Header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
Audi Hockey League - Highlights Dragons - Racing

Audi Hockey League - Highlights Racing - Dragons

De apotheose van het Belgische hockey vindt plaats in Boom op 10 en 13 mei !

4/05/2018 - Na de reguliere fase van het kampioenschap, is het nu tijd voor de Play-Offs ! En deze beloven spannend te worden!
In de Audi Hockey League heeft Dragons de laatste jaren bewezen top te zijn in de finales, maar dit seizoen zijn het de spelers van Waterloo Ducks die aan kop eindigen van het reguliere kampioenschap. Deze laatsten spelen al weken op heel hoog niveau en lijken dit jaar klaar om de club uit Brasschaat uit te dagen. Maar laten we de challengers toch niet zomaar afschrijven. Racing jaagt al sinds 1941 op de titel en recordkampioen Leopold heeft zijn halve finaleplaats in extremis veilig kunnen stellen. Één ding is zeker: twee van deze vier ploegen zullen de Belgian Hockey Finals halen, die komende donderdag 10 mei en zondag 13 mei zullen plaatsvinden. Deze zullen in een heen-en-terug format gespeeld worden op het veld van Braxgata in Boom.
Mis dit topevent niet en reserveer uw tickets hier!

Belgian Hockey Finals - Op naar de finales

30/04/2018 - Na een dubbel weekend in de Audi Hockey League zijn we aan het eind gekomen van het reguliere seizoen 2017-2018. De halvefinalisten waren vrijdagavond al bekend nadat ook Racing zich mathematisch wist te verzekeren van de play off met winst op bezoek bij Pingouin.

Audi Hockey League - Highlights Leopold - Dragons

Audi Hockey League - Highlights Dragons - Gantoise

Audi Hockey League - Highlights Gantoise - Waterloo Ducks

Belgian Hockey Finals - Drie halve finalisten zijn bekend

Met nog drie wedstrijden te gaan zijn de heren van Waterloo Ducks en Dragons, na winst op respectievelijk Leuven (1-4) en Daring (0-4), nu ook mathematisch zeker van hun plek in de halve finale.

Audi Hockey League - Highlights Gantoise - Racing

Audi Hockey League - Highlights Racing - Waterloo Ducks

1 2 3 ... 22 23
dim@sports

© 2012, website powered by ONLI   |   editors