link bovenaan

Header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
Indoor World Cup 2018 - Het avontuur eindigt in de kwartfinale voor BelgiŽ.

9/02/2018 - Na een redelijke moeizame start op dit toernooi, hebben de Indoor Red Lions zich wel herpakt om zich dan vanochtend tegen Zuid-Afrika te kwalificeren voor de kwartfinale van het WK. De verwachtingen waren hoog voor deze kwartfinale tegen Australië op vrijdagavond in Berlijn.

Klik op' lees meer'.
Foto's: P. Demaret

Indoor World Cup 2018 - BelgiŽ verslaat Zuid-Afrika en stoot door naar kwartfinale!

9/02/2018 – Deze ochtend rondden de Indoor Red Lions hun vijfde en laatste wedstrijd van de groepsfase af tegen Zuid-Afrika op het WK indoor hockey in Berlijn. Een wedstrijd die de Belgen moesten winnen om een kans te maken om alsnog door te stoten in dit toernooi. De Indoor Red Lions hebben dit gevecht tot een goed einde gebracht en konden overtuigend het veld verlaten met een knappe 2-8 overwinning! Ze halen hierdoor de beoogde top 6 plaats. Maar belangrijker, vanavond om 21u30 wacht hen een kwartfinale tegen Australië. Alles is mogelijk!

Foto: Ph. Demaret

Indoor World Cup 2018 - programma en resultaten Indoor Red Lions

7/02/2018 - Onze Indoor Red Lions, onlangs gekroond tot Europese vice-kampioen in Antwerpen, nemen deel aan het WK indoor hockey in Berlijn. Voor meer info, programma, resultaten en live streaming, klik op 'lees meer' 
Foto: PHDPH.com

Indoor World Cup 2018 Ė Indoor Red Lions buigen het hoofd voor Rusland !

8/02/2018 - Onze Indoor Red Lions hebben vandaag hun derde wedstrijd van het WK met 4-5 verloren van de nummer vier op de wereldranglijst, nl. Rusland. Momenteel staat België op een vijfde plaats in poule B. Vanavond om 20:40 staat er een zeer belangrijke wedstrijd op het programma voor onze Belgen. Ze nemen het op tegen Zwitserland, de nummer acht op de ranking.

Foto's: Ph. Demaret

Indoor World Cup 2018 Ė De Indoor Red Lions spelen gelijk tegen Iran !

7/02/2018 - Na de zware 7-2 nederlaag van vanmiddag tegen Europees kampioen Oostenrijk, speelden de Indoor Red Lions vanavond hun tweede poule wedstrijd tegen Iran, de nummer zeven op de wereldranglijst. Het werd een evenwichtige wedstrijd waar beide ploegen drie keer konden scoren. 
Foto's: Ph. Demaret

Indoor World Cup 2018 Ė De Indoor Red Lions starten met een valse noot tegen Oostenrijk

7/02/2018 - Vandaag startte voor de Indoor Red Lions het indoor WK in Berlijn met een eerste wedstrijd tegen Europees kampioen en nummer 2 op de wereldranglijst, Oostenrijk. En ondanks beloftevolle prestaties tegen deze zelfde ploeg op het EK in Antwerpen enkele weken geleden (3-3 en 4-4), kregen de Belgen vandaag een redelijk zware nederlaag te verwerken: het werd 2-7.

Foto's: Ph. Demaret

Indoor Red Lions - Selectie Indoor Hockey World Cup in Berlijn

29/01/2018 - Alexandre de Chaffoy, de bondscoach van de nationale indoorploeg, heeft vandaag zijn selectie voor de wereldbeker bekend gemaakt.  Na de Belfius EuroHockey Indoor Championship die begin januari plaatsvond in België in de Lotto Arena, zullen onze Indoor Red Lions over tien dagen (7-11/2) weer paraat staan voor het volgende indoor event. Zij zullen in Berlijn tegen de twaalf beste landen ter wereld moeten strijden.
Klik op 'lees meer' om de selectie te ontdekken.
Foto: PHDPH.com

Indoor Red Lions - BelgiŽ speelt 6-6 gelijk tegen AustraliŽ !

26/01/2018 - De Indoor Red Lions hebben gisteravond hun laatste voorbereidingswedstrijd afgerond tegen Australië in Court-Saint-Etienne. De ploeg van Alexandre de Chaffoy is in volle voorbereiding voor de  Indoor Hockey World Cup die over twaalf dagen van start gaat (7-11/02/2018 – Berlijn).
Foto: Marc Lequint

Indoor Red Lions Ė Oefenwedstrijd tegen AustraliŽ draait uit op een 7-5 overwinning voor BelgiŽ.

20/01/2018 – Onze kersverse Europese Indoor vice-kampioenen, de Indoor Red Lions , zijn in volle voorbereiding voor de Indoor Hockey World Cup (7-11/02/2018 – Berlijn) en hebben deze middag een oefenpot gespeeld tegen Australië (FIH #11) in het sportcomplex Neerstalle in Ukkel.
Foto: PHDPH

Indoor Red Lions nemen het zaterdag op tegen AustraliŽ in Ukkel

Onze kersverse Europese Indoor vice-kampioenen, de Indoor Red Lions , zijn in volle voorbereiding voor de Indoor Hockey World Cup (7-11/02/2018 – Berlijn) en zullen zaterdag 20 januari om 14u30 een oefenwedstrijd spelen tegen Australië (FIH #11) op Uccle Sport.
De Indoor Red Panthers strijden ook vandaag verder aan de Belfius EuroHockey Indoor Championship II, ook op Uccle Sport ! De uitgelezen kans om onze twee nationale indoorploegen aan het werk te zien en aan te moedigen.

Meer informatie, klik hier !

1 2 3 4
© 2012, website powered by ONLI   |   editors