Header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
Fintro Indoor Finals: één groot hockeyfeest !

De hockeyliefhebbers hadden dit w-e afgesproken in het  prachtige Spiroudomecomplex in Charleroi. Dit jaar werden de « Fintro Indoor Finals » in deze uitzonderlijke locatie georganiseerd. Op programma : spektakel, snelheid, ongeziene animaties en een helse sfeer !

 


Fintro Indoor Finals - Wie speelt er de halve finales en wanneer? Bekijk nu de programmatie en de resultaten!

31/01/2017 - Wie volgt R. Pingouin H.C. Nivellois op als winnaar van de Fintro Indoor Hockey League bij de dames in Ere divisie en wie neemt het goud over van R. Racing Club de Bruxelles bij de mannen? Dit komen we op 4 en 5 februari te weten.
De beste Belgische jeugd indoorploegen hebben zich het afgelopen weekend weten te kwalificeren voor de halve finales die komende zaterdag zullen plaatsvinden in de fantastische sportarena van de Spiroudome te Charleroi. We geven u hieronder een overzicht van alle geprogrammeerde wedstrijden voor het komende weekend.

Maak alvast al je vrienden en familie warm om dit weekend naar Charleroi af te zakken voor een gevuld indoor hockey weekend en zo de ontknoping van dit zaalhockey kampioenschap live mee te maken. 

Voor online tickets en info, klik snel op 'lees meer'. Foto: Marc Lequint

Fintro Indoor Finals - Programmatie & tickets online

16/01/2017 - Beeld je het volgende even in: indoor hockey van het hoogste niveau, super snelle acties, behendige technische dribbels en massa's spectaculaire doelpogingen. Dolenthousiaste toeschouwers die hun favoriete ploegen aanmoedigen in een 100% fair-play sfeer. Een uitzonderlijk en uniek licht en geluidenspektakel. Fintro danseressen die ongelooflijke dansmoves uit hun lichaam schudden, klaar om alle toeschouwers en spelers op te peppen voor de wedstrijden. Verschillende animaties gedurende de ganse dag tussen de wedstrijden door...
Kortom, u mag dit grootse hockeyfeest zeker en vast niet missen ! Dit jaar gaan de 
Indoor Hockey finales door in de mythische Spiroudome in Charleroi. Wij verwachten u op 4 en 5 februari in Charleroi om samen met alle andere indoor hockey liefhebbers de ontknoping van dit zaalhockey kampioenschap live mee te maken. 

Tickets zijn vanaf vandaag te koop via deze website. Voor tickets en info, klik op 'lees meer'.

Indoor Hockey: het seizoen gaat binnenkort van start !

17/11/2016 - Binnen enkele weken begint het nieuwe Indoor Hockey seizoen. Trots op de enorme populariteit van grote broer veldhockey, moet ook voor het Belgische Indoor Hockey het beste nog komen. Ook deze spectaculaire sport verdient het om erkend te worden bij het grote publiek. Dit jaar mag je dan ook tal van vernieuwingen en veranderingen verwachten in de Belgische hockey zalen.
Klik op 'lees meer' om deze te ontdekken!

Belgian Indoor Hockey Finals - Racing (m) en Pingouin (w) Belgisch zaalkampioen 2016

31/01/2016 - Op de derde dag van de Belgian Indoor Hockey Finals 2016 werden er vandaag zes ploegen gekroond tot Belgisch zaalkampioen in het Parc à Mitrailles in Court-Saint-Etienne:
- Girls U14: Herakles - Racing: 2-1
- Boys U14: Orée - Dragons: 4-1
- Girls U19: Wellington - Antwerp: 1-4
- Boys U19: Orée - Lara: 5-2
- Dames Ere divisie: White Star - Pingouin: 2-4
- Heren Ere divisie: Racing - Namur: 12-4

Bekijk hier de videoreportage van TVcom met o.a. interviews met Hélène Delmée, Alix Perocheau en Gaetan Defalque. In de studio van Canal C praten Olivier Jacob en Nicolas Vandiest over de finale tussen Racing en Namur. Bekijk de reportage hier.
Proficiat aan de nieuwe zaalkampioenen 2016 !! Meer foto's volgen in de komende dagen, maar klik nu al op 'lees meer' om enkele foto's te bekijken van de nieuwe zaalkampioenen! Foto's: Laurent Faucon Photography 

Belgian Indoor Hockey Finals - meisjes Namur en jongens Leopold kampioen U16

30/01/2016 – De eerste finales van deze Belgian Indoor Hockey Youth Finals 2016 hebben vanavond bij de U16 meisjes Namur en bij de U16 jongens Leopold tot Belgisch kampioen gekroond. Namur won van Antwerp met 2-01, Leopold versloeg Waterloo Ducks met ruime 7-4 cijfers.

