Header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
Indoor Club Cup - Racing verliest met 2-5 van Rot-Weiss Kln in finale van de Club Cup

18/02/2018 - Deze namiddag is Racing Club de Bruxelles er helaas niet in geslaagd om de finale van de EuroHockey Indoor Club Cup in het Zwitserse Wettingen te winnen. In de laatste wedstrijd van het toernooi was het Duitse Rot-Weiss Köln met 2-5 cijfers te sterk voor de Brusselse club.

Desondanks het verlies, willen we graag alle spelers en stafleden van Racing feliciteren voor deze mooie zilveren medaille !
Foto: PHDPH.com

Indoor Club Cup - Racing wint van het Russische Elektrostal en plaatst zich voor de finale van de Club Cup

18/02/2018 - Racing heeft zich gisteren in het Zwitserse Wettingen geplaatst voor de finale van de EuroHockey Indoor Club Cup op het hoogste Europese niveau. Racing Club de Bruxelles speelde gisteren 4-4 gelijk tegen het Russische Elektrostal en won nadien de shoot-outs serie met 3-2. Eerder die die dag versloeg de Brusselse club het Oostenrijkse SV Arminen met 4-3. 
Om 14u30 speelt Racing Club de Bruxelles de finale tegen het Duitse Rot-Weiss Köln.
Bekijk alle resultaten via de website van de EHF. Alle wedstgrijden kan u LIVE volgen via https://www.eurohockeytv.org/.
Foto: PHDPH.com

Indoor Club Cup - Racing speelt 3-3 tegen Complutense

17/02/2018 - Gisteren hebben de kersverse Belgische indoor kampioenen, Racing Club de Bruxelle in het Zwitserse Wettingen 3-3 gelijk gespeeld tegen de Spaanse landskampioen in de Champions Cup indoorhockey. In de voormiddag incasseerden de Brusselaars een pijnlijke 2-8 nederlaag tegen Amsterdam. De Belgische zaalhockeykampioen moet vandaag  in zijn derde groepswedstrijd tegen het Oostenrijkse Arminem minstens winnen om nog eens kans te maken op de halve finales.
Bekijk alle resultaten via de website van de EHF. Alle wedstgrijden kan u LIVE volgen via https://www.eurohockeytv.org/.
Foto: PHDPH.com

 

Belfius Indoor Finals 2018 - de indoorfinalisten zijn gekend!

2/02/2018 - In de Spiroudome en zusterzaal La Garenne in Charleroi, vonden vanavond de halve finales indoor plaats. De beste teams van het seizoen namen het tegen elkaar op met als doel om een ticket te veroveren voor de finales die morgen op dezelfde locatie zullen gespeeld worden.

Foto's: PHDPH.com

Indoor Hockey - I'm IN !

17/11/2017 - De KBHB legt de lat hoog voor het indoorseizoen dat over minder dan twee weken begint. Indoor hockey kent een ongelooflijke groeicurve en in 2018 vinden verschillende belangrijke (inter)nationale indoor events plaats in België. De KBHB speelt daarop in met een nieuwe en sterke communicatiecampagne: I'm IN(door).

Klik op Lees meer.

Indoor 2017-2018 belooft topseizoen te worden

26/09/2017 - Nog nooit had een indoorseizoen zoveel te bieden als het seizoen dat nu voor de deur staat. Allereerst is er de binnenlandse competitie. Daarnaast zullen niet minder dan twee Europese toptoernooien in België doorgaan. Tegelijkertijd proberen we zoveel mogelijk spelers van indoor hockey te laten proeven.

Klik op Lees meer.

Indoor 2017-2018 belooft topseizoen te worden

21/09/2017 - Nog nooit had een indoorseizoen zoveel te bieden als het seizoen dat nu voor de deur staat. Allereerst is er de binnenlandse competitie. Daarnaast zullen niet minder dan twee Europese toptoernooien in België doorgaan. Tegelijkertijd proberen we zoveel mogelijk spelers van indoor hockey te laten proeven.

Klik op lees meer.

Fintro Indoor Finals: n groot hockeyfeest !

De hockeyliefhebbers hadden dit w-e afgesproken in het  prachtige Spiroudomecomplex in Charleroi. Dit jaar werden de « Fintro Indoor Finals » in deze uitzonderlijke locatie georganiseerd. Op programma : spektakel, snelheid, ongeziene animaties en een helse sfeer !

 


Fintro Indoor Finals - Wie speelt er de halve finales en wanneer? Bekijk nu de programmatie en de resultaten!

31/01/2017 - Wie volgt R. Pingouin H.C. Nivellois op als winnaar van de Fintro Indoor Hockey League bij de dames in Ere divisie en wie neemt het goud over van R. Racing Club de Bruxelles bij de mannen? Dit komen we op 4 en 5 februari te weten.
De beste Belgische jeugd indoorploegen hebben zich het afgelopen weekend weten te kwalificeren voor de halve finales die komende zaterdag zullen plaatsvinden in de fantastische sportarena van de Spiroudome te Charleroi. We geven u hieronder een overzicht van alle geprogrammeerde wedstrijden voor het komende weekend.

Maak alvast al je vrienden en familie warm om dit weekend naar Charleroi af te zakken voor een gevuld indoor hockey weekend en zo de ontknoping van dit zaalhockey kampioenschap live mee te maken. 

Voor online tickets en info, klik snel op 'lees meer'. Foto: Marc Lequint

Fintro Indoor Finals - Programmatie & tickets online

16/01/2017 - Beeld je het volgende even in: indoor hockey van het hoogste niveau, super snelle acties, behendige technische dribbels en massa's spectaculaire doelpogingen. Dolenthousiaste toeschouwers die hun favoriete ploegen aanmoedigen in een 100% fair-play sfeer. Een uitzonderlijk en uniek licht en geluidenspektakel. Fintro danseressen die ongelooflijke dansmoves uit hun lichaam schudden, klaar om alle toeschouwers en spelers op te peppen voor de wedstrijden. Verschillende animaties gedurende de ganse dag tussen de wedstrijden door...
Kortom, u mag dit grootse hockeyfeest zeker en vast niet missen ! Dit jaar gaan de 
Indoor Hockey finales door in de mythische Spiroudome in Charleroi. Wij verwachten u op 4 en 5 februari in Charleroi om samen met alle andere indoor hockey liefhebbers de ontknoping van dit zaalhockey kampioenschap live mee te maken. 

Tickets zijn vanaf vandaag te koop via deze website. Voor tickets en info, klik op 'lees meer'.

1 2 3 ... 11 12
© 2012, website powered by ONLI   |   editors