link bovenaan

Header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
Indoor Red Panthers - BelgiŽ wint laatste oefenduel 4-2 van AustraliŽ !

27/01/2018 - De Indoor Red Panthers hebben gisteravond hun laatste oefenwedstrijd van het indoorzeisoen afgerond tegen Australië in Court-Saint-Etienne. De ploeg van bondscoach Sven van der Most speelde een goede wedstrijd tegen een ploeg in voorbereiding voor het WK dat in februari van start gaat.

Belfius EK Indoor Red Panthers - BelgiŽ verslaat Wales met monsterscore: 7-0 !

20/01/2018 – Na de twee knappe overwinningen van onze Indoor Red Panthers op dag 1 van het Belfius Indoor EK in Ukkel, moesten de Belgen hun laatste poulewedstrijd spelen tegen Wales (EHF #24). De Belgische damesploeg zorgde weer voor veel entertainment in het sportcomplex van Neerstalle in Ukkel door Wales met maar liefst 7-0 de pan in te hakken.
Foto: Piron

Belfius EK Indoor Red Panthers Ė Sterk BelgiŽ maakt Schotland met 5-0 in !

19/01/2018 – Na de 4-0 overwinning van deze middag tegen Kroatië, speelden de Indoor Red Panthers deze avond hun tweede wedstrijd in het sportcomplex van Neerstalle in Ukkel tegen de EHF nummer 16, Schotland. Deze avond speelden de Indoor Red Panthers met een zwarte rouwband en werd er een minuut stilte gehouden ter ere van Xavier Blockmans die vorige week spijtig genoeg is overleden.

Foto: PHDPH.com


Belfius EK Indoor Red Panthers Ė BelgiŽ wint gemakkelijk van KroatiŽ met 4-0 !

19/01/2018 – Onze Indoor Red Panthers hebben deze middag hun eerste wedstrijd van het EK gespeeld in het sportcomplex van Neerstalle in Ukkel. Voor een luidruchtig publiek van 700 toeschouwers hebben de dames van bondscoach Sven van der Most hun eerste overwinning binnengehaald.
Foto: V. Eloy

Indoor Red Panthers - Koop je tickets voor het EK ter plaatse - online niet meer mogelijk !

16/01/2018 - Na het ongelooflijke parcours van onze Indoor Red Lions waar zij voor eigen publiek, in de Lotto Arena, de zilveren medaille hebben gewonnen, is het nu ook de beurt aan onze Indoor Red Panthers ! Zij treden het komende weekend in volle actie tijdens de Belfius EuroHockey Indoor Championship II op Uccle Sport.
De doelstelling is ongetwijfeld om zondag op de hoogste trede van het podium te mogen staan ! Niet meer, niet minder ! Inderdaad, onze Indoor Red Panthers hopen hierdoor te kunnen stijgen naar het hoogste Europese Indoor kampioenschap.

De wedstrijden gaan door van vrijdag 19 t.e.m. zondag 21 januari op Uccle Sport. Tickets kan u rechtstreeks aan de kassa aankopen, online is het niet meer mogelijk om je tickets te bestellen!

 Klik hier voor meer informatie rond dit Europees kampioenschap.

Indoor Red Panthers - Selectie Belfius EuroHockey Indoor Championship II

13/01/2018 - Bondscoach Sven Van Der Most heeft zijn selectie bekend gemaakt voor de Belfius EuroHockey Indoor Championship II van de Indoor Red Panthers dat van 19 januari t.e.m. 21 januari in Ukkel zal doorgaan.  
Klik snel op 'lees meer' om de lijst van 12 speelsters te ontdekken. 

Indoor Red Panther Ophťlie Duquesne aan de slag bij Europese Hockey Federatie

28/09/2017 - Ophélie Duquesne (23), Indoor Red Panther en speelster bij Wellington T.H.C., is aan de slag bij de Europese Hockey Federatie. Duquesne is er verantwoordelijk voor de financiën en administratie en is de assistente van de voorzitster, Marijke Fleuren.
We wensen de voormalige stagiaire bij de KBHB alle succes toe bij haar nieuwe uitdaging, waar ze passie en werk kan combineren.

Indoor Red Panthers - Aussies te sterk voor BelgiŽ

19/01/2017 - Onze vrouwelijke nationale indoor hockey ploeg heeft er twee oefenwedstrijden afgewerkt tegen Australië in het Parc à Mitrailles te Court-Saint-Etienne. De Aussies trokken twee maal aan het langste einde en wonnen beide wedstrijden met 6-3 en een nipte 4-3 score. Net zoals onze Belgische Indoor Red Lions, zijn onze dames reeds gekwalificeerd voor het Europees Kampioenschap dat in 2018 in België zal plaatsvinden.
Selectie Indoor Red Panthers: Corthouts Caroline, De Naeyer Laure, Delforge Laurine, Dessert Stéphanie, Duchatelet Oceane, Duquesne Ophélie, Es Yelana, Picard Elodie, Ronquetti Marie, Van der Gracht Charlotte, Vingerhoest Margot.  

Foto: Laurent Faucon

EuroHockey Indoor Women dag 3 - BelgiŽ speelt laatste wedstrijd 3-3 tegen OekraÔne

24/01/2016 – Op de derde dag van het EuroHockey Indoor Championship 2016 in Minsk (Wit-Rusland, 22-14/01) hebben de Belgische vrouwen hun laatste wedstrijd tegen Oekraïne met een gelijkspel (3-3) beëindigd. De dames eindigen zo op de laatste plaats en zakken spijtig genoeg, samen met Oostenrijk, naar de Europese B divisie.
In de finale heeft Nederland overtuigend gewonnen van Polen (6-2).
Eindklassement: 1. Nederland - 2. Polen - 3. Wit-Rusland - 4. Duitsland - 5. Oekraïne - 6. Tsjechië - 7. Oostenrijk - 8. België.

Bekijk hier het programma en het klassement.

EuroHockey Indoor Women dag 2 - BelgiŽ verliest van Nederland en speelt gelijk tegen Oostenrijk

23/01/2016 – Op de tweede dag van de EuroHockey Indoor Championships 2016 in Minsk (Wit-Rusland, 22-14/01) hebben de Belgische vrouwen hun eerste wedstrijd tegen Nederland (Europees én wereldkampioen) met 5-1 verloren. Om 13u30u speelden de dames hun eerste wedstrijd van poule C (degradatiepoule) tegen Oostenrijk. De wedstrijd eindigde op een 2-2 gelijkspel.

Dit betekent dat de Belgische dames met 1 punt helemaal onderaan het klassement staan, op dezelfde hoogte als Oostenrijk. Zelfs alhebben ze niks meer in eigen handen, zal winst morgen tegen Oekraïne (8u Belgische tijd) een must zijn, willen de Belgen nog een sprankeltje hoop behouden om zich te handhaven in divisie A.
Deze wedstrijd zal LIVE te volgen zijn via het Youtube kanaal van de FIH.

Bekijk hier het programma en het klassement.

1 2 3 4 5
© 2012, website powered by ONLI   |   editors