link bovenaan

Header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
Arbitrage in België – De programma’s 'Youth TALENTS' & 'Futop'

22/05/2017 - De Delhaize Districts Trophy vindt dit jaar plaats op 27 en 28 mei op de terreinen van RAHC (St Job in’t Goor). Tijdens dit finale toernooi komen alle beste U13 en U14 spelers en speelsters van het land aan beurt, maar het is ook de uitgelezen kans om een andere onmisbare categorie te observeren, nl. de scheidsrechters. De “Districts” zijn tevens ook de uitgelezen kans om onze Belgische beloftevolle scheidsrechters naar voren te schuiven.
Foto: Laurent Faucon

Gérald Duby, de nieuwe High Performance Operations Manager

10/05/2017 - De KBHB heeft onlangs Gérald Duby aangeworven als High Performance Operations Manager. Hij krijgt een centrale rol toebedeeld binnen het High Performance team, als budgetverantwoordelijke en coördinator binnen het departement. Verder zal hij de verschillende onderhandelingen met de sportieve staf, de spelers en de andere dienstverleners leiden. Uiteindelijk zal hij ook instaan voor het rapporteren alles aan de voornaamste “stakeholders”, zoals het BOIC, Sport Vlaanderen en Adeps. Gérald is officieel op 2 mei van start gegaan bij de KBHB en vervangt hierbij Tom Pirenne. 

De nieuwe Auping boxspring : comfort in elke laag

18/04/2017 - Iedere dag uitgerust wakker worden. Niets is fijner als hockey speler dan je dag energiek beginnen en een goede nachtrust helpt je daarbij. Elke laag in de nieuwe Auping boxspring is met zorg ontwikkeld voor de juiste ondersteuning en ventilatie...

Nathan Stenier, onze nieuwe International Indoor Umpire

18/04/2017 - Nathan Stenier (25) heeft slechts twee jaar als scheidsrechter in zaal gefloten en is onlangs door de FIH gepromoveerd tot “International Indoor Umpire”. Deze jonge scheids is op zeven jarige leeftijd beginnen hockeyen op Léopold HC en werd recent beloond voor zijn goede prestaties tijdens zijn eerste Club Trophy toernooi in Kroatië in februari 2017. Gefeliciteerd Nathan !

Gouden Sticks : de laureaten zijn bekend !

17/03/2017 - Vrijdagavond 17 maart 2017 werden de beste spelers uit de Belgische hockey competitie gehuldigd naar aanleiding van de jaarlijkse uitreiking van de Gouden Sticks. Arthur Van Doren en Barbara Nelen zijn de grote winnaars van de avond.

Charlotte De Vos & Jérôme Truyens genomineerd voor de Hall of Fame van de EHF: stem nu mee !

10/03/2017 - Charlotte De Vos en Jérôme Truyens maken deel uit van de lijst van tien genomineerden die kans maken om opgenomen te worden in de bekende Hall of Fame van de European Hockey Federation (EHF).
Het is vanaf nu mogelijk om je stem online via de website van de EHF uit te brengen voor onze twee Belgische legends. Vergeet dus zeker niet je stem uit te brengen en vertel het voort...
De stemming loopt af op 1 april. Uiteindelijk zullen er drie spelers worden toegevoegd aan de Hall of Fame van de EHF. De uitslag wordt deze zomer bekendgemaakt tijdens het EK in Amsterdam.

Twee Belgische scheidsrechters op de World League 2 in Belfast !

7/03/2017 - Van 11 t.e.m. 19 maart vindt de tweede ronde van de World League bij de mannen plaats in de Noord-Ierse hoofdstad: Belfast. Aangezien onze Red Lions al gekwalificeerd zijn voor de halve finales van de World League in juli (Johannesburg), zullen zij dus niet aanwezig zijn op dit toernooi. Twee van onze Belgische internationale scheidsrechters zullen wel de oversteek maken richting Belfast...

France 2 geïnteresseerd in het fenomeen rond hockey in België

Female Umpiring Award 2016 - Laurine Delforge

Male Rising Star of the Year 2016 - Arthur van Doren

1 2 3 ... 28 29
© 2012, website powered by ONLI   |   editors