link bovenaan

Header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
Indoor Red Lions - Ook 2e wedstrijd tegen AustraliŽ wordt overtuigend gewonnen

19/01/2017 - De Indoor Red Lions hebben de afgelopen dagen twee oefenwedstrijden gewonnen tegen Australië. Deze wedstrijden vonden plaats in Court-Saint-Etienne, waar de indoor finales vorig jaar hebben plaatsgevonden. Dinsdag won België met 9-5 cijfers, gisteren versloegen de Indoor Red Lions Australië met 8-3. 
Dinsdag waren volgende spelers opgeroepenom de wedstrijd te spelen: Matteo Gryspeerdt, Harold d’Haeyer, Tom De Groote, Renaud Pangrazio, Gilles Jacob, Maurice Dubois, Thibault Cornillie, Vandergracht Thomas, Pilou Maraite, Gaetan Dyckmans, Nicolas Vandiest, Thomas Vanneste.
Gisteren namen volgende spelers deel aan de oefenwedstrijd: Matteo Gryspeerdt, Harold d’Haeyer, Tom De Groote, Renaud Pangrazio, Gilles Jacob, Maxi Garreta, Thibault Cornillie, Viktor Pokorny, Pierre Louis Maraite, Gaetan Dyckmans, Max Pleinneveaux, Thomas Vanneste.

Foto: Laurent Faucon

Indoor Red Lions & Red Panthers in Court-St-Etienne op 17-18/01

12/01/2017 - Onze nationale indoor teams zullen op 17 en 18 januari twee vriendschappelijke wedstrijden spelen tegen Australië in het Parc à Mitrailles in Court-St-Etienne (Rue Belotte 3). 
Kom onze Indoor Red Lions & Red Panthers, reeds gekwalificeerd voor het Europees Kampioenschap dat in 2018 in België zal plaatsvinden, dinsdag en woensdag aanmoedigen. De toegang is gratis. 

Indoor - BelgiŽ Vs. AustraliŽ op 17 & 18 januari in Ukkel

22/12/2016 – Op dinsdag 17 en woensdag 18 januari 2017, spelen de Indoor Red Panthers en Lions twee oefenwedstrijden tegen Australië. Kom gerust onze nationale ploegen aanmoedigen! De wedstrijden gaan door in de indoor zaal van Royel Uccle Sport HC (adres: Chaussée de Ruisbroek 18, 1180 Ukkel).
Foto: Laurent Faucon 

- dinsdag 17/01: vrouwen (19:30) & mannen (21:00)
- woensdag 18/01: vrouwen (19:30) & mannen (21:00)

Indoor Red Lions & Red Panthers in Kortrijk op 17-18/12

9/12/2016 - Onze nationale indoor teams zullen tijdens het weekend van 17 en 18 december aanstaande enkele vriendschappelijke wedstrijden spelen op de Sportcampus Lange Munte te Kortrijk (Bad Godesberglaan 22).
Tevens zal een clinic voor kinderen tussen 8 en 12 jaar georganiseerd worden, geleid door de spelers en speelsters van de indoor nationale ploeg.
Onze Indoor Red Lions & Red Panthers, reeds gekwalificeerd voor het Europees Kampioenschap dat in 2018 in België zal plaatsvinden, zullen met plezier de technieken van het indoor hockey bijbrengen. 
Graag inschrijven via volgend adres: justine.mahiat@hockey.be voor donderdag 15/12. Kom in grote getallen!

Indoor Red Lions & Red Panthers in Kortrijk op 17-18/12

EuroHockey Indoor Men dag 3 - BelgiŽ wint goud met 15 op 15

17/01/2016 - 5 gespeelde wedstrijden en evenveel overwinningen voor de Belgen op het EuroHockey Championship II in Espinho (Portugal). De laatste wedstrijd, tegen Frankrijk, had niet dezelfde intensiteit als die van gisteren tegen Engeland. België kon pas op het einde van de wedstrijd echt het verschil maken en won uiteindelijk van 'les Bleus' met 7-3.

