link bovenaan

Header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
Female Umpiring Award 2016 - Laurine Delforge

Male Rising Star of the Year 2016 - Arthur van Doren

Male Player of the Year 2016 - John-John Dohmen

Drie Belgen beste van de wereld !

23/02/2017 - John-John Dohmen is gekroond tot FIH Player of the Year, Arthur Van Doren is FIH Rising Star of the Year en scheidsrechter Laurine Delforge wint de FIH Umpiring Award. Hockey Belgium rules !
 

Volg morgen LIVE de uitreiking van de Hockey Stars Awards.

22/02/2017 - Morgenvroeg om 9u45 zal de FIH de winnaars van de prestigieuze Hockey Stars Awards in het Indische Chandigarh bekendmaken. Tijdens deze ceremonie (start om 8u00) zullen de beste speler (M/V), de beste coach (M/V), de beste belofte (M/V) en de beste scheidsrechter (M/V) van 2016 op wereldniveau bekroond worden. Wordt John-John Dohmen morgen verkozen tot 'beste speler ter wereld'? Sleept Arthur Van Doren de prijs binnen van beste opkomende ster ter wereld? Is Vincent Vanasch de beste doelman ter wereld? Zal onze bondscoach Shane McLeod verkozen worden tot beste coach? Of gaat Laurine Delforge aan de haal als 's werelds beste scheidsrechter na haar prachtig parcours van afgelopen zomer?

Deze uitreiking zal u morgen  om 8u00 LIVE kunnen volgen via het Youtube kanaal van de FIH en alle ‘backstage’ verhalen via de Twitter , Instagram en Snapchat van de FIH.
Klik op 'lees meer' om alle genomineerden te bekijken.

Nieuw partnership Domo® Sports Grass en Belgische Hockey Bond

21/02/2017 - Met een ledentoename van 9 à 10% per jaar sinds verschillende jaren en een ledenstop in meerdere clubs, is één van de grote uitdagingen voor het Belgische hockey een serieuze uitbreiding van de hockeyinfrastructuur in België. In dit kader hebben Domo® Sports Grass en de Koninklijke Belgische Hockey Bond besloten om de komende drie jaar samen te werken.

Antwerpen gaststad voor het EK hockey 2019

31/01/2017 - De Europese Hockey Federatie en de Koninklijke Belgische Hockey Bond hebben de EuroHockey Championships 2019 toegekend aan Antwerpen. Het epicentrum van dit evenement zal zich situeren op het sportcentrum Wilrijkse Plein. Sporting A, de sportdienst van de stad, investeerde hier recent in hoogwaardige hockeyinfrastructuur.

Sligro Food Group neemt Belgische groothandel ISPC over

24/01/2017 - Het Nederlandse Sligro Food Group is al jaren trouwe en enthousiaste partner van het Belgische hockey en van de Belgische nationale teams. Het bedrijf heeft eerder deze week aangekondigd dat het de Belgische groothandel ISPC overneemt!
Benieuwd naar het persbericht, klik snel op deze link.
Foto: Marc Lequint 

EHF Indoor/Outdoor – Aanduidingen 2017 voor de Belgische officials

18/01/2017 - België heeft jongstleden 29 aanduidingen gekregen voor zijn officials en zal het komende jaar als klein land goed vertegenwoordigd zijn op kleine en grote toernooien.
Klik op 'lees meer' om de lijst van officials die werden aangeduid te bekijken!

Nieuwe belangrijke aanwervingen voor onze nationale teams

16/01/2017 - Bij de start van dit nieuwe jaar is de Koninklijke Belgische Hockey Bond verheugd om de aanstelling te mogen aankondigen van een aantal kwaliteitsvolle mensen in de omkadering van onze nationale teams. 
Klik op 'lees meer' om verder te lezen. 

1 2 3 ... 27 28
© 2012, website powered by ONLI   |   editors