link bovenaan

Header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
FINTRO Golden Stick Night op 17/03

24/02/2017 - De ceremonie van de Gouden Stick 2016 zal dit jaar op vrijdag 17 maart plaatsvinden. De genomineerden zijn gekend in elke categorie 
Zoals elk jaar opnieuw, wordt de Gouden Stick uitgereikt aan de beste spelers van de Belgische hockey competitie. Het is het moment om hun talent, hun vechtlust en regelmatigheid gedurende het ganse kampioenschap in de spotlight te plaatsen. De verschillende awards - beste speler (m/v), beste belofte (m/v) en beste scheidsrechter (Gouden fluitje) - zullen voor het seizoen 2015-2016 uitgereikt worden op vrijdag 17 maart.

Halve finalisten Fintro Indoor Finals bij de heren nu ook bekend

29/01/2017 - Het komende weekend komen we ook te weten wie er in de Men's Fintro Indoor Hockey League met het goud gaat lopen. De laatste speeldag werd bij de mannen vandaag afgerond in het College Saint-Pierre in Ukkel. Dat wil zeggen dat we weten welke vier topteams er zaterdag 4 februari de spannende halve finales zullen spelen in de Spiroudome in Charleroi.

In de reguliere competitie is R.H.C. Namurois op de eerste plaats geëindigd met 27 punten terwijl de nummers twee, drie en vier in het klassement elkaar opvolgen met één punt verschil. De kampioenen van vorig jaar, R. Racing Club de Bruxelles, zijn met 26 punten op de tweede plaats gestrand. Amicale Anderlecht H.C. en R. Evere White Star H.C. zijn respectievelijk op de derde en vierde plaats geëindigd.

Wacht niet en bestel nu al je tickets voor de sensationele Fintro Indoor Finals die op 4 en 5 februari zullen plaatsvinden in het mytische Spiroudome, de indoor sporttempel in Charleroi. 

Tickets en meer praktische informatie kan u via deze link bemachtigen.

Bekijk hier de resultaten en de ranking van de laatste speeldag van de Fintro Indoor Hockey League.

Foto: Marc Lequint 

Halve finalisten Fintro Indoor Finals bij de dames bekend

29/01/2017 - Wie volgt R. Pingouin H.C. Nivellois op als winnaar van de Fintro Indoor Hockey League bij de dames in Ere divisie op? De laatste vier ploegen die kans maken op de titel hebben gisteren hun 14e en laatste competitiewedstrijd afgerond en zijn nu bekend.

In de reguliere competitie is R. Evere White Star H.C. op de eerste plaats geëindigd met 38 punten. De dames van R. Pingouin H.C. Nivellois zijn met 33 punten op de tweede plaats gestrand. Waterloo Ducks H.C. en A.R.A. La Gantoise H.C. zijn respectievelijk op de derde en vierde plaats belandt.
Deze vier ploegen zullen het op 4 en 5 februari tegen elkaar opnemen tijdens de Fintro Indoor Finals die plaatsvinden in de mythische Spiroudome in Charleroi. 

Wij verwachten u dus het komende weekend in Charleroi om samen met alle andere indoor hockey liefhebbers de ontknoping van dit zaalhockey kampioenschap live mee te maken. 

Tickets en meer praktische informatie kan u via deze link bemachtigen.

Bekijk hier de resultaten en de ranking van de laatste speeldag van de Fintro Indoor Hockey League.

Foto: Marc Lequint 

EHL - KHC Dragons organiseert de FINAL4 begin juni

18/01/2017 - De Euro Hockey League (EHL) kondigt vandaag aan dat KHC Dragons werd verkozen om de FINAL 4 ronde te organiseren. De super spannende ontknoping van het toernooi op zaterdag 3 en zondag 4 juni 2017 vindt plaats in het park van Brasschaat.

De 4 halve finalisten zullen bekend zijn na de KO16 ronde die zal plaatsvinden op HC Oranje-Rood in Eindhoven van 14 t.e.m. 17 april 2017. Daar strijden 16 ploegen van over gans Europa, waaronder Dragons en Racing, om een plaats bij de top 4.

Tickets voor de KO16 ronde kan u kopen via deze link.

Onze allerbeste wensen voor een uitstekend hockeyjaar in 2017!

Hockey Player MAG °61 nu beschikbaar !

2/01/2017 - De nieuwe HP Mag Online is nu beschikbaar! In deze editie hebben we het o.a. over: Belgian Championship 2016 / België – Argentinië: een gekkenhuis / Dossier: Indoor Hockey / De ronde van België: de hockeyboom binnen de VHL /Dossier: Arbitrage / Interview met Meester Mayence / Interview met Agustina Albertario / De Stromae van het Belgische hockey en nog veel meer interessant hockey nieuws.
Download uw magazine nu:

Via Android Market 
Via Apple Store

EHL KO16 - Dragons en Racing nemen het tegen elkaar op in Eindhoven

18/11/2016 - Het programma voor de Euro Hockey League KO16 fase in Eindhoven (Oranje-Rood, 14-17 april 2017) is bekend. 

 

Lisnagarvey - Atlètic Terrassa
Wimbledon - UHC Hamburg
Mannheimer HC - Club Egara
KHC Dragons - Racing Club de Bruxelles
Banbridge - Racing Club de France
WKS Grunwald Poznan - Real Club de Polo de Barcelona
SV Kampong - Rot-Weiss Köln

Open brief van een vrijwillige scheids

17/11/2016 - Christophe De Boeck, een vrijwillige scheidsrechter schreef een open brief aan alle hockeyliefhebbers en hockeyouders over de waardering van de arbitrage op het veld.
Klik op 'lees meer' om de open brief te lezen.

Leopold mist kwalificatie voor achtste finales in de EHL

10/10/2016 - Leopold is er dit weekend niet in geslaagd zich te plaatsen voor de achtste finales van de Euro Hockey League. De Ukkelse ploeg speelde zondag zijn wedstrijdtegen het Ierse Banbridge, maar kwam niet verder dan een 3-3 gelijkspel. Leopold moest deze wedstrijd winnen om deel te kunnen nemen aan de achtste finales.Enkel een overwinning was genoeg voor kwalificatie. 
Klik op 'lees meer' om verder te lezen.
Foto: EHL 

EHL - Léopold in actie tijdens 1e ronde van de Euro Hockey League

4/10/2016 - De eerste ronde van de Euro Hockey League 2016-2017 gaat deze vrijdag van start. Van 7 t.e.m. 9 oktober zal R. Léopold H.C. strijden tegen het Franse Saint Germain HC en het Ierse Banbridge HC. EHL Round 1 vindt dit jaar plaats in Banbridge in Ierland. 

Vrijdag 7/10: R Léopold HC - Saint Germain HC (16u15)
Zondag 9/10: R Léopold HC - Banbridge HC (15u45) 
Klik hier om het programma van deze 1e ronde in Banbridge te bekijken.
Royal Léopold neemt als enige Belgische ploeg deel aan deze 1e ronde. Veel succes !!!
Website: Euro Hockey League - Foto: PHDPH.com

1 2 3 ... 41 42
© 2012, website powered by ONLI   |   editors