belgisch duel tijdens de Final 16 in Eindhoven

We kijken allen al een lange tijd uit naar 14 april, de dag waar KHC Dragons en Royal Racing Club de Bruxelles tegen elkaar zullen strijden tijdens de 1/8e finales van de negende editie van de Euro Hockey League (EHL) op de terreinen van HC Oranje Rood in Eindhoven.
Foto: PHDPH.com 

Sporten tegen Kanker! Zet jij een actie op met je hockey club?

6/04/2017 - Maarten Vangramberen roept alle sportclubs en dus ook alle hockey clubs op een actie te organiseren en zo geld in te zamelen tegen kanker. Een sponsorloop, een vriendenwedstrijd, een benefiettoernooi, een veiling van shirtjes of gewoon een spaghettislag, een bbq, een wafelenbak of discofuif … Wat je doet maakt niet uit, als het maar geld in het laatje brengt. Haal alvast een Rospot-sticker bij KBC, Colruyt of OKay.

Meer info: Sporten Tegen Kanker - Iedereen Tegen Kanker

Twee Belgische scheidsrechters op weg naar de EHL en het EK voor clubs U14 !

5/04/2017 – Naast de 100% puur Belgische EHL – Final 16 confrontatie van vrijdag 14 april tussen KHC Dragons en Royal Racing Club de Bruxelles, zullen er ook twee van onze internationale scheidsrechters op de Europese scene te bewonderen zijn...

Hockey Player MAG °62 nu beschikbaar !

3/04/2017 - De nieuwe HP Mag Online is nu beschikbaar! In deze editie hebben we het o.a. over: het Indoor Belgian Championship / de World Hockey League / de Fintro Golden Stick / een Face2Face met Carlier - Giertseen ontmoeting met Antoine Kina / de FIH Players of the Year en nog veel meer interessant hockey nieuws.
Download uw magazine nu:

Via Android Market 
Via Apple Store

Toekenning van organisatie eindejaarsevents KBHB

27/02/2017 - Tijdens zijn meeting van vorige donderdag heeft de raad van bestuur van de KBHB, na grondige analyse van de kandidatuursdossiers, besloten om de organisatie van de eindeseizoensevenementen toe te vertrouwen aan volgende clubs:


Play-off Finales Dames en Heren Ere (20 & 21/05) - KHC LEUVEN
Play-off Finales Jeugd (25/05) - K MECHELSE THC
Delhaize District Trophy (27 & 28/05) - R ANTWERP HC

1 2 3 ... 42 43
© 2012, website powered by ONLI   |   editors