link bovenaan

Header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
Indoor Red Panthers - Bestel je online tickets voor het EK dat vrijdag van start gaat !

16/01/2018 - Na het ongelooflijke parcours van onze Indoor Red Lions waar zij voor eigen publiek, in de Lotto Arena, de zilveren medaille hebben gewonnen, is het nu ook de beurt aan onze Indoor Red Panthers ! Zij treden het komende weekend in volle actie tijdens de Belfius EuroHockey Indoor Championship II op Uccle Sport.
De doelstelling is ongetwijfeld om zondag op de hoogste trede van het podium te mogen staan ! Niet meer, niet minder ! Inderdaad, onze Indoor Red Panthers hopen hierdoor te kunnen stijgen naar het hoogste Europese Indoor kampioenschap.

De wedstrijden gaan door van vrijdag 19 t.e.m. zondag 21 januari op Uccle Sport. Klik hier voor tickets en meer informatie rond dit Europees kampioenschap.

Indoor Red Panthers - Selectie Belfius EuroHockey Indoor Championship II

13/01/2018 - Bondscoach Sven Van Der Most heeft zijn selectie bekend gemaakt voor de Belfius EuroHockey Indoor Championship II van de Indoor Red Panthers dat van 19 januari t.e.m. 21 januari in Ukkel zal doorgaan.  
Klik snel op 'lees meer' om de lijst van 12 speelsters te ontdekken. 

Indoor Red Panther Ophťlie Duquesne aan de slag bij Europese Hockey Federatie

28/09/2017 - Ophélie Duquesne (23), Indoor Red Panther en speelster bij Wellington T.H.C., is aan de slag bij de Europese Hockey Federatie. Duquesne is er verantwoordelijk voor de financiën en administratie en is de assistente van de voorzitster, Marijke Fleuren.
We wensen de voormalige stagiaire bij de KBHB alle succes toe bij haar nieuwe uitdaging, waar ze passie en werk kan combineren.

Indoor Red Panthers - Aussies te sterk voor BelgiŽ

19/01/2017 - Onze vrouwelijke nationale indoor hockey ploeg heeft er twee oefenwedstrijden afgewerkt tegen Australië in het Parc à Mitrailles te Court-Saint-Etienne. De Aussies trokken twee maal aan het langste einde en wonnen beide wedstrijden met 6-3 en een nipte 4-3 score. Net zoals onze Belgische Indoor Red Lions, zijn onze dames reeds gekwalificeerd voor het Europees Kampioenschap dat in 2018 in België zal plaatsvinden.
Selectie Indoor Red Panthers: Corthouts Caroline, De Naeyer Laure, Delforge Laurine, Dessert Stéphanie, Duchatelet Oceane, Duquesne Ophélie, Es Yelana, Picard Elodie, Ronquetti Marie, Van der Gracht Charlotte, Vingerhoest Margot.  

Foto: Laurent Faucon

EuroHockey Indoor Women dag 3 - BelgiŽ speelt laatste wedstrijd 3-3 tegen OekraÔne

24/01/2016 – Op de derde dag van het EuroHockey Indoor Championship 2016 in Minsk (Wit-Rusland, 22-14/01) hebben de Belgische vrouwen hun laatste wedstrijd tegen Oekraïne met een gelijkspel (3-3) beëindigd. De dames eindigen zo op de laatste plaats en zakken spijtig genoeg, samen met Oostenrijk, naar de Europese B divisie.
In de finale heeft Nederland overtuigend gewonnen van Polen (6-2).
Eindklassement: 1. Nederland - 2. Polen - 3. Wit-Rusland - 4. Duitsland - 5. Oekraïne - 6. Tsjechië - 7. Oostenrijk - 8. België.

Bekijk hier het programma en het klassement.

EuroHockey Indoor Women dag 2 - BelgiŽ verliest van Nederland en speelt gelijk tegen Oostenrijk

23/01/2016 – Op de tweede dag van de EuroHockey Indoor Championships 2016 in Minsk (Wit-Rusland, 22-14/01) hebben de Belgische vrouwen hun eerste wedstrijd tegen Nederland (Europees én wereldkampioen) met 5-1 verloren. Om 13u30u speelden de dames hun eerste wedstrijd van poule C (degradatiepoule) tegen Oostenrijk. De wedstrijd eindigde op een 2-2 gelijkspel.

Dit betekent dat de Belgische dames met 1 punt helemaal onderaan het klassement staan, op dezelfde hoogte als Oostenrijk. Zelfs alhebben ze niks meer in eigen handen, zal winst morgen tegen Oekraïne (8u Belgische tijd) een must zijn, willen de Belgen nog een sprankeltje hoop behouden om zich te handhaven in divisie A.
Deze wedstrijd zal LIVE te volgen zijn via het Youtube kanaal van de FIH.

Bekijk hier het programma en het klassement.

EuroHockey Indoor Women dag 1 - Belgen starten met 2 nederlagen

22/01/2016 – Op de eerste dag van de EuroHockey Indoor Championships 2016 in Minsk (Wit-Rusland, 22-14/01) hebben de Belgische vrouwen hun eerste 2 wedstrijden van het EK verloren. België werd met 5-0 verslagen door Tsjechië. Om 14u speelden zij hun tweede wedstrijd tegen Polen, maar verloren deze match met 5-1. Charlotte vander Gracht scoorde het enige Belgische doelpunt van de dag. België staat hiermee op de vierde plaats in poule A met nul punten.
Morgen om 7u00 spelen de Belgen hun laatste poulewedstrijd tegen Nederland.

Bekijk hier het programma en het klassement.
Klik op 'lees meer' om het verslag van de eerste wedstrijd tegen Tsjechië te lezen. 

Nationale indoor ploeg - De bondscoach kondigt selectie aan

08/01/2016 – Pol Gantois, de hoofdcoach van de nationale zaalhockey dames, heeft vandaag zijn selectie van 12 speelsters aangekondigd, die zullen deelnemen aan het Europees kampioenschap dat zal plaatsvinden van 22 t.e.m. 24 januari 2016 in Minsk (Wit-Rusland). België zal er in poule A spelen tegen Polen, Nederland en Tsjechië. In poule B spelen Oekraïne, Duitsland, Oostenrijk en Wit-Rusland tegen elkaar.
Klik hier om het wedstrijdprogramma van de EuroHockey Indoor Championships 2016 te bekijken.
Klik op ‘lees meer’ om de selectie te bekijken.

BIH - EK indoor dames en heren

Zowel onze heren als dames hebben dit seizoen een Europees Kampioenschap op het programma staan. Van 15 tot 17 janurai nemen onze Belgische mannen deel aan de EuroHockey Indoor Championships II in Espinho (Portugal). De dames spelen van 22 tot 24 januari de EuroHockey Indoor Championships in Minsk (Wit-Rusland).

Indoor - KBHB stopt samenwerking met staf nationale indoor damesploeg

19/03/2015 - De KBHB en de staf van de nationale damesploeg zaalhockey (Quentin Noel T1 – Xavier Santolaria T2 – Renaud Mansy T3) hebben in gemeenschappelijk overleg beslist om een einde te maken aan hun samenwerking, na een balans te hebben opgemaakt van het WK Indoor te Leipzig.
De KBHB wenst de ganse staf te bedanken voor al het geleverde werk, met o.a. een onverwachte tweede plaats op het EK voor B-landen in Lithouwen, waardoor de ploeg promoveerde naar de A divisie en een allereerste kwalificatie voor het WK Indoor in de wacht sleepte.
Foto: FIH

1 2 3 4 5
© 2012, website powered by ONLI   |   editors