Vrijdag en vandaag vonden in het, tot indoor hockeytempel omgetoverde Parc à Mirailles in Court-St-Etienne, de halve finales plaats van de categorieën U14, U16 en U19 boys en girls. De finalisten van de Belgian Indoor Hockey Youth Finals 2016 zijn... >>>klik op lees meer voor resultaten en programma.

Aan alle supporters: vergeet je e-tickets voor de finales van zondag niet op voorhand te kopen !!!

Foto's: Laurent Faucon Photography 

Belgian Indoor Hockey Finals 2016

Van vrijdag 29 tot zondag 31 januari vinden in het Parc à Mitraille te Court-St-Etienne de Belgian Indoor Hockey Finals plaats.
Zowel de jeugdfinales als de finales in de ere divisie staan op het programma.
Spektakel en gezelligheid troef voor een magnifiek hoogtepunt van het seizoen!

Op vrijdag en zaterdag is de toegang gratis. 

Tickets voor zondag 31/01 zijn vanaf nu online beschikbaar. Ook voor de finales in de categorieën U14 en U19 Boys en Girls is een ticket nodig. Klik op 'lees meer' om het programma te bekijken!

Ticket VVK: 6 euro (+ administratieve kosten)
Ticket ADK: 8 euro
Gratis toegang voor kinderen geboren na 01/02/2002

 

 

Eventbrite - Belgian Indoor Hockey Finals 2016

Indoor - Argos HC uit Charleroi organiseert eerste indoor event

05/01/2016 - Argos hockey club uit Charleroi heeft tijdens de eindejaarsfeesten zijn allereerste indoor hockey event georganiseerd te Aiseau. Heel wat hockey wedstrijden werden er op verschillende dagen gespeeld. Zo vonden er oefenwedstrijden en competitiewedstrijden uit de Ere divisie plaats. Verder is de Belgische nationale dames indoor ploeg er komen trainen om zich voor te bereiden op het EK en vonden er ook nog stages plaats voor de jeugd van Argos HC.
Heel wat mensen zijn uit nieuwschierigheid komen kijken naar deze nog onbekende sport in Charleroi.
Bekijk de reportage via telesambre.be .

Update : Indoor - Programma Ere Divisie Show 2 & 3 januari te Aiseau

31/12/2015 - Op 2 en 3 januari 2016 vindt de volgende indoor Ere Divisie Show plaats in de zaal van SambrExpo te Aiseau (Rue Président John Kennedy 150). Zoals u weet zijn de wedstrijden in de Ere divisie elk weekend gegroepeerd in één zaal voor de dames en één voor de heren. Toeschouwers kunnen dus op één dag genieten van meerdere topwedstrijden. Klik op 'lees meer' om het programma te bekijken.
Foto: Marc Lequint 

Nationale indoor ploeg - De bondscoach kondigt selectie aan

14/12/2015 – Anthony POTTER (43), de hoofdcoach van de nationale zaalhockey mannen, heeft vandaag zijn selectie van 14 spelers aangekondigd, die zullen deelnemen aan het Vier Landen Toernooi van komend w-e. Klik op ‘lees meer’ om de selectie en het programma van het Vier Landen Toernooi te bekijken. 

Komend w-e zal de derde editie van het Indoor Vier Landen Toernooi (heren) worden georganiseerd in het WEX in Marche-en-Famenne. U zal er de teams van Schotland, Engeland, Frankrijk en België in actie zien, die zich voorbereiden op het EK Indoor, dat zal plaatsvinden van 15 tot 17 januari in Espinho (Portugal).
Het toernooi wordt georganiseerd in het kader van de Sljivo Challenge, het grootste indoor voetbal toernooi van Europa, en vormt dus een mooie context voor de promotie van het zaalhockey.
Foto: Xavier Piron 

1 2 3 ... 10 11
© 2012, website powered by ONLI   |   editors