link bovenaan

Header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
Herakles plaatst zich voor Final 4 van EHL !

Herakles heeft zich in Rotterdam op historische wijze kunnen plaatsen voor de Final 4 van de Euro Hockey League na een spannende shoot-outs serie tegen het Spaanse Real Club de Polo. Eerder konden de Lierenaars in de achtste finale van de EHL ook al het Spaanse Terrassa uitschakelen. De club uit Lier zorgt hier voor een waanzinnige stunt en zien hen dus als enige Belgische club in de laatste fase van dit prestigieuze toernooi dat zal plaatsvinden tijdens het laatste weekend van mei in Bloemendaal. 

Dragons onderuit tegen Bloemendaal

Landskampioen KHC Dragons kon zaterdag niet voor een Belgische drie op drie zorgen en heeft zich dus als enige Belgische ploeg niet kunnen plaatsen voor de kwartfinales van de Euro Hockey League in Rotterdam. Tegen Bloemendaal werd het een zware 8-0 nederlaag. Bloemendaal scoorde vier velddoelpunten.
Herakles en Racing Club de Bruxelles gaan door en strijden vandaag voor een plek in de Final 4 van de Euro Hockey League:

SV Kampong – Royal Racing Club de Bruxelles - SV Kampong (15:00)
Real Club de Polo – Royal Herakles HC (17:15)

Meer informatie vindt u terug op www.ehlhockey.tv
Foto: ehlhockey.tv

Herakles en Racing door naar kwartfinales EHL

Royal Racing club de Bruxelles heeft zich vrijdag eenvoudig kunnen plaatsen voor de kwartfinales van de Euro Hockey League in Rotterdam. Racing verpletterde namelijk het Russische Dinamo Kazan met maar liefst 9-0. De Brusselse club speelt in de kwartfinale tegen het Nederlandse Kampong, de huidige competitieleider in Nederland.

Voorjaarsactie: nu 15% voordeel op alle Auping matrassen

Toekenning van organisatie eindejaarsevents KBHB

31/01/2018 - Tijdens zijn meeting van 23 januari heeft de raad van bestuur van de KBHB, na grondige analyse van de kandidatuursdossiers, besloten om de organisatie van de eindeseizoensevenementen toe te vertrouwen aan volgende clubs:

Play-off finales Belfius Hockey League (dames), Audi Hockey League (heren) en Open League: BRAXGATA (10 & 13 mei 2018),
Jeugdfinales (U14/U16/U19 girls & boys) : LEUVEN (20 mei 2018),
BeGold Districts Days : WATERLOO DUCKS (26 & 27 mei 2018).

Gouden Stick - Gerniers en Van Doren winnen Gouden Stick 2017

24/11/2018 - De Golden Stick Night 2017 vond vrijdagavond plaats op Tour & Taxis in Brussel. Tijdens deze prachtige gala avond werden de beste scheidsrechters, speelsters en spelers van het seizoen 2016-2017 gehuldigd voor 250 hockeyfans.

Voor het volledige palmares, klik op Lees meer

Photos: PHDPH.com

Genomineerden Golden Whistle 2016-2017 zijn bekend

9/11/2017 - Kort na de publicatie van de genomineerden voor de Golden Sticks 2016-2017 kunnen we ook de namen van de scheidsrechters aankondigen die in aanmerking komen voor een van de twee Golden Whistles.

Klik op Lees meer.

Genomineerden Golden Sticks zijn bekend

8/11/2017 - De genomineerden voor de Golden Sticks 2017 zijn bekend. 

Klik op Lees meer.

Gratis tickets voor basketwedstrijd Spiroudome en finales Indoor hockey

8/11/2017 - De KBHB kan 500 personen gelukkig maken met een gratis dubbelticket voor een basketbalwedstrijd in de Spiroudome in Charleroi op 18 november.

Deze actie is beëindigd. Indien u zich hebt ingeschreven, zal u in de loop van zaterdag 17 november een email van de organisatie ontvangen. We wensen u een aangename wedstrijd toe.

Klik op Lees meer.

Steunbetuiging aan Aristide Melissas en zijn familie

2/11/2017 - De afschuwelijke terroristische aanslag van afgelopen dinsdag in New York heeft spijtig genoeg het leven geëist aan 8 personen - waaronder één Belgische vrouw uit Staden - en zware verwondingen toegebracht aan meerdere andere mensen. Met een enorme verbijstering hebben we vernomen dat onder deze zwaar gewonden ook Aristide Melissas (lid van Beerschot, waar hij bij de Masters speelt), zijn echtgenote Marion en hun zoon Daryl zitten.

In naam van de ganse hockeyfamilie willen we aan Aristide en zijn echtgenote, zijn kinderen en al hun naasten, onze oprechte steun betuigen in deze uiterst moeilijke momenten.    

1 2 3 ... 47 48
© 2012, website powered by ONLI   |   editors