Wanneer we de balans opmaken van het w-e, kunnen we zeggen dat de mannen van Anthony Potter hun gouden medaille en promotie naar de A groep dik verdiend hebben. Dankzij dit resultaat maken ze zelfs kans om naar het WK indoor 2018 te mogen in Argentinië. Maar dit hangt af van een beslissing van de FIH, die hopelijk snel genomen zal worden. 

Bekijk hier de resultaten en het klassement.

EuroHockey Indoor Men dag 2 - BelgiŽ promoveert naar EuroHockey Championship I !

16/01/2016 - Na de twee overinningen van gisteren (Oekraïne & Portugal), hebben de Belgen ook vandaag hun twee wedstrijden gewonnen op het EuroHockey Indoor Championship II in Espinho (Portugal). In de derde en laatste poulewedstrijd werd Denemarken met 10-4 ingeblikt. België eindigde zo eerste in groep B en moest vanavond vol aan de bak tegen Engeland, winnaar van groep A. In een uiterst spannende wedstrijd haalden de Belgen uiteindelijk de overwinning binnen (5-4).
België staat zo aan de leiding van groep C en speelt z'n laatste wedstrijd deze zondag om 13u50 tegen Frankrijk. Door de 4 overwinningen van de afgelopen twee dagen zijn de Belgen zeker van de eerste plaats op dit tornooi. Dit betekent een welverdiende promotie naar het EuroHockey Indoor Championship I.

Bekijk hier het programma en het klassement.
Livestreaming van de wedstrijden.

EuroHockey Indoor Men dag 1 - Belgen verslaan OekraÔne en Portugal

15/01/2016 – Op de eerste dag van de EuroHockey Indoor Championships II in Espinho (Portugal, 15-17/01) hebben de Belgische mannen hun eerste 2 wedstrijden gewonnen. Oekraïne werd met 8-3 verslagen, gastland Portugal verloor met 6-9. België staat hiermee eerste in poule B.
Morgen om 13u30 spelen de Belgen hun laatste poulewedstrijd tegen Denemarken.

Bekijk hier het programma en het klassement.
Livestreaming van de wedstrijden.

Indoor - Selectie EK heren bekend

23/12/2015 – Afgelopen w-e zal heeft de derde editie van het Indoor Vier Landen Toernooi (heren) plaatsgevonden in het WEX in Marche-en-Famenne. Onze Belgische indoor ploeg is er na één overwinning, één gelijkspel en twee nederlagen op een tweede plaats geëindigd.
Op basis van dit Vier Landen Toernooi heeft de staf van de nationale ploeg de definitieve selectie van 12 spelers bekendgemaakt voor het EK Indoor, dat zal plaatsvinden van 15 tot 17 januari in Espinho (Portugal). 
Klik op 'lees meer' om de selectie en de resultaten van het afgelopen weekend te bekijken.
Foto: Marc Lequint

Nationale indoor ploeg - De bondscoach kondigt selectie aan

14/12/2015 – Anthony POTTER (43), de hoofdcoach van de nationale zaalhockey mannen, heeft vandaag zijn selectie van 14 spelers aangekondigd, die zullen deelnemen aan het Vier Landen Toernooi van komend w-e. Klik op ‘lees meer’ om de selectie en het programma van het Vier Landen Toernooi te bekijken. 

Komend w-e zal de derde editie van het Indoor Vier Landen Toernooi (heren) worden georganiseerd in het WEX in Marche-en-Famenne. U zal er de teams van Schotland, Engeland, Frankrijk en België in actie zien, die zich voorbereiden op het EK Indoor, dat zal plaatsvinden van 15 tot 17 januari in Espinho (Portugal).
Het toernooi wordt georganiseerd in het kader van de Sljivo Challenge, het grootste indoor voetbal toernooi van Europa, en vormt dus een mooie context voor de promotie van het zaalhockey.
Foto: Xavier Piron 

1 2
© 2012, website powered by ONLI   |   editors