link bovenaan

Header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
Belgian Hockey Finals - Heb jij je tickets al ?

De tijd vliegt en voor je het weet is het zover... De Belgian Hockey Finals staan voor de deur. Bij Braxgata in Boom, ideaal gelegen tussen Antwerpen en Brussel in... waar ze weten hoe ze er een waar hockeyfeest van moeten maken. Herinner je je het fameuze EK van 2013 op dezelfde club?

Stick to Fair-play - een nieuwe bewustzijnscampagne over Fair-play en respect

ONZE WAARDEN, WE GAAN ERVOOR!

Herinnert u zich nog de allereerste keer dat u uw kind naar de hockey bracht.
De eerste stick, het eerste doelpunt, de nieuwe vriend(innet)jes... Voor jou was het belangrijk dat zij/hij in de buitenlucht kon sporten, dat zij/hij het teamgevoel leerde kennen, dat zij/hij kon openbloeien en vooral plezier maken.
Dit is de essentie van onze prachtige sport.
Om ervoor te zorgen dat hockey deze waarden kan blijven doorgeven, is het van essentieel belang dat de sport zijn natuur niet verliest. Dit is ons aller verantwoordelijkheid.

Het programma van de Pro League (2019) is bekend!

6/02/2018 - De Internationale Federatie heeft het programma van de "Pro League" gepubliceerd, dat in 2019 zal worden gespeeld. De Red Lions spelen op 19 januari 2019 in Spanje de eerste wedstrijd van deze gloednieuwe competitie.

Ter herinnering: vanaf januari 2019 wordt er een nieuwe topcompetitie van wereldklasse gehouden. Het is eigenlijk bedoeld om de World League te vervangen, maar ook om de hockey fans van de nationale ploegen samen te brengen. Deze wedstrijden zullen gespeeld worden in heen- en terugwedstrijden. "Van onze kant hebben we zoveel mogelijk aansluiting gezocht bij het Belgische kampioenschap", legt Serge Pilet, secretaris-generaal van de KBHB, uit. "Uiteindelijk spelen we eind april en eind mei een paar wedstrijden en in juni spelen we het merendeel van de wedstrijden" voegt Pilet hier verder nog aan toe. Klik op 'lees meer' voor meer informatie.

Belfius Indoor Finals 2018 : programma en resultaten

29/01/2018 - Dit weekend vinden de Belfius Indoor Finals 2018 plaats in Charleroi. Hieronder het programma en alle resultaten.

CÚline Martin-Schmetz en Sebastien Michielsen gepromoveerd door de FIH!

3/02/2018 – Céline Martin-Schmetz werd onlangs door het Scheidsrechterscomité van de FIH gepromoveerd tot het "World Development Panel". Verder heeft de FIH ook onze scheidsrechter Sebastien Michielsen gepromoveerd tot Grade 1 International Umpire ! Proficiat Céline en Sebastien, de KBHB wenst jullie nog een succesvolle scheidsrechters carrière! Foto:

Twee Belgische scheidsrechters zijn benoemd voor de volgende internationale toernooien

2/02/2018 - De Europese Hockey Federatie heeft onlangs de benoeming van scheidsrechters aangekondigd die zij zal aanduiden voor de 16e en 8e finale van de EHL. De wedstrijden vinden plaats in Rotterdam van 30 maart tot en met 2 april. Michaël Pontus zal als Belgische scheidsrechter optreden tijdens dit toernooi. Langs de kant van de clubs zullen Racing, Herakles en Dragons onze kleuren vertegenwoordigen.

Onze 5 Belgen in de Top 3 van de beste spelers ter wereld !

26-01-2018 – Vanmorgen heeft de Internationale Hockey Federatie (FIH) al een tipje van de sluier  opgelicht omtrent de toekomstige winnaars van de Hockey Stars Awards door telkens de Top 3 voor elke categorie te onthullen. Ter herinnering, deze titel beloont de beste spelers ter wereld.

Victor Wegnez, de tweede Belgische Rising Star ?

30/12/2017 - Vorig jaar werd onze landgenoot Arthur Van Doren, tijdens de ceremonie van de Hockey Stars Awards in India, gekroond tot « Rising Star » van het jaar. Eindelijk een bekroning van internationaal formaat! Dit jaar is Arthur niet alleen genomineerd als speler van het jaar, maar word hij ook genomineerd in de categorie Rising Star. Nog meer positief nieuws: een andere Red Lion is ook genomineerd in deze categorie ! We hebben het over niemand minder dan Victor Wegnez !

Het uur van de waarheid voor Vincent Vanasch ?

26/12/2017 - Ook een andere Belgische doelwachter werd onlangs genomineerd voor de Hockey Stars Awards.
We hebben het hier uiteraard over onze “Wall”, Vincent Vanasch. Zal deze grote speler deze keer in de prijzen vallen?

Binnenkort een nieuwe prijs voor de beste internationale belofte van 2016?

23/12/2017 - Net zoals onze doelvrouw Aisling D’Hooghe, is ook Arthur Van Doren één van die jonge spelers die barsten van het talent! Ook hij is genomineerd voor Beste Speler van de Wereld en dat op 23-jarige leeftijd !

1 2 3 ... 33 34
© 2012, website powered by ONLI   |   editors