link bovenaan

Header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
Gouden Sticks : de laureaten zijn bekend !

17/03/2017 - Vrijdagavond 17 maart 2017 werden de beste spelers uit de Belgische hockey competitie gehuldigd naar aanleiding van de jaarlijkse uitreiking van de Gouden Sticks. Arthur Van Doren en Barbara Nelen zijn de grote winnaars van de avond.

Charlotte De Vos & JÚr˘me Truyens genomineerd voor de Hall of Fame van de EHF: stem nu mee !

10/03/2017 - Charlotte De Vos en Jérôme Truyens maken deel uit van de lijst van tien genomineerden die kans maken om opgenomen te worden in de bekende Hall of Fame van de European Hockey Federation (EHF).
Het is vanaf nu mogelijk om je stem online via de website van de EHF uit te brengen voor onze twee Belgische legends. Vergeet dus zeker niet je stem uit te brengen en vertel het voort...
De stemming loopt af op 1 april. Uiteindelijk zullen er drie spelers worden toegevoegd aan de Hall of Fame van de EHF. De uitslag wordt deze zomer bekendgemaakt tijdens het EK in Amsterdam.

Twee Belgische scheidsrechters op de World League 2 in Belfast !

7/03/2017 - Van 11 t.e.m. 19 maart vindt de tweede ronde van de World League bij de mannen plaats in de Noord-Ierse hoofdstad: Belfast. Aangezien onze Red Lions al gekwalificeerd zijn voor de halve finales van de World League in juli (Johannesburg), zullen zij dus niet aanwezig zijn op dit toernooi. Twee van onze Belgische internationale scheidsrechters zullen wel de oversteek maken richting Belfast...

France 2 ge´nteresseerd in het fenomeen rond hockey in BelgiŰ

Female Umpiring Award 2016 - Laurine Delforge

Male Rising Star of the Year 2016 - Arthur van Doren

Male Player of the Year 2016 - John-John Dohmen

Drie Belgen beste van de wereld !

23/02/2017 - John-John Dohmen is gekroond tot FIH Player of the Year, Arthur Van Doren is FIH Rising Star of the Year en scheidsrechter Laurine Delforge wint de FIH Umpiring Award. Hockey Belgium rules !
 

Volg morgen LIVE de uitreiking van de Hockey Stars Awards.

22/02/2017 - Morgenvroeg om 9u45 zal de FIH de winnaars van de prestigieuze Hockey Stars Awards in het Indische Chandigarh bekendmaken. Tijdens deze ceremonie (start om 8u00) zullen de beste speler (M/V), de beste coach (M/V), de beste belofte (M/V) en de beste scheidsrechter (M/V) van 2016 op wereldniveau bekroond worden. Wordt John-John Dohmen morgen verkozen tot 'beste speler ter wereld'? Sleept Arthur Van Doren de prijs binnen van beste opkomende ster ter wereld? Is Vincent Vanasch de beste doelman ter wereld? Zal onze bondscoach Shane McLeod verkozen worden tot beste coach? Of gaat Laurine Delforge aan de haal als 's werelds beste scheidsrechter na haar prachtig parcours van afgelopen zomer?

Deze uitreiking zal u morgen  om 8u00 LIVE kunnen volgen via het Youtube kanaal van de FIH en alle ‘backstage’ verhalen via de Twitter , Instagram en Snapchat van de FIH.
Klik op 'lees meer' om alle genomineerden te bekijken.

Nieuw partnership Domo« Sports Grass en Belgische Hockey Bond

21/02/2017 - Met een ledentoename van 9 à 10% per jaar sinds verschillende jaren en een ledenstop in meerdere clubs, is één van de grote uitdagingen voor het Belgische hockey een serieuze uitbreiding van de hockeyinfrastructuur in België. In dit kader hebben Domo® Sports Grass en de Koninklijke Belgische Hockey Bond besloten om de komende drie jaar samen te werken.

1 2 3 ... 28 29
© 2012, website powered by ONLI   |   